Ξαναπηγες από εκεί να δεις τι γίνεται;Καλησπέρα,
Έχει φέρει κανένας λειόκαννο δίκαννο από χωρα εκτος Ευρωπαϊκής ένωσης (Μεγάλη Βρετανία) ?
Πως πήρατε άδεια εισαγωγής ?
Ξέρω ότι εκδίδεται από την αστυνομία, τους πήγα όλα τα στοιχεια ..... χαμογελάσανε ..... και μετά από ένα χρόνο δεν έχω κανένα νεότερο !!
Κάτσε να διαβάσουν την εγκύκλιο πρώτα...Ξέρω ότι εκδίδεται από την αστυνομία, τους πήγα όλα τα στοιχεια ..... χαμογελάσανε ..... και μετά από ένα χρόνο δεν έχω κανένα νεότερο !!
Και δεν θα έχεις και τα επόμενα χρόνια κανένα νεότεροΚαλησπέρα,
Έχει φέρει κανένας λειόκαννο δίκαννο από χωρα εκτος Ευρωπαϊκής ένωσης (Μεγάλη Βρετανία) ?
Ξέρω ότι εκδίδεται από την αστυνομία, τους πήγα όλα τα στοιχεια ..... χαμογελάσανε ..... και μετά από ένα χρόνο δεν έχω κανένα νεότερο !!
Εάν έχεις διαβάσει την εγκύκλιο, πέρα από τα στοιχεία που απαιτείται να προσκομίσεις, προβλέπει και τον μέγιστο αριθμό ημερών που επιτρέπεται να απαιτηθούν για την ολοκλήρωσή της άδειας, πάνω από τις οποίες υπάρχει ρήτρα εις βάρος του υπουργείου.Καλησπέρα,
Από Μ Βρετανία όπως και από Αμερική ξεχνάς την εισαγωγή ως ιδιώτης! Στέλνουν μόνο σε έμπορο!Καλησπέρα,