"Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες"

Τρεις η τέσσερις φορές είναι που πηγαίνοντας ξημέρωμα Κυριακής στην κωπαιδα για κυνήγι αντίκρυσα το "έργο" που είχαν μόλις επιτελέσει οι "ευάλωτες" ομάδες.
Ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ τις οποίες πρέπει να πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης.
Συν οι ζημιές στους αγρότες που πρέπει να ξαναπληρώσουν το εξοπλισμό για να ποτίσουν.

IMG_20250213_184642.jpg

IMG_20250213_184606.jpg

IMG_20250213_184722.jpg

IMG_20250213_184625.jpg

Εδω περσι τον κατεβασαν στον περιφεριακο της Θηβας διπλα σε παλιο σταθμο και εργοταξιο του οσε.
Και να τους δεις τι θα κανεις? Παιρνεις τηλ την αστυνομια και αυτοι ερχονται καθυστερημενα και με σειρηνα για να εχουν τελειωσει τη δουλεια οι γυφτοι.
Γιατι οπως μου ειπε ενας : ουτε να φαω κανεναν θελω και να παω φυλακη , αλλα ουτε να με στειλουν στο νεκροταφειο σκεπασμενο με την Ελληνικη σημαια.

Προσοχή! Στην Τανάγρα και στα χωριά, πέριξ του Ασωπού, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καραδοκούν να ακούσουν κυνηγούς να απομακρύνονται από τα αμάξια τους, για να τους τα φυλάξουν με ασφάλεια, μέχρι να γυρίσουν! Μιλάμε για τωρινές καταστάσεις.

Εδω πηδανε πανυψηλη πετρινη μάντρα και με συρμα απο πανω και μπαίνουν μεσα στο Κέντρο Υπερυψηλης Τάσης στην Κουμουνδουρου ,πανω απο τα ΕΛΠΕ.
Οι δυο επιτηρητες της βάρδιας στο κοντρολ τα εχουν δει ολα. Φοβουνται να βγουν για μετρήσεις η οτι άλλο χρειαζεται το βραδυ μεσα στον χωρο που ειναι τεράστιος.
Δεν πα να χουν βάλει 500 κάμερες και να επιτηρείτεαι ο χώρος αυτή δεν καταλαβαίνουν τίποτα

Εδω περσι τον κατεβασαν στον περιφεριακο της Θηβας διπλα σε παλιο σταθμο και εργοταξιο του οσε.
Και να τους δεις τι θα κανεις? Παιρνεις τηλ την αστυνομια και αυτοι ερχονται καθυστερημενα και με σειρηνα για να εχουν τελειωσει τη δουλεια οι γυφτοι.
Γιατι οπως μου ειπε ενας : ουτε να φαω κανεναν θελω και να παω φυλακη , αλλα ουτε να με στειλουν στο νεκροταφειο σκεπασμενο με την Ελληνικη σημαια.
Εδω στα μερη μου τους έπιασαν δυο φίλοι καβάλα στην κολώνα, τους σάπισαν στο ξύλο τους 2 ,οι αλλοι 2 την κοπάνησαν,τους έδεσαν με ται ραπ φωνάζουν τον διοικητή(γνωστός) ήρθαν ..και τους άφησαν....
Αν σας κάνουν μήνυση για ξυλοδαρμό θα μπλεξετε τους είπε.
Δεν έχω στοιχεία ν τους βάλω μέσα..
Δεν λείπει κάτι..
Ο μετασχηματιστής είναι στην θέση του..
Επρεπε να περιμένατε να τον ρίξουν κάτω..

Εδω στα μερη μου τους έπιασαν δυο φίλοι καβάλα στην κολώνα, τους σάπισαν στο ξύλο τους 2 ,οι αλλοι 2 την κοπάνησαν,τους έδεσαν με ται ραπ φωνάζουν τον διοικητή(γνωστός) ήρθαν ..και τους άφησαν....
Δεν λείπει κάτι..
Αρα αν τους φυτευανε για λιπασμα δε θα τους εψαχνε κανεις αφου δεν εχει στοιχεια ο κυριος διοικητης.τι οχι;

Δεν λείπει κάτι..
Με αυτό το σκεπτικό,αν περνούσε περιπολικό και τους έβλεπε να ανεβαίνουν στην κολώνα ,το μονο που θα εκανε θα ηταν σύσταση να κατέβουν μην τους χτυπήσει το ρεύμα :rolleyes:

Με αυτό το σκεπτικό,αν περνούσε περιπολικό και τους έβλεπε να ανεβαίνουν στην κολώνα ,το μονο που θα εκανε θα ηταν σύσταση να κατέβουν μην τους χτυπήσει το ρεύμα :rolleyes:
Αστα.
Γεμίσαμε σατανάδες απ δώ.
Πρεζέμπορες κ κλεφτρόνια.
Εχουν κάνει αγορές κ εχουν κτίσει...
Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Αν δεν ληφθούν μέτρα να μαζευτουν χέστα..

