Όστρακα

Ρώτησα στο λιμεναρχείο και μου είπαν ότι απαγορεύονται αλλά αν βρεις 2~3 δεν θα ασχοληθούν μαζί σου.
Το θέμα είναι είναι ότι εγω τα αναγνωρίζω και κάτω από την άμμο που κρύβονται και μπορώ να παρω κααμια 40αρια σε μια ώρα. Οπότε?

Ρώτησα στο λιμεναρχείο και μου είπαν ότι απαγορεύονται αλλά αν βρεις 2~3 δεν θα ασχοληθούν μαζί σου.
Το θέμα είναι είναι ότι εγω τα αναγνωρίζω και κάτω από την άμμο που κρύβονται και μπορώ να παρω κααμια 40αρια σε μια ώρα. Οπότε?
Οπότε άστο καλύτερα.Μαζεψε τα 2-3 την φορά καλύτερα

Αν μαζεύουν πότε πότε αυτοί οι λίγοι που τα ξέρουν 10-15 για να πιούν ένα ούζο δεν δημιουργείται πρόβλημα, όπως τόσα χρόνια που γίνεται αυτό, το πρόβλημα δημιουργείται από αυτούς που μαζεύουν 10-15 κιλά για εμπόριο...

Κατα μεσο ορο παω μία φορα το χρόνο. Πέρα από το να έχει η περιοχη που πας πρεπει να είναι και λάδι η θαλασσα γιατι αλλιως δεν φαίνονται. Αυτοι που το κανουν για τα λεφτά δεν παιζουν, πανε με κοφλέρ και σηκωνουν όλο τον βυθό. Χωρια που πρεπει να έχεις και αετίσια η όραση.

Φίλος που πέρασε από το Νεράκι για μύδια και άλλα όστρακα του είπαν για μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες τους λόγω υψηλών θερμοκρασιών στο νερό.
Περιμένουν να δουν αν και ο γόνος έχει επηρεαστεί.

Back