Η Επαναφορά!

Δεν εχω αναφερθεί εως τωρα δημοσια στο θεμα με το σκυλο μου την Κικα.
Μετα απο μεγαλο ψυχικο και οικονομικό κόστος και τεράστια ταλαιπωρία του σκυλου και της οικογενιας μου εκανα το παρακατω βιντεακι-αφιερωμα στην Κικα. Κανεις δεν ξερει ακομα εαν θα επανελθει στο 100% αλλα ελπιζω και ευχομαι πως θα γινει και αυτο
Να προσεχεται τις οικογένειες σας και τα σκυλια σας γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερώνει
Οσοι θέλετε μπορείτε να κανετε Like και εγγραφη στο καναλι μας στο Youtube @ortiko
Αυτη η ιστορια μας πηγε πολυ πισω αλλα ελπιζουμε για το καλυτερο!
Καλημέρα σε όλους
🧿
🧿
🧿

Μπραβο φιλε και εμενα το σκυλακι που εδωσα σε φιλο και μετα απο λιγες μερες το χτυπησε αυτοκινητο στο πισω δεξι ποδι ηδη παει πολυ καλυτερα και δειχνει οτι θα επανέλθει
Αυτη η φωτο την μερα που χτυπηθηκε
Προχθές πηγε παλι κτηνιατρο και εχει ηδη δεσει και δειχνει πολυ καλα στοιχεία
Εχει ξεκινήσει το πατάει βεβαια με νάρθηκα και υποστήριξη
IMG-350afcfd7274e27a792d4030af088c31-V.jpg

Μπραβο φιλε και εμενα το σκυλακι που εδωσα σε φιλο και μετα απο λιγες μερες το χτυπησε αυτοκινητο στο πισω δεξι ποδι ηδη παει πολυ καλυτερα και δειχνει οτι θα επανέλθει
Αυτη η φωτο την μερα που χτυπηθηκε
Προχθές πηγε παλι κτηνιατρο και εχει ηδη δεσει και δειχνει πολυ καλα στοιχεία
Εχει ξεκινήσει το πατάει βεβαια με νάρθηκα και υποστήριξη
View attachment 92726
Περαστικα για το σκυλακι σου!
Εμεις καναμε εξωτερικη οστεοσυνθεση δεν επερνε απλο ναρθηκα. Ειχε 3 συντριπτικα καταγματα.
Αυτος που το χτυπησε με το αμαξι μου ελεγε μην σε νοιάζει θα τα πληρωσω ολο και τετοια... Μολις ειδε το κοστος εκανα κολοτουμπα και ελεγε δεν εχω και τετοια

Περαστικα για το σκυλακι σου!
Εμεις καναμε εξωτερικη οστεοσυνθεση δεν επερνε απλο ναρθηκα. Ειχε 3 συντριπτικα καταγματα.
Αυτος που το χτυπησε με το αμαξι μου ελεγε μην σε νοιάζει θα τα πληρωσω ολο και τετοια... Μολις ειδε το κοστος εκανα κολοτουμπα και ελεγε δεν εχω και τετοια
Πόσο ήταν το κόστος?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου.
Όλα θα πάνε καλά και η Κικα δεν θα έχει πρόβλημα.
Είναι δύσκολη γενικά η αποθεραπεία αλλά με προσοχή και τις βόλτες της θα είναι μια χαρά.
Η δικιά μου σε ηλικία 9 χρονών φουνταρε από την βεράντα για ένα γατί και είχε σπάσει το πόδι της σε 7 κομμάτια(αν ξεθαψω τις φωτό θα τις ανεβάσω). Μόνο το χειρουργείο κράτησε 9 ώρες και βάλαμε λάμα τιτανίου. Κατάφερε σε κυνήγι μετά από 2 χρόνια να την σπάσει στη μέση και ξανά κάναμε χειρουργείο. Για το συνολικό κόστος δεν το συζητώ καν, ευτυχώς ο κτηνίατρος λατρεύει τα ζώα και δεν κοιτάει πως να εκμεταλλευτεί καταστάσεις.

Πλέον στα 16 της σχεδόν κουφή απολαμβάνει την άνεση του καναπέ και βγαίνει μόνο βολτουλες με το λουρί της.

Να την χαίρεσαι την μπουμπού...

Φιλε είδα την αναρτηση για "Ιατρικά - Επαναφορά" και ...τσίμπισα ως χάνος!!!

Εχω την μεση μου από την παρασμενη Παρασκευή και είμαι στο "παρακάλι" να με αφήσει να πάω το 5ημερο στο βουνό!!!
Εν τω μεταξύ με την αναστάτωση στο σπίτι 1 εβδομάδα και ολα τα ...τσαμπασίρια στο σαλόνι - τραπεζαρία μου λέει (με κάποια μορφής απειλή - τολμώ να πώ ;)) η γυναίκα μου, που τρελένεται με την ακαταστασία : "κανόνισε στο τέλος να ...μην πάς"!!!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρεμα παληκάρια .pray to God.

