Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασιλη δεν μπορουσες να πεις οτι θα κερδισεις το ΤΖΟΚΕΡ; .sarcastic.
http://www.ihunt.gr/content/pliroste-tin-adeia-thiras-me-pistotiki-karta-ston-ks-eleytheroypolis
Ερχονται δευτεροι και καταιδρωμενοι .sarcastic.
Εμεις το εχουμε καθιερωσει το pos απο περυσι στον ΚΣ Αχαρνων με μια επιβαρυνση γυρω στα 4 ευρωπουλα .sarcastic. σιγα το πραγμα οσο ενας Frendo στο Μπουρναζι .my man.
Αυτο θα πει Συριζα και ξερο ψωμι .sarcastic.

Παντως αυτο το χαλι με την καθυστερηση της ρυθμιστικης ειναι τρομερο.Τι εχει να γινει απο τριτη (φεκ θελοντος) δεν περιγραφεται στους συλλογους, αραγε θα προλαβουν ολοι? Φαντασου να ειχες προγραματισει να φυγεις νωριτερα...

Ερχονται δευτεροι και καταιδρωμενοι .sarcastic.
Εμεις το εχουμε καθιερωσει το pos απο περυσι στον ΚΣ Αχαρνων με μια επιβαρυνση γυρω στα 4 ευρωπουλα .sarcastic. σιγα το πραγμα οσο ενας Frendo στο Μπουρναζι .my man.
Αυτο θα πει Συριζα και ξερο ψωμι .sarcastic.
.asking. .buy buy.

Παντως αυτο το χαλι με την καθυστερηση της ρυθμιστικης ειναι τρομερο.Τι εχει να γινει απο τριτη (φεκ θελοντος) δεν περιγραφεται στους συλλογους, αραγε θα προλαβουν ολοι? Φαντασου να ειχες προγραματισει να φυγεις νωριτερα...
Εμενα το λες?.hair.

άδεια: 156,50
αλλαγή βιβλιαράκι: 3,00
φιλοδώρημα: 3,50
σύνολο: 163,00 ευρώ.....δόθηκαν για την άδεια και λογικά τέλος της άλλης εβδομάδας θα την έχω....και του χρόνου να μαστε καλά :)
υ.σ.φιλοδώρημα που δίνουμε όλοι είναι για κάποιο παληκάρι κυνηγός(άνεργος η χαμηλόμισθος συνήθως)που μαζεύει κάθε εβδομάδα τις άδειες και πηγαίνει τις θεωρεί και τις φέρνει στο κατάστημα κυνηγετικών που μαζεύονται
βγάζει την άδεια του κι ενα χαρτζηλίκι.....τίμιος και κύριος....από Οκτώβρη και μετά πηγαίνει ακόμα και για 1-2 άδειες :)

και λογικά τέλος της άλλης εβδομάδας θα την έχω....
Τοσο γρηγορα Μακη?Εδω κυνηγαμε με την απόδειξη γιατι σου λένε έλα σε ενα μήνα να πάρεις το βιβλιαρακι γιατι τις μαζεύουν κ τις πάνε στο δασαρχείο για σφραγίδα..και το δασαρχειο άντε να απέχει 1 με 1,5 χλμ...buy buy.
υ.σ.φιλοδώρημα που δίνουμε όλοι είναι για κάποιο παληκάρι κυνηγός(άνεργος η χαμηλόμισθος συνήθως)που μαζεύει κάθε εβδομάδα τις άδειες και πηγαίνει τις θεωρεί και τις φέρνει στο κατάστημα κυνηγετικών που μαζεύονται
βγάζει την άδεια του κι ενα χαρτζηλίκι.....
Μπράβο καλά κάνετε...RESPECT..RESPECT.

Τοσο γρηγορα Μακη?Εδω κυνηγαμε με την απόδειξη γιατι σου λένε έλα σε ενα μήνα να πάρεις το βιβλιαρακι γιατι τις μαζεύουν κ τις πάνε στο δασαρχείο για σφραγίδα..και το δασαρχειο άντε να απέχει 1 με 1,5 χλμ...buy buy.

Μπράβο καλά κάνετε...RESPECT..RESPECT.
ο δασικός υπάλληλος εδώ πηγαίνει τώρα στην αρχή 2 φορές την εβδομάδα στον σύλλογο όπου οι άδειες είναι χωρισμένες σε τοπικές κ.λ.π. με πληρωμένα τα δημόσια τέλη και τις υπογράφει επι τόπου γλυτώνοντας την ταλαιπωρία του πήγαινε έλα των αδειών που είναι πολλές
να σκεφτείς Ραφήνα Ν.Μάκρη Μαραθώνας με τους γύρω οικισμούς περνάμε τις 700-800 άδειες
τα στοιχέια αυτά προ κρίσης που είχα λίγο χρόνο και ασχολιόμουν λίγο με τον σύλλογο
στο Μαρούσι που ανηκουμε πρέπει να βγαίνουν πάνω από 2000 άδειες

Στο Μαρούσι αν δεν έχει γραμμένο όπλο σε ισχύ η άδεια, σου ζητάνε φωτοτυπία της ΑΚΚΟ. Ψαχτείτε λίγο για να μην τρέχετε άδικα.
μπράβο ρε Χρυσόστομε ξέχασα να το αναφέρω ότι ζητούν φωτοτυπία ακκο και υπ.δήλωση οτι δεν διώκομαι για το νόμο παραβάσεις περι θήρας

Αυτό που λένε ότι πρέπει να πάρεις την άδεια κανονικά για να μπορέσεις να κυνηγήσεις ισχύει? Γιατί εγω λογικά με την τόση καθυστέρηση θα την θεωρήσω την τέταρτη και προφανώς δε θα την έχω στα χέρια μου μέχρι την έναρξη πάρα μόνο την απόδειξη. Θα χω πρόβλημα???o_O

Αυτό που λένε ότι πρέπει να πάρεις την άδεια κανονικά για να μπορέσεις να κυνηγήσεις ισχύει? Γιατί εγω λογικά με την τόση καθυστέρηση θα την θεωρήσω την τέταρτη και προφανώς δε θα την έχω στα χέρια μου μέχρι την έναρξη πάρα μόνο την απόδειξη. Θα χω πρόβλημα???o_O
Εξαρταται που θα "πεσεις,Νικο!
Τυποις εισαι ακαλυπτος!Υπαρχουν περιπτωσεις που δεχονται το χαρτι και αλλες που δεν.Το θεμα ειναι οτι αν "σου κατσει",θα ταλαιπωρηθεις και θα χασεις εξοδους και ψυχικη ηρεμια !

Ρε μάγκες αν σας σταματησει ο θηροφυλακας και έχετε την απόδειξη δεν νομίζω να σας πει κάτι. Αφού και οι ίδιοι ξέρουν πως τελευταία στιγμή υπογράφηκε η ρυθμιστική. Εγώ θα την πάω την Τρίτη και είτε είναι έτοιμη μέχρι την Παρασκή είτε δεν είναι εγώ το Σάββατο θα είμαι στο βουνό με τον αδερφάκι μου .cool.

Εγω προχθες που θεωρησα την αδεια και ρωτησα τον Προεδρο του Κ.Συλλογου
μου ειπε οτι με την αποδειξη κυνηγας κανονικα αλλα τις πρωτες μερες τις εναρξης
Οποτε αν με σταματησουν θα τους δωσω το τηλ του να συννενοηθουν
Δεν φταιμε εμεις ουτε θα πληρωνουμε καθε φορα τα σπασμενα του καθε κομπλεξικου οικολογουντα

Status
Not open for further replies.
Back