Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ριξτα, εμενα μου αρεσαν πολυ μερικα κουτια νο6 που εριξα
Δεν με ευχαριστησαν.Και σε παπί και σε φάσσα σε νο6 τα βρήκα πολύ πίσω και σε κατανομη και σε διάτρηση από φυσίγγια στα ίδια γραμμάρια και λεφτά....πχ με το λαμπρό το καφέ δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης ..καλά σε σύγκριση με κατι λίγα παλιά με αποσπώμενο πάτο πάμε στο μέρα με τη νύχτα...

Πρωτη κ κυρια διαφορα του νεου nsi sipe με το παλιο ειναι η αισθητη ανακρουση του πρωτου(οτι ακριβως συμβαινει κ με το nsi tordo)..
μαλακο κ φονικο το παλιο,σκληρο κ οχι για ζεστες μερες το καινουργιο..κατα την γνωμη μου....

αν ξέρει κάποιος το ακριβές setup του να μου το πει να κάνω μια προσπάθεια να δω...

Για να το λες αυτο το αδειασες το κουτι....sarcastic.
Να σε τραταρω γλυκακι??? .yelling.
20200504_001710.jpg

Δεν εχω ανοιξει(για την ωρα...)αλλα αν θυμαμε καλα καποτε ειχε ανοιξει ο Στελιος κ ειχε γραψει για βαρος πυριτιδας 1,45γρ......

Μια που το φέρε η κουβέντα με το cutornice χρόνια ευχαριστημένος και με διαφορετικά όπλα το παλιό βέβαια..
Λες κ το ηξερα για το καινουργιο..
Βρισκεις...Αλλα κ στα 10€ η κασετινα ποσα πολλα να στοκαρεις....ειναι κ αυτο...

Πρωτη κ κυρια διαφορα του νεου nsi sipe με το παλιο ειναι η αισθητη ανακρουση του πρωτου(οτι ακριβως συμβαινει κ με το nsi tordo)..
μαλακο κ φονικο το παλιο,σκληρο κ οχι για ζεστες μερες το καινουργιο..κατα την γνωμη μου....

View attachment 12731

Δεν εχω ανοιξει(για την ωρα...)αλλα αν θυμαμε καλα καποτε ειχε ανοιξει ο Στελιος κ ειχε γραψει για βαρος πυριτιδας 1,45γρ......

Ναι ρε μάγκα.....love.
Άρε χρόνια...μόνο το κουτί μου έμεινε και η σκόνη επάνω στο κουτί....sarcastic..sarcastic.

@ΣΤΕΛΙΟΣ που'σε ωρέ κοπέλι;;; .sarcastic.
Θυμησέ μας τη δοσολογία του παλιού Sipe με το 8mm μέταλλο σαν του Τάσου πιο πάνω!!!!!!!!

Δεν με ευχαριστησαν.Και σε παπί και σε φάσσα σε νο6 τα βρήκα πολύ πίσω και σε κατανομη και σε διάτρηση από φυσίγγια στα ίδια γραμμάρια και λεφτά....πχ με το λαμπρό το καφέ δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης ..καλά σε σύγκριση με κατι λίγα παλιά με αποσπώμενο πάτο πάμε στο μέρα με τη νύχτα...
Ενταξει το λαμπρο καφε ειναι καλυτερο και για περισσοτερο κρυο, το 206 το εριξα στις αρχες Αυγουστο Σεπτεμβριο που ειχε ζεστη και δεν ειχα θεμα ουτε ζωντανα πουλια.

Ναί είναι artisti σε όλα είναι αλήθεια .
Κι'όμως !!! Εί δυνατόν αυτή η χώρα που φτιάχνει απ'όλα κινδυνεύει με χρεοκοπία !topic.
Φιλε οσον αφορα τα οπλα τα περισοτερα τα φτιαχνουν ρομποτ πλεων και τα φραγγα πανε στους εβραιους

View attachment 12731

Τάσο είναι έτσι όπως το λες . Εγώ τα πρωτοεριξα το 2006 νομίζω. Μέχρι το 2015 μου έκαναν το κέφι παντού. Δεν έριχνα άλλο σε όλες τις συνθήκες και θερμοκρασίες. Μετά με κομπλεξαρανε άσχημα. Φέτος όμως για κάποιο λόγο η Α400 τα πήγε περίφημα

