Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε... Για κάποιους είναι ανούσιες ψηφιακές εικόνες υψηλής ανάλυσης, για άλλους αφορμή για ταξίδια του μυαλού...
Έγω ταξιδεύω με τη φωτογραφία κ έχω δει πολύ ωραίες φωτογραφίες από τα μέλη σε αυτό το χώρο που χάνονται μέσα στα μηνύματα... Η ελληνική φύση κ θα θηράματα που έχει το κάθε περιβάλλον έχουν απίστευτη ομορφιά...
Ωραία ιδέα...

σημερα εαν ειχα την μηχανη μαζί μου θα εβγαζα εαν άσπρο γεράκι με λιγο μαυρο στις άκρες των φτερων (αλπίνο; ) δυστυχώς με το κινητο δεν εβγαλα καθολου ευδιάκριτες φωτο
εχετε δει εσεις κατοιο;
Μην ήταν τέτοιο?
Κυκλοφορούν τέτοια σε υδροβιότοπους κ κάμπους...

Attachments

• IMG_20250130_155322.jpg
    IMG_20250130_155322.jpg
    23,7 KB · Προβολές: 79
Μην ήταν τέτοιο?
Κυκλοφορούν τέτοια σε υδροβιότοπους κ κάμπους...
ηταν εντελώς ασπρο και στις ακρες των φτερων του σταχτύ, στο κεφαλι τα μονο σκουρα ηταν τα ματια και η μυτη, εψαξα να βρω φωτο στο ιντερνετ αλλα δεν μπόρεσα

edit

ισως ακομα πιο ασπρο από αυτο , το ειδα στα 40μ+

105455604_3018587944897481_1306262474808626017_n.jpg

Μια φωτογραφία θρύλος.... μια φωτογραφία με ολλο το μεγαλείο της φύσης ... μια φωτογραφία ορόσημο για το φόρουμ... ολλοί την έχουν ζηλέψει κάποια στιγμή..... (πιστεύω ο ΑΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΣΗ...την απαράμιλλη τεχνική μου) ....σας την ξαναβάζω με αγάπη......παρακαλώ πολύ μόνο να μην διαγωνιστη images.jpeg

Μια φωτογραφία θρύλος.... μια φωτογραφία με ολλο το μεγαλείο της φύσης ... μια φωτογραφία ορόσημο για το φόρουμ... ολλοί την έχουν ζηλέψει κάποια στιγμή..... (πιστεύω ο ΑΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΣΗ...την απαράμιλλη τεχνική μου) ....σας την ξαναβάζω με αγάπη......παρακαλώ πολύ μόνο να μην διαγωνιστη View attachment 95437
Μετά από αυτή την φωτογραφία λείπει και άλλη μία για να κλείσει ο διαγωνισμός ... Η γνωστή άγνωστη μούμια- χήνα 😂😂😂

Back