Μπράβο ρε Λιακο!Σημερα πηγα για καμια νεροκοτα το προι κανοντασ ενα προινο σε μια λαρνα μου περασε μια καναβη την οποια πατσαβουριασα.μετα κανοντασ βωλτα για νετοκοτεσ μου φερμαρε ο σκυλοσ σε ενα αυλακη απο την σημπεριφορα του καταλαβα οτι εχει παπια προστα του πηρα την κατάλληλη μερια προστα του .ξαφνηκα πεταγωνται 3 μικρα στα 15 μετρα απο μενα με τρείς ντουφεκεσ κατεβασα και τα τρεια η χαρα μου δεν περηγραφεται ο σκυλοσ δεν ήξερε ποιο να πρωτοφερη τελικα με αψωγα απορτ τα εβγαλε απο το νερο για αλλοι μια φορα η γρεια μου θερισε ειναι απο τησ στιγμεσ που θα κραταω για παντα
Είδες που λέγαμε τις προάλλες οτι θα στο ''δώσει'' και μάλιστα με το παραπάνω...
Ορίστε... Καναβιά και τριπλέτα στα σκαρσέλια...είναι απο τις στιγμές που αδρεναλίνη και συναισθήματα χτυπάνε κόκκινο!
το σκαρσέλι είναι για μένα το πιο επιθυμητό παπί...έχει την πιο απαιτητική ντουφεκιά και το πιο νόστιμο φαί, δεν θα με ''χάλαε'' αν όλα τα παπιά που πέφτουν στο δρόμο μου είναι σκαρσελια...
Κελάηδησε πάλι η ''γριά'', τύφλα να' χουν οι νέες...

Τώρα νομίζω, να ρωτήσω αν ήταν ''σπιτικά'' τα φυσίγγια θα 'ναι περιττό πιστεύω...