Mafia Calabria
Moderator
Μπράβο Λάμπρο, ταλαιπωρηθηκατε αλλά το άξιζε.
Σ'ευχαριστω Λάμπρο, με το κουμπάρο μου είμαστε ντουέτο στο κυνήγι τα τελευταία περίπου 20 χρόνια μπορεί και παραπάνω, συνεονουμαστε με τα μάτια, έχουμε πολλή καλή χημεία στο κυνήγι και όχι μόνο. Όπως ειπες φίλε όλο το σόϊ έξω στην υπηρεσία της βασίλισσας.Γιαννακο φιλε βλεπω με του κουμπαρακο ειστε καλο ντουετο.... χαχαχα
Εχεις βγαλει ολο το σοι εξω για να μαθεις τι παιζετε..... χαχαχα... καλη σεζον να εχεις......
respect.respect.respect.respect.εχει φαει τα πυκνά με το κουτάλι, αθάνατο όπλο.
Να σε καλα αδερφε σε ευχσριστω...εσυ τι εκανες....
είσαι πάντα ωραίος4 πουλια βρηκα εγω εχθες με 7 μποφορ αερα τα 3 τουφεκιστηκαν και πηραμε τα δυο αλλα με πολυ ωραιες φασης η συνεχεια αυριο παλι
Αυριο φιλαράκι βγαίνουμε με το κουμπάρο μου. Ο καιρός δε βοηθάει, εχει νοτιο-νοτιοανατολικό αλλα θα βγούμε και οτι κατσει, το κακό είναι οτι με το νοτιά εχει στεγνώσει το έδαφος , θα παμε στα ψηλά και βλέπουμε.
Μπραβο φίλε, παντός καιρού εισαι Βίκτωρα, συνέχισε φιλε γιατι σε πλησιάζει ο "Θεσσαλός", έρχεται με φόρα.4 πουλια βρηκα εγω εχθες με 7 μποφορ αερα τα 3 τουφεκιστηκαν και πηραμε τα δυο αλλα με πολυ ωραιες φασης η συνεχεια αυριο παλι
Καλησπέρα Παύλο, φετος ξεκίνησε η χρονια πολλη καλά, χθες αλλά και σήμερα έβαλε πουλιά οπως και την προηγούμενη εβδομάδα (Κυριακή, Δευτέρα). Απ'οτι εμαθα επιασαν πουλια σε ολο το νησί, αυτο που ειναι λίγο παραδοξω για την εποχη ειναι που εχει πουλιά και στα χαμηλά και οχι μόνο ψηλά στο πουρναρι. Ευτηχως όμως γιατί ψηλα εχει πολλή κόσμο.Παντως Γιαννη τις τελευταιες πεντε μερες παντα εβλεπα μπεκατσες το πρωι. Περιοχη Μεση Κερκυρα
Το ονειρικό σενάριο καθε μπεκατσοκυνηγού, έρευνα, φερμα και απορτ.
Καλησπερα στα μπεκατσοαδελφια... σημερινο κυνηγι με σιμπα βρηκα 6 πουλια κρατησα τα 4 .... και αυτα με πολυ κοπο και πολυ κουραση. Τα σηκωσα απο 2 με 3 φορες το καθενα για να τα παρω. Ας ειναι καλα η σιμπα που τα ξανα εβρισκε πολυ γρηγορα γιατι μιας και εγω δεν τα εβλεπα καθολου προς τα που πηγενανε οταν βγενανε απο το ντημα (θα ανεβασω και φωτο). Τα αλλα 2 δεν μου δωσανε ευκαιρια καθολου για βολη.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτη συνάντηση σήμερα με την κυρία, έστω και τυχαία. Φτάνω στο καρτέρι κατα τις 7 παρα (για τσίχλες), παρκάρω, βγαζω το σκυλι, γεμίζω όπλο, παίρνω και ένα κουτί φυσιγγια στο χερι και το σκαμνί στο άλλο και αρχίζω να ανηφορίζω για το μέρος μου. Ούτε 15μ από το αυτοκίνητο βλέπω το σκυλί να σηκώνει μύτη στον αέρα και να ζωηρεύει, με την τσίμπλα στο μάτι εγω, και μέχρι να επεξεργαστώ τα "δεδομένα", βλέπω το σκυλί να ορμά στη βάση από κατί χαμηλά βατα, 5-6 μετρα μπροστά μου, και σηκώνεται το πουλι και φευγει ευθεια και χαμηλα. Πετάω το σκαμνι απο το δεξί χερι, αφηνω τα φυσιγγια από το αριστερό και σηκώνω το όπλο ενώ ταυτόχρονα κανω και κοντρολ με το ποδι αλα Νειμαρ στα φυσιγγια. Το πουλί πλέον έχει φτασει σε απόσταση 30μ ίσως και λίγο παραπάνω, και λίγο διστακτικά τουφεκάω. Έφυγαν πούπουλα και το πουλί έστριψε και έφυγε χωρίς να ζορίζεται. Αυτο το μέρος το κυνηγάω για τσιχλα χρόνια, έχω δει μπεκάτσες να περνάνε πριν το χάραμα αλλά ποτέ δεν είχα σηκώσει εκεί. Δεν με νοιάζει που δεν το πήρα, αρκει να μην τραυματίστηκε το πουλί και θα την ξανασηκώσω. ΒΑ Αττική τα παραπάνω.