Σατανα....Δεν είναι benelli αυτό ρε μάστορα
Σατανα....Δεν είναι benelli αυτό ρε μάστορα
Δεν έχω μετρήσει αυλό στην Rem.Βασίλη αυτά τα δύο τσοκ (mod μαμά της 1187 και gemini lm της benelli) τα έχεις μετρήσει και είναι ίδια?
Κράτα και καμιά πισινή.Σημαίνει απλά οτι έχουν μεγαλύτερη αντίληψη των βολών από εμάς και έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η άποψη τους για μένα ειδικά όταν είναι και κυνηγοί και έχω δει πως ρίχνουν τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο γιατί γιαυτον όταν λέει ότι με αυτό το ντουφέκι βλέπω τα παραπάνω δεν φταίνε κοντάκια ξύπνησα στραβά φυσίγγι κτλ φταίει ότι αποδίδει καλύτερα το όπλο.Προσωπικη πάντα άποψη και εκτίμηση .
Δεν είναι λογικό όταν έχουν ρίξει τόσα φυσίγγια που ο κάθε άλλος θέλει καμία 20 ζωές να τα ρίξει και αν .Είναι σαν να προσπαθείς να συγκριθεί ως οδηγός με οδηγό αγώνων. Που νιώθει και αν θέλει αέρα ένα λάστιχο και εσύ πας με σκασμενο και νομίζεις ότι ο δρόμος έχει γούβες.Κράτα και καμιά πισινή.
Αυτοί ακούν την ουρά των σκαγιών στον πίνακα, βλέπουν ότι τα πουλιά πέφτουν σε τοίχο σκαγιών με τα φρενάτα και άλλες πικάντικες ιστορίες.
Δεν φταίνε κοντάκια στους σκοπευτές ;;;;;;;;
Άλλο πάλι και αυτό.
Είπαμε, πες τους να βαρέσουν ένα lambro #6 σε έναν πίνακα και έναν ντενεκέ σε σωστά ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ απόσταση και μετά να μας εξηγήσουν πως κάποια όπλα σκοτώνουν και κάποια όχι.
Εξαρτάται τον σκοπευτή.Δεν είναι λογικό όταν έχουν ρίξει τόσα φυσίγγια που ο κάθε άλλος θέλει καμία 20 ζωές να τα ρίξει και αν .Είναι σαν να προσπαθείς να συγκριθεί ως οδηγός με οδηγό αγώνων. Που νιώθει και αν θέλει αέρα ένα λάστιχο και εσύ πας με σκασμενο και νομίζεις ότι ο δρόμος έχει γούβες.
παρομοίωωωωςςςςςΈχω αφήσει αδιάβαστα αρκετά μηνύματα στο θέμα αυτό ... δεν σας προλαβαίνω
γραφτον στο φορουμ μόλις ξεμπλέξει με το καλόΦοβάμαι μη είναι χειρότερος από το Βασίλη θέλει μαθηματικό να ακολουθήσει εάν δεν Πολυτεχνείο.
μη φοβού!Στη σελίδα της Cheddite μπήκα Πάρη σιγά το πράμα. Θέλω πολλά ψωμιά για ιδιογόμωση δεν κατέχω πράμα που λένε και στην Κρήτη
Εμείς ...σε ένα φορτηγό πααααααλια (17εγω τότε)αν δεν άκουγε ο συγχωρεμενος Τζων τα μπουλόνια να ξεσφιγκουν κατά την κάθοδο μας ,νύχτα,από λουτρά Σμοκόβουθα μας τρώγαν τα καβούριαΔεν είναι λογικό όταν έχουν ρίξει τόσα φυσίγγια που ο κάθε άλλος θέλει καμία 20 ζωές να τα ρίξει και αν .Είναι σαν να προσπαθείς να συγκριθεί ως οδηγός με οδηγό αγώνων. Που νιώθει και αν θέλει αέρα ένα λάστιχο και εσύ πας με σκασμενο και νομίζεις ότι ο δρόμος έχει γούβες.
Το έχω δει το έργο πολλές φορές.Έχω συγκρίνει optima 71cm με διάφορες κάννες 302,303,390,benelli mobil, crio, fabarm tribore με φυσίγγι ιδιογομωσης με tekna στα 36γρ.
Η δοκιμή έγινε στα 40 μέτρα κ η optima σε κάθε περίπτωση έφερε καλύτερα ποσοστά συγκέντρωσης.
Σε κυνήγια πέρδικας έχω δει ότι η optima χτυπάει πολύ καλά.
Με ρεμι δεν έχω κάνει σύγκριση αλλά είμαι σίγουρος ότι η optima θα δώσει πολύ καλύτερα ποσοστά στο χαρτί.
Όμως έχω δει με τα μάτια μου κ το εξής τρελό-απιστευτο.
Ένας τύπος στο διπλανό καρτέρι με 1187 χτυπούσε τις τσίχλες με το ντεμι τσοκ σε τέτοιες αποστάσεις που σταμάτησα να τουφεκαω κ τον χάζευα.
Τα φυσίγγια που έριχνε ηταν Gm3 special σε νο8.
Αυτό έγινε σε μία καλή ημέρα περάσματος με άπνοια κ τα πουλιά περνούσαν πολύ ψηλά.
Εγω στημένος για μακρυνες τουφεκιες (έχω αρρώστια με τις μακρυνες τουφεκιες) κ κατέληξα θεατής.
Το οπλο απ ότι μου είπε μετά ήταν αγορασμενο από κατάστημα στην Αμερική, κ δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
Συμπέρασμα;; Ίσως να υπάρχουν μερικά όπλα με καλύτερες κάννες, ίσως η συγκεκριμένη κάννη να πήγαινε πολύ πολύ καλά τα συγκεκριμένα φυσιγγια.
Το σίγουρο είναι ότι ζήλεψα κ από τότε μου έχει καρφωθεί να πάρω ρεμι.
Τσίχλες κ μπεκατσινια,,,,,προλαβαίνω να στρίψω τσιγάρο ρε εγώδε λέει απολύτως τπτ σε μια φαρμακερη κάνηΤο έχω δει το έργο πολλές φορές.
Ή χρησιμοποιούσε άλλο φυσίγγι ή ήταν πιο κεντραρισμένος.
2 φορές έδωσα το όπλο μου σε άλλους.
Το ίδιο χτυπούσαν όπως με το δικό τους.
Ο ένας ήταν σκοπευτής και ο άλλος φαρμακοχέρης.
Μην ψάχνεις τόσο συγκεντρώσεις, όσο διατρήσεις.
Η πέρδικα είναι μεγάλο θήραμα, δεν είναι τσίχλα.
Γιανναρα κ ελέφαντες να βρέξει, με - 10 το δρομολόγιο είναι κρεβάτι - καναπές φίλε.Τσίχλες κ μπεκατσινια,,,,,προλαβαίνω να στρίψω τσιγάρο ρε εγώδε λέει απολύτως τπτ σε μια φαρμακερη κάνη
Στο παπί να σας δω ,με κάνα -10 αν παγώνει το δηλητήριο η οχι
Αφού στον διπλανό πίνακα δίπλα γράφεις M2 τι είναι BMW;;;;;;Δεν είναι benelli αυτό ρε μάστορα
Δεν ακούς όμως να πάρεις το καλύτερο βλητικα οπλο που σου έγραψε και λέγεται v3.Εξαρτάται τον σκοπευτή.
Τον Λεό πχ τον ακούω με πολύ προσοχή.
Καλημέρα
Eυτυχως με αυτή θα συνεχίσει να τα γεμίζει