Εδω εξω απο την Αυλιδα σε εναν ελαιωνα πριν δυο - τρια χρονια , καλοκαιρι εστησαν ενα τσαντηρι μεσα στις ελιες.
Τον Νοεμβριο μαζεψαν και τις ελιες.
Τωρα το τσαντηρι εχει γινει ολοκληρος οικισμος.
Εχουν στησει παραγκες απο ξυλα και τσιγκους.
Ποιος ξερει τινος να ειναι αυτος ο ελαιωνας και τον εχουν καταπατησει και αντε να τους βγαλεις εξω...

Τρεις η τέσσερις φορές είναι που πηγαίνοντας ξημέρωμα Κυριακής στην κωπαιδα για κυνήγι αντίκρυσα το "έργο" που είχαν μόλις επιτελέσει οι "ευάλωτες" ομάδες.
Ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ τις οποίες πρέπει να πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης.
Συν οι ζημιές στους αγρότες που πρέπει να ξαναπληρώσουν το εξοπλισμό για να ποτίσουν.

View attachment 95708

View attachment 95709

View attachment 95710

View attachment 95711
Εδώ και μερικά, χρόνια μπήκαν στο πατρικό μου στην Κέρκυρα έξω από ένα χωριό, μια αγροτική κατοικία (εγώ μένω Γιάννενα) και επειδή δεν βρήκαν τιποτα, ξήλωσαν τα καλοριφέρ και πήραν τους χαλκοσωληνες που ήταν εξωτερικοί, γιατί είχαν μπει μεταγενεστερα. Επίσης ξήλωσαν τον καυστήρα για να πάρουν το χαλκό. Επίσης ο ένας απ αυτούς θεώρησε ότι έπρεπε να τα κάνει στο σαλόνι. Άφησαν τις πόρτες ανοιχτες και είχαν μπει ζώα μέσα και όταν είχα πάει με την μάνα μου είδα κάτι.... Όταν ήρθε η αστυνομία μου μου ένας ακριβώς αυτό: και τι να κάνουμε εμείς τωρα;;; Να μην πω αλλά τώρα ...

Εδώ και μερικά, χρόνια μπήκαν στο πατρικό μου στην Κέρκυρα έξω από ένα χωριό, μια αγροτική κατοικία (εγώ μένω Γιάννενα) και επειδή δεν βρήκαν τιποτα, ξήλωσαν τα καλοριφέρ και πήραν τους χαλκοσωληνες που ήταν εξωτερικοί, γιατί είχαν μπει μεταγενεστερα. Επίσης ξήλωσαν τον καυστήρα για να πάρουν το χαλκό. Επίσης ο ένας απ αυτούς θεώρησε ότι έπρεπε να τα κάνει στο σαλόνι. Άφησαν τις πόρτες ανοιχτες και είχαν μπει ζώα μέσα και όταν είχα πάει με την μάνα μου είδα κάτι.... Όταν ήρθε η αστυνομία μου μου ένας ακριβώς αυτό: και τι να κάνουμε εμείς τωρα;;; Να μην πω αλλά τώρα ...
Συνηθισμενα αυτα και εδω...
Χαλκοσωληνες θερμανσης & αεριου η νερου και οτι καλωδια μπορουν να ξηλωσουν.
Και πολλες ζημιες σε κουφωματα και πορτες αλουμινιου.
Ακριδες ...

Το κλασικό σε εμάς στα χωρια-προάστια των πόλεων, επισκέπτονται πολυκατοικίες με λίγα κατοικημένα ή ώρες που είναι ο κόσμος στη δουλειά, και βγάζουν κομπρεσέρ απ' τα εαρκοντισιον, κόβουν τις πρόνοιες από τη ρίζα, παίρνουν τις πλάκες των ηλιακών μαζί με τα μποιλερ και γεια σάς. Δηλαδή αφήνουν σε μια πολυκατοικία ζημιές δεκάδων με εκατοντάδων χιλιάδων για κάτι ψιλά που θα πάρουν από το χαλκό και το σίδερο...

Back