Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλοι πηγαινοεέρχονται στα βουνά και στις θάλασσες ,ο πρωθυπουργός φωτογραφίζεται στην Πάρνηθα με εντουράδες και ψηφοφόρους χτίζοντας προφίλ λαοπρόβλητου ηγέτη και απ την άλλη εμεις σα μαλάκες κρυβόμαστε πισω απο τη λέξη υπομονή.

Εμένα μου πέρασε από το μυαλό : ρε μπας και ο πρόεδρος ήταν τόσο μπροστά...και τελικά αντί να ακούσουμε τον πρόεδρο ακούμε όσους δεν πρέπει!!!

Εμένα μου πέρασε από το μυαλό : ρε μπας και ο πρόεδρος ήταν τόσο μπροστά...και τελικά αντί να ακούσουμε τον πρόεδρο ακούμε όσους δεν πρέπει!!!
Εγώ δεν έχω ποδήλατο ούτε μηχανάκι ξέρω μπορώ να πάω για κυνήγι;

Εγώ δεν έχω ποδήλατο ούτε μηχανάκι ξέρω μπορώ να πάω για κυνήγι;
Με το αυτοκίνητο θα πας και μετά με τα πόδια...κανονικά!
Αυτοί με τα ποδήλατα πως πήγαν στο βουνό από την Αθήνα; με το ποδήλατο νομίζεις;

Τους επομενουν μηνες με αφορμή το εμβολιο θα καταπατηθουν βασηκες ελευθεριες μας ....αυτοι που δεν θα φο κανουν ουτε σ.μαρκετ δεν θα μπορούν να πανε κατα τα αλλα δεν θα ειναι υποχρεωτικό.....αυτα ειπε γιατρος στο mega τορα

Ρώτησα έναν φιλο μου τι θα κάνει αν έρθει το εμβόλιο.Να σου πω μου είπε.Θα αφήσω πρώτα να το κάνουν άλλοι φίλοι μου αποφασιστικοί.Αν πάνω στον μήνα πανε καλά θα το πάρω απόφαση.Αν τους δω όμως γυρισμενους
ανάποδα να κουνάνε πόδια και ουρά γιοκ.

Μάλλον δεν πιάνουμε τα "κρυπτογραφημένα" μηνύματα που στέλνει .big smile.

Οπως ειπε και ο αυγουλοματης,η ιδια η αγορα θα πιεσει για εμβολια.
Δεν το εχεις κανει π.χ δεν εχει δουλεια στο εργοστασιο,δεν πετας με
καμια εταιρια κ.τλ.Εχουν γνωση οι φυλακες.
Ποιόν είπες αυγουλοματη ρε εμένα;images.jpeg

Τους επομενουν μηνες με αφορμή το εμβολιο θα καταπατηθουν βασηκες ελευθεριες μας ....αυτοι που δεν θα φο κανουν ουτε σ.μαρκετ δεν θα μπορούν να πανε κατα τα αλλα δεν θα ειναι υποχρεωτικό.....αυτα ειπε γιατρος στο mega τορα
Να ρωτήσω κάτι θα είναι το ίδιο εμβόλιο με αυτό τού Προέδρου και αυτό τού Σεβασμιότατου λέω εγώ τώρα?

Να ρωτήσω κάτι θα είναι το ίδιο εμβόλιο με αυτό τού Προέδρου και αυτό τού Σεβασμιότατου λέω εγώ τώρα?
Ποιος ξερει?Το καλο ειναι οτι θα εχουμε εμβολια απο 4-5 διαφορετικες εταιριες.
Για φαντασου να ηταν μονο μια και να ειχαμε ολοι την ιδια παραμορφωση.
Ενα εθνος μια φατσα μονο δηλαδη.

Ποιος ξερει?Το καλο ειναι οτι θα εχουμε εμβολια απο 4-5 διαφορετικες εταιριες.
Για φαντασου να ηταν μονο μια και να ειχαμε ολοι την ιδια παραμορφωση.
Ενα εθνος μια φατσα μονο δηλαδη.
Σαν τους Κινέζους δλδ ένα πράγμα.χαχα

Status
Not open for further replies.
Back