Υστερογραφο : Ο γυιός ο ένας είναι στο σπίτι ;)

Last edited:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου.
Όλα θα πάνε καλά και η Κικα δεν θα έχει πρόβλημα.
Είναι δύσκολη γενικά η αποθεραπεία αλλά με προσοχή και τις βόλτες της θα είναι μια χαρά.
Η δικιά μου σε ηλικία 9 χρονών φουνταρε από την βεράντα για ένα γατί και είχε σπάσει το πόδι της σε 7 κομμάτια(αν ξεθαψω τις φωτό θα τις ανεβάσω). Μόνο το χειρουργείο κράτησε 9 ώρες και βάλαμε λάμα τιτανίου. Κατάφερε σε κυνήγι μετά από 2 χρόνια να την σπάσει στη μέση και ξανά κάναμε χειρουργείο. Για το συνολικό κόστος δεν το συζητώ καν, ευτυχώς ο κτηνίατρος λατρεύει τα ζώα και δεν κοιτάει πως να εκμεταλλευτεί καταστάσεις.

Πλέον στα 16 της σχεδόν κουφή απολαμβάνει την άνεση του καναπέ και βγαίνει μόνο βολτουλες με το λουρί της.

Να την χαίρεσαι την μπουμπού...
Πολυ μεγάλη περιπετια περάσαμε και οι δυο για το τιποτα φιλος...

Εμενα οταν το χτυπησε το αμαξι ετρεξα σαν τρελος και πηγαμε σε γνωστή κλινική της Κηφισιας...
Αφου μιλησα και με αλλους δυο ορθοπαιδικους μου ειπαν περιπου τα ιδια λεφτα και τελικα το αφησα εκει για το χειρουργείο μιας και ο ιδιοκτήτης της κλινικης με έψησε λεγοντας μου για το μηχανιμα που διαθετει "c-arm"

Σε ευχαριστω για την μπουμπου, στεναχωρήθηκε και αυτη με την ολη φαση και ολο την χαιδευε και της εκανε καλο στο ποδι :)
Ελπιζω να εισαι καλα και να το χαρεις το σκυλακι σου για πολλα χρονια ακομα!

Δεν εχω αναφερθεί εως τωρα δημοσια στο θεμα με το σκυλο μου την Κικα.
Μετα απο μεγαλο ψυχικο και οικονομικό κόστος και τεράστια ταλαιπωρία του σκυλου και της οικογενιας μου εκανα το παρακατω βιντεακι-αφιερωμα στην Κικα. Κανεις δεν ξερει ακομα εαν θα επανελθει στο 100% αλλα ελπιζω και ευχομαι πως θα γινει και αυτο
Να προσεχεται τις οικογένειες σας και τα σκυλια σας γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερώνει
Οσοι θέλετε μπορείτε να κανετε Like και εγγραφη στο καναλι μας στο Youtube @ortiko
Αυτη η ιστορια μας πηγε πολυ πισω αλλα ελπιζουμε για το καλυτερο!
Καλημέρα σε όλους
🧿
🧿
🧿

Περαν της αφοσιωσης στη σκυλίτσα, like και για τη μεταλλιά

Μπράβο φίλε για την αφοσίωσή σου στη σκυλίτσα. Αυτά τα πλάσματα το αξίζουν και με το παραπάνω.
Τα έχω περάσει κι εγώ με τον Μάικ αν θυμάσαι, μου είχαν πει κι εμένα μαλακίες κάποιοι γιατροί ακόμα και για ευθανασία επειδή μπορεί να μην ξανακυνηγούσε, και με 2 πόδια τους είπα να μου τον αφήσετε εγώ θα τον έχω σπίτι...

Μπράβο φίλε για την αφοσίωσή σου στη σκυλίτσα. Αυτά τα πλάσματα το αξίζουν και με το παραπάνω.
Τα έχω περάσει κι εγώ με τον Μάικ αν θυμάσαι, μου είχαν πει κι εμένα μαλακίες κάποιοι γιατροί ακόμα και για ευθανασία επειδή μπορεί να μην ξανακυνηγούσε, και με 2 πόδια τους είπα να μου τον αφήσετε εγώ θα τον έχω σπίτι...
Αυτο που επαθες εσυ φοβαμαι τοσα χρονια γιατι κανω πολυ περπατητο και τελικα την παθαμε στο δρομο απο αμαξι...
Μπραβο σου για τον αγωνα που εκανες για το σκυλακι σου! Ειναι πολυ μεγαλος και δύσκολος, εγω σε καταλαβενω απόλυτα
Να εισαι καλα και να το χαρεις για πολλα χρονια ακομα!

Περαν της αφοσιωσης στη σκυλίτσα, like και για τη μεταλλιά
Σε ευχαριστω πολυ! Να εισαι καλα!
Εαν το ειχε κανει καποιος αλλος αυτο το βιντεο και το εβλεπα εγω θα πήγαινε το μυαλο πως πατησε ναρκη ο σκυλος λογο του τραγουδιου(οποιος ξερει τους στίχους θα καταλαβει)

Back