σου έχω πει για το τριο ντελλα φάσσα;;;
ΟΧΙ.....Μου κρυβεις πραγματα....
σου έχω πει για το τριο ντελλα φάσσα;;;
φιλική συμβουλή...Θα απαγαγουμε τον Νίκο κ θα τον έχουμε εσώκλειστο γεμιστήμαρκα Νick's
Σε λίγο θα βρεις κ κάνα φλουρίμαπα κ εδώ τα σκάγια...Δεν άντεξα
Lambro μπλε 34gr #6
====================
Μήκος 57,8 mm
Βάθος ρελιού 1.8-2 mm
Σκάγια 34.039 gr ανάμεσα #6.1 - #6.25
Πυρίτιδα 1.588 gr άγνωστη σε εμένα
View attachment 43385
View attachment 43386
View attachment 43387
View attachment 43388
View attachment 43389
Αυτό το πεπλατισμένο σκάγι δεν είναι τυχαίο !!!!Σε λίγο θα βρεις κ κάνα φλουρίμαπα κ εδώ τα σκάγια...
Αφού το έχω ξαναγράψει είναι φυσίγγι matrix σαν αυτά που θέλω να φτιάξω εγώ θα κυνηγούν τα σκακιά τα πουλιά παντούΑυτό το πεπλατισμένο σκάγι δεν είναι τυχαίο !!!!
Έχει ειδική αποστολή, ... να χτυπάει τις φάσσες πίσω από τα δέντρα !!!!
ps
Πλάκα κάνω, συμβαίνει αραιά και που ...
Θα το δει η φασσα κ θα το περάσει για Α.Τ.Ι.ΑΑφού το έχω ξαναγράψει είναι φυσίγγι matrix σαν αυτά που θέλω να φτιάξω εγώ θα κυνηγούν τα σκακιά τα πουλιά παντού
Αquila ×36RC4 35gr #6
====================
Μήκος 57,6 mm
Βάθος ρελιού 2 mm
Σκάγια 34.852 gr ανάμεσα #6.85 - #7.15 (#7)
Πυρίτιδα 1.767 gr άγνωστη σε εμένα
View attachment 43364
View attachment 43366
View attachment 43367
View attachment 43368
Extra range με μόλις 1.70 mb36!!!!!Το ίδιο φυσίγγι με το δικό μ το ενα 1.80χ 36.4
Και το αλλο 1.70Χ35.5
Να ήταν το extra range το δικό μ;
Αυτό είναι @Stelios K δεν ξέρω αν είναι το εξτρα έχουν σβήσει τα γράμματα.. είναι ίδια εξωτερικά θα ψάξω να δω αν έχω κανα άλλο..
όπως ήταν 1.71 χ35 εβαλα μαλλινη με 1τσοκ στα 25μ μα δω αν τρύπα.Αυτό είναι @Stelios K δεν ξέρω αν είναι το εξτρα έχουν σβήσει τα γράμματα.. είναι ίδια εξωτερικά θα ψάξω να δω αν έχω κανα άλλο..
Ευχαριστώ Νικόλα, ήθελα πολύ κοντινή για να συγκρίνω πάχος στα ποδαράκια του Z2m αλλά δεν θα βγει κ τπτ.Αυτό είναι
Ολα αυτα που λες φίλε πριν την ιδιογομωση τα εριχνα με εξπρές ρεμινκτον πολλές πέρδικες είχα κάνει.. αλλα τα εριχνα με 4τσοκ και δεν άνοιγαν στα κοντινά.. τωρα βάζω μαλλινη και αν δεν έχω προλάβει να γεμίσω βάζω τέτοια 2ο 3ο και παπια και λαγούς και μπεκάτσα όλα στουπι.Ευχαριστώ Νικόλα, ήθελα πολύ κοντινή για να συγκρίνω πάχος στα ποδαράκια του Z2m αλλά δεν θα βγει κ τπτ.
Κάπου έχω μερικά 35αρια όταν τα βρω θα σφάξω.
Είχα πάρει πέρδικες με αυτά στην έναρξη πριν χρόνια αλλά μου φάνηκαν πολύ ελαφριά κ δεν τα ξαναπήρα.
Παίζει να είναι κ με mb32.
Στο 1.68 είχα βρει τα F2 classic στα 34+ γρ.
1.71 παραείναι χαμηλά για την 36αρα αλλά ποιος ξέρει κ τι μαγειρέματα κάνουν
Βασίλη ,τέτοια λες και του χρόνου οι έμποροι θα σε ρωτάνε, τι θες ψιλά ή χοντρά ; Πάρε αυτά είναι οκ.Με Νο4, ας βγει μετά και δύο νούμερα ψιλό, παλεύεται
Πρόσφατα έσφαξαν ένα και ήταν 1,85x36,5 No6Extra range με μόλις 1.70 mb36!!!!!
Θα είχε ενδιαφέρον να μας έβγαζες κοντινή φώτο συγκεντρωτηρα κ καψουλι
Βαγγέλη extra 35 ή long range 36?Πρόσφατα έσφαξαν ένα και ήταν 1,85x36,5 No6
Το long range 36 ήταν σε χακί κάλυκα.....Βαγγέλη extra 35 ή long range 36?