Χαιρετώ την παρέα.
Πόσο ηλίθιο ακόμη , θα με κάνουν να νοιωσω άραγε?Τα ίδια θέματα σκέφτηκα και εγώ συναδελφε σε μια σύντομη βόλτα που βγηκα....View attachment 19220View attachment 19221 Τα νεύρα μου τσαταλια....
Τα ίδια θέματα σκέφτηκα και εγώ συναδελφε σε μια σύντομη βόλτα που βγηκα....View attachment 19220View attachment 19221 Τα νεύρα μου τσαταλια....
Είσαι τρελός τι κάνεις;Τα ίδια θέματα σκέφτηκα και εγώ συναδελφε σε μια σύντομη βόλτα που βγηκα....View attachment 19220View attachment 19221 Τα νεύρα μου τσαταλια....
Είσαι τρελός τι κάνεις;
Εσύ βγάζεις κυνηγετική άδεια δεν πιστεύω να πήγες κοντά τους και να τους κόλλησες κορωνοιο τι σου φταίνε οι άνθρωποι;
Και αυτοί εκεί που πρέπει θα μας γράψουν Ηλία μην την ψάχνεις την δουλειά το ξέρουν και πολύ καλά μάλιστα το τι γίνεται αλλά δεν.......Παιδες μαζευτε ολλες της φωτο...και η ομαδα του hunterlife να της στηλει μαζη με μια επιστολή εκει που πρεπει
Χωρίς λόγια.....Τα ίδια θέματα σκέφτηκα και εγώ συναδελφε σε μια σύντομη βόλτα που βγηκα....View attachment 19220View attachment 19221 Τα νεύρα μου τσαταλια....
Χωρίς λόγιαΚαλησπέρα,
εδώ καλό καιρό έχει αλλά θα ήθελα μία βροχούλα σιγανη ποτιστικη.
Και για τα πουλιά αλλά και για τα σπαρτά.
Έκανα μια μικρή βόλτα σήμερα παραποταμια με την καλύτερη παρέα.
Τα παιδάκια μου.
Φυσικά δεν βρήκαμε τίποτα αλλά περάσαμε ωραία.
Στην επιστροφή συνάντησα μια ομάδα εντουραδων.
Κανένα βόλτα στο βουνό με τον γνωστό θόρυβο των μηχανών.
Αυτοί βλέπεις μπορούν να κάνουν την βόλτα τους εμείς είμαστε επικίνδυνοι.
Δεν τα έχω με τους εντουραδες αλλά με τα κοπρόσκυλα που αποφασίζουν.
Περισσότερο όμως με τα δικά μας κοπρόσκυλα τους συνδικαλιστές μας.
Ευτυχώς δεν εχουν συνομοσπονδία οι εντουραδες να τους εκπροσωπουν όπως εμάς...![]()