Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση HuntersLife

Είδα πως είμαι στους τυχερούς της κληρώσεις

Γενικά σε ότι κλήρωση κι αν έχω συμμετάσχει δεν είχα κερδίσει ποτέ ούτε αναμνηστικό.

Πρώτη φορά είναι και χάρηκα να πω την αλήθεια.

Ευχαριστώ.

Συγχαρητήρια στους διαχειριστές του φόρουμ και στους χορηγούς για την πράξη τους αλλά και τις προσφορές τους.

Η παράγκα της Αθήνας έκανε πάλι την δουλειά της
Όχι της Αθήνας, Νίκο....
Προς τον Πειραιά κοίτα καλύτερα...
Είδαμε και στο Αγρίνιο...
Τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε και δεν ξεγραφει...
Πάντως θα θέλαμε όλοι να δούμε στο VAR την κλήρωση.... 😂😂😂😂😂

Όχι της Αθήνας, Νίκο....
Προς τον Πειραιά κοίτα καλύτερα...
Είδαμε και στο Αγρίνιο...
Τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε και δεν ξεγραφει...
Πάντως θα θέλαμε όλοι να δούμε στο VAR την κλήρωση.... 😂😂😂😂😂
Άμα είναι σιδηροπουλος στο var γαματα

Καλησπέρα και από εδώ.

Παρέλαβα σήμερα το δώρο μου απο την κλήρωση.

Ευχαριστώ πολύ για το δώρο την δχση και βέβαια το κατάστημα που έκανε την προσφορά.(armania).

Ευγενικοτατος ο κύριος που μίλησα και βέβαια με πολύ καλή και γρηγορη εξυπηρέτηση.

Αν και μου αναφέρθηκε από το φόρουμ πως θα υπάρχει μια μικρή χρέωση για την αποστολή του δώρου τελικά δεν έγινε και ήταν δωρεάν η αποστολή της προσφοράς.

Ευχαριστώ και πάλι το κατάστημα για την προσφορά και την δχση για την ιδέα και πραγματοποίηση της χριστουγεννιάτικης κλήρωση.

Attachments

• IMG_20250114_151117.jpg
    IMG_20250114_151117.jpg
    127,3 KB · Προβολές: 61
Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το δώρο μου από την κλήρωση.
Όχι απλά συμβολικό, αλλά και πολύ χρήσιμο.
Ευχαριστώ πολύ τη διαχείριση και την ιδέα και την πρωτοβουλία.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία MOUNTAINS-GERONTAS στα Ιωάννινα που το προσέφερε.
Δεν θα παραλείψω να τονίσω το ευγενικότατο και φιλικό τους ύφος στην επικοινωνία μας.
Συγχαρητήρια !
Πάντα τέτοια!

Καλησπέρα σε όλους ,
Παρέλαβα και εγώ το δώρο σήμερα από το κατάστημα giannoulakis-outdoor. Για την ιστορία το δώρο ήταν σε 2XL αλλά εγώ φοράω L . Με δική τους προτροπή άλλαξαν το δώρο σε L και σε άλλη μάρκα για να το ευχαριστηθώ καθώς δεν είχαν στο μέγεθος μου . ( δεν πλήρωσα μεταφορικά)

Άριστη εξυπηρέτηση και ευγένεια , ευχαριστώ το forum αλλά και το κατάστημα για το δώρο και για την έξτρα κίνηση που έκαναν . Καλή χρονιά με υγεια σε όλους και πάντα επιτυχίες .

Attachments

• IMG_9505.jpeg
    IMG_9505.jpeg
    600,1 KB · Προβολές: 36
Last edited by a moderator:
Back