Και η 256 είναι υπέρ αρκετή. Η 512 χωράει της Παναγιάς τα μάτια.. ίσως είναι υπερβολή.Οχι δεν κάνω ολοήμερο.γυρω στη μία ώρα περίπου θα κάνω εγγραφή βίντεο.για κάρτα λες 512? Όχι 256?
Και η 256 είναι υπέρ αρκετή. Η 512 χωράει της Παναγιάς τα μάτια.. ίσως είναι υπερβολή.Οχι δεν κάνω ολοήμερο.γυρω στη μία ώρα περίπου θα κάνω εγγραφή βίντεο.για κάρτα λες 512? Όχι 256?
στο 13 δευτερόλεπτο είδα κόλο η μου φάνικε;;https://gopro.com/v/zb7qEdJJO2lw8
Δες εδώ βίντεο της gopro 8 δικό μου χθεσινό
Πόσα μοντέλα πίσω ακόμα υποστηρίζεται και κρύσταλλο εικόνα
Δεν έχει πάθει τίποτα θάλασσες βουνά την πετάω όπου βρω
Δες αν βρεις καμία δέκα αξίζει γιατί από τότε δεν αλλάξανε φακο
Με 128 θα είναι κομπλέ? Η δεν θα έχει αρκετό χώρο πιστεύεις?γιατί φαντάσου θα αφήνω και βιντεακια αποθηκευμένα στην κάρτα.Και η 256 είναι υπέρ αρκετή. Η 512 χωράει της Παναγιάς τα μάτια.. ίσως είναι υπερβολή.
Τι κολο δεν κατάλαβαστο 13 δευτερόλεπτο είδα κόλο η μου φάνικε;;
πάντος εάν θές να πάς σε go pro και να τραβάς κηνήγια πήγενε στη 10 η μετα 12 την 11 όχι έχει μεγαλύτερη γωνία λυψης άρα τα μακρινά δε μπορεί να τα φέρει πολύ κοντά στην ουσία λύπει στο ζούμ η επιλογή narow ..Παιδιά θέλω να αγοράσω μια action camera για το κυνήγι.ακουω προτάσεις.εχω βρει μια dji action 4,τι λέτε?
Εκεί που ήμουν στη μέση του πουθενά βραχονησίδα το πολύ πολύ καμία πακιστανη με κελεμπία πεθαμενηαπο αυτούς που κυκλοφορούν με τα κορδόνια στις παραλίες
Θα την κάνεις τη δουλειά σου αλλά συχνά θα μεταφέρεις τα βίντεο σε ένα σκληρό λόγω έλλειψης χώρου. Επίσης η συγκεκριμένη έχει οθόνη αφής και στις δύο πλευρές, μπροστά και πίσω. Είναι κάμερα υψηλού επιπέδου και όχι απλά αξιοπρεπής κάμερα. Επειδή έψαξα πολλά φόρουμ έλεγαν ότι είναι η κορυφαία σε απόδοση..Με 128 θα είναι κομπλέ? Η δεν θα έχει αρκετό χώρο πιστεύεις?γιατί φαντάσου θα αφήνω και βιντεακια αποθηκευμένα στην κάρτα.