Τάσο είναι έτσι όπως το λες . Εγώ τα πρωτοεριξα το 2006 νομίζω. Μέχρι το 2015 μου έκαναν το κέφι παντού. Δεν έριχνα άλλο σε όλες τις συνθήκες και θερμοκρασίες. Μετά με κομπλεξαρανε άσχημα. Φέτος όμως για κάποιο λόγο η Α400 τα πήγε περίφημα
Οι οπτιμα τα χωνεύουν τα φυσίγγια δεν είναι διστροπες!

@ΣΤΕΛΙΟΣ που'σε ωρέ κοπέλι;;; .sarcastic.
Θυμησέ μας τη δοσολογία του παλιού Sipe με το 8mm μέταλλο σαν του Τάσου πιο πάνω!!!!!!!!
Ξεχνάς Κώστα, Ξεχνάς !!! Δεν βλέπεις ο Τάσος πώς τα θυμάται, που είναι και μεγαλύτερος σου !!!! .sarcastic.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συμβουλές-και-συνταγές-ιδιογόμωσης.34/post-427974
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-428019
Πάντως, επειδή υπάρχει και η πιθανότητα (1 στο εκατομμύριο) να έβαλε ο δαίμων του πληκτρολογίου την ουρά του τότε όταν κρατούσα σημειώσεις, αν μπορέσω το βράδυ θα σφάξω άλλο ένα, να το δούμε και να κρατήσω και φωτογραφικά ντοκουμέντα!!! ;):cool:

Last edited:
Ξεχνάς Κώστα, Ξεχνάς !!! Δεν βλέπεις ο Τάσος πώς τα θυμάται, που είναι και μεγαλύτερος σου !!!! .sarcastic.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συμβουλές-και-συνταγές-ιδιογόμωσης.34/post-427974
Πάντως, επειδή υπάρχει και η πιθανότητα (1 στο εκατομμύριο) να έβαλε ο δαίμων του πληκτρολογίου την ουρά του τότε όταν κρατούσα σημειώσεις, αν μπορέσω το βράδυ θα σφάξω άλλο ένα, να το δούμε και να κρατήσω και φωτογραφικά ντοκουμέντα!!! ;):cool:
Αν ξεχνάω λέειιιι..... .sarcastic.
Δν θυμάμαι τη έφαγα χθες.....sarcastic.

Καλησπέρα. Ε λοιπόν, ούτε εγώ είχα κάνει λάθος, ούτε ο δαίμων του πληκτρολογίου είχε πειράξει τις σημειώσεις μου !!! .sarcastic.
Πράγματι ... 1,45 x 32 με 686 και GT-24, Nobelsport !!!!
Να σημειώσω ότι τα φυσίγγια του Τάσου παραπάνω, παρότι κι αυτά με 8 χιλ. πάφυλα, δεν είναι ίδια παρτίδα με τα δικά μου. Βλέπω διαφορές στο τύπωμα πάνω στον κάλυκα, γράφουν στο πλάι κάτι παραπάνω (MARCA DEPOSITATA ???) που τα δικά μου δεν το έχουν !!! :oops:

IMG_20200504_175338.jpg
IMG_20200504_180356.jpg
IMG_20200504_180536.jpg
IMG_20200504_181733.jpg
Τα σκάγια είναι σωστό ιταλικό 8άρι, με σχεδόν 14 σκάγια ανά γραμμάριο (450 / 32,2) με διάμετρο 2,3 mm.
Αλλά η πυρίτιδα ρε παιδιά ... SIPE στα 1,45 γρ. ???? Δεν έχω πολυασχοληθεί με τις διβασικές και δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω οπτικά, αλλά όσο πάει ενισχύεται η υποψία μου ότι στη συγκεκριμένη παρτίδα είχαν βάλει S4 !!! Οι μασκαράδες !!! :eek::mad:
Και ύστερα γκρινιάζουμε με τους Έλληνες κατασκευαστές, ότι αλλάζουν συχνά πυρίτιδες χωρίς να ενημερώνουν !!! .hair.

Status
Not open for further replies.
Back