Έψαχνα καιρό να βρω μία θήκη που να παίρνει δύο όπλα. Και αυτό διότι θέλω να είναι πιο συμμαζευμένα τα πράγματα μέσα στο αυτοκίνητο και γενικότερα σε κυνηγετικές εξορμήσεις που θα πάρω μαζί μου δύο ή και τρία όπλα. Η μόνη που έβρισκα στην Ελλάδα είναι η Β14 του ΑΕΤΟΥ. Όμως μου φαινόταν φτηνιάρικη σαν κατασκευή και φοβόμουνα ότι θα σκιστεί στην πρώτη εξόρμηση και δεύτερον την έβρισκα μόνο σε παραλλαγή την οποία παραλλαγή δεν τη θέλω καθόλου στα ρούχα και αξεσουάρ μου. Όλα αυτά βέβαια από εικόνες στο ίντερνετ διότι στην Αθήνα δεν την έβρισκα σε κάποιο κατάστημα για να την δω και να την πιάσω.
Αφού δε βρήκα άλλη τελικά την αγόρασα και μου ήρθε σήμερα.
Τελικά δε μου φαίνεται και τόσο φτηνιάρικη, αξιοπρεπής μου φαίνεται παρά τα 30 μόνο ευρώ που κοστίζει και είναι για δύο όπλα θυμίζω. Τα φερμουάρ μου φαίνονται εύθραυστα και δεν θα έπρεπε για μία θήκη όπλου. Αν πάντως αντέξει στις ταλαιπωρίες της επόμενης σεζόν θα είναι πολύ καλή περίπτωση. Μπράβο στον ΑΕΤΟ, δεν του το ‘χα!

Αφού δε βρήκα άλλη τελικά την αγόρασα και μου ήρθε σήμερα.
Τελικά δε μου φαίνεται και τόσο φτηνιάρικη, αξιοπρεπής μου φαίνεται παρά τα 30 μόνο ευρώ που κοστίζει και είναι για δύο όπλα θυμίζω. Τα φερμουάρ μου φαίνονται εύθραυστα και δεν θα έπρεπε για μία θήκη όπλου. Αν πάντως αντέξει στις ταλαιπωρίες της επόμενης σεζόν θα είναι πολύ καλή περίπτωση. Μπράβο στον ΑΕΤΟ, δεν του το ‘χα!