Πες μας πού τα ξέρεις και τα λες και άσε τις φιλοσοφίες πάλι...
"Άμα δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν έχει" , Βασίλη .buy.
Πες μας πού τα ξέρεις και τα λες και άσε τις φιλοσοφίες πάλι...
Ερχονται δευτεροι και καταιδρωμενοιΒασιλη δεν μπορουσες να πεις οτι θα κερδισεις το ΤΖΟΚΕΡ;
http://www.ihunt.gr/content/pliroste-tin-adeia-thiras-me-pistotiki-karta-ston-ks-eleytheroypolis
.asking. .buy buy.Ερχονται δευτεροι και καταιδρωμενοι
Εμεις το εχουμε καθιερωσει το pos απο περυσι στον ΚΣ Αχαρνων με μια επιβαρυνση γυρω στα 4 ευρωπουλα σιγα το πραγμα οσο ενας Frendo στο Μπουρναζι
Αυτο θα πει Συριζα και ξερο ψωμι
Εμενα το λες?Παντως αυτο το χαλι με την καθυστερηση της ρυθμιστικης ειναι τρομερο.Τι εχει να γινει απο τριτη (φεκ θελοντος) δεν περιγραφεται στους συλλογους, αραγε θα προλαβουν ολοι? Φαντασου να ειχες προγραματισει να φυγεις νωριτερα...
Τοσο γρηγορα Μακη?Εδω κυνηγαμε με την απόδειξη γιατι σου λένε έλα σε ενα μήνα να πάρεις το βιβλιαρακι γιατι τις μαζεύουν κ τις πάνε στο δασαρχείο για σφραγίδα..και το δασαρχειο άντε να απέχει 1 με 1,5 χλμ...buy buy.και λογικά τέλος της άλλης εβδομάδας θα την έχω....
Μπράβο καλά κάνετε..υ.σ.φιλοδώρημα που δίνουμε όλοι είναι για κάποιο παληκάρι κυνηγός(άνεργος η χαμηλόμισθος συνήθως)που μαζεύει κάθε εβδομάδα τις άδειες και πηγαίνει τις θεωρεί και τις φέρνει στο κατάστημα κυνηγετικών που μαζεύονται
βγάζει την άδεια του κι ενα χαρτζηλίκι.....
ο δασικός υπάλληλος εδώ πηγαίνει τώρα στην αρχή 2 φορές την εβδομάδα στον σύλλογο όπου οι άδειες είναι χωρισμένες σε τοπικές κ.λ.π. με πληρωμένα τα δημόσια τέλη και τις υπογράφει επι τόπου γλυτώνοντας την ταλαιπωρία του πήγαινε έλα των αδειών που είναι πολλέςΤοσο γρηγορα Μακη?Εδω κυνηγαμε με την απόδειξη γιατι σου λένε έλα σε ενα μήνα να πάρεις το βιβλιαρακι γιατι τις μαζεύουν κ τις πάνε στο δασαρχείο για σφραγίδα..και το δασαρχειο άντε να απέχει 1 με 1,5 χλμ...buy buy.
Μπράβο καλά κάνετε..
μπράβο ρε Χρυσόστομε ξέχασα να το αναφέρω ότι ζητούν φωτοτυπία ακκο και υπ.δήλωση οτι δεν διώκομαι για το νόμο παραβάσεις περι θήραςΣτο Μαρούσι αν δεν έχει γραμμένο όπλο σε ισχύ η άδεια, σου ζητάνε φωτοτυπία της ΑΚΚΟ. Ψαχτείτε λίγο για να μην τρέχετε άδικα.
Εξαρταται που θα "πεσεις,Νικο!Αυτό που λένε ότι πρέπει να πάρεις την άδεια κανονικά για να μπορέσεις να κυνηγήσεις ισχύει? Γιατί εγω λογικά με την τόση καθυστέρηση θα την θεωρήσω την τέταρτη και προφανώς δε θα την έχω στα χέρια μου μέχρι την έναρξη πάρα μόνο την απόδειξη. Θα χω πρόβλημα???