Στο Vendors (τηλ: 2310277491)?Ναι τηποτα
Στο Vendors (τηλ: 2310277491)?Ναι τηποτα
Εμπάργκο στους Ρώσους εμείς η μαγκεςhttps://badgerpress.ru/catalog/prib..._snaryazheniya_patronov_12_kalibra_b_103.html
145 ευρώ από Ρωσία. Πως το παραγγέλνουμε όμως δεν ξέρω.
Πολύ σωστά.Γιαννιο,αν θυμάμαι είναι ίδιο σπείρωμα με τα μπουκάλια αναψυκτικών...
Άμα είμαστε τυχεροί και τις βρω......... Κάπου τις έχω από τη meg και δεν τις χρειάζομαι...... Άμα καταφέρω και τις βρω θα στις φέρω στην Κρήτη....... Ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά.......Μπουκαλα ογκομετρικου της μεκ600 ψαχνο πηρα τηλ καλκατζακο και κυργια τηποτα.ξερει κανης κατει???
ΑμεεεεεΆμα είμαστε τυχεροί και τις βρω......... Κάπου τις έχω από τη meg και δεν τις χρειάζομαι...... Άμα καταφέρω και τις βρω θα στις φέρω στην Κρήτη....... Ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά.......
Προχωράμε αργά,αλλά την κάναμε και πολυσταδιακη...View attachment 67378
Συντήρηση της πρώτης μηχανής,μετά από πολλά χρόνια αποθηκευσης,μοτέρ ,dimer και βάψιμο,για να πάει δώρο σ'εναν καλό φίλο ,επίδοξο ιδιογομωτη...
Κάνε ένα τηλ.στον Καββαδία....θα την βρει την άκρη.Υπαρχει στροφειο ρελιασματος για διαμετρημα 10 στην Ελληνικη αγορα η και απο ιταλικο site(που να στελνει Ελλαδα)?
Η ερωτηση ειναι εκ μερους φιλου...Ευχαριστω
Τον ρωτησε ο αλλος αλλα τιποτα, κοντοχωριανοι ειμαστε με τον Καββαδια...Κάνε ένα τηλ.στον Καββαδία....θα την βρει την άκρη.
Αν δεν μπορεί να βοηθήσει αυτός....το βλέπω λίγο δύσκολο να βρεθεί τέτοιο στροφειο.Τον ρωτησε ο αλλος αλλα τιποτα, κοντοχωριανοι ειμαστε με τον Καββαδια...
Ελεγα μηπως απο Ιταλια επαιζε τιποτα...Αν δεν μπορεί να βοηθήσει αυτός....το βλέπω λίγο δύσκολο να βρεθεί τέτοιο στροφειο.
Ευχαριστω Λευτερη για την απαντηση...Ο Παπαιωαννου ειναι που φτιαχνει τα στροφεια cnc? Τηλεφωνο ξερουμε ή την ιστοσελιδα του?Μπορεί εύκολα να φτιαχτεί από όποιον φτιάχνει για 12αρι, τηλέφωνο στον Παπαϊωάννου