Εγώ, έχω ένα σέτ, helly hansen.Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα με υγεια!
Ειμαι σε αναζητηση ενος σετ ισοθερμικων τα οποια θα προοριζονται για πολυωρο περπατητο κυνηγι.
Εχεις καποιος να προτεινει μια αξιοπιστη λυση?
Ευχαριστω πολυ.
φιλε κωστα εδω και χρονια εχω τα petagon πανω κατω και ειμαι ευχαριστημενωςςς και φθηνα και καλαΚαλησπερα σε ολους και χρονια πολλα με υγεια!
Ειμαι σε αναζητηση ενος σετ ισοθερμικων τα οποια θα προοριζονται για πολυωρο περπατητο κυνηγι.
Εχεις καποιος να προτεινει μια αξιοπιστη λυση?
Ευχαριστω πολυ.
Φίλοι μου, Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά!. Θα βοηθήσω όσο μπορώ!. Το θέμα έχει αναφερθεί εδώ https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ένδυση.39/page-117 Εάν όμως θέλετε για στατικό κυνήγι, τότε μονόδρομος είναι αυτό, https://www.trekkinn.com/outdoor-mountain/icebreaker-260-tech-base-layer/136879915/p το έχω εγώ και στο Νευροκόπι που πήγα για Φάσες, δεν κατάλαβα τίποτα!. Το έχει και το μέλος pantelist.Για πολύωρο περπατητο... μόνο το πάνω και πολύ είναι..... έχω της Polo,του lidl δύο διαφορετικά,της Μινέρβα και της under armour.....α και δύο ακόμη no name..... όλα την κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά. Το under armour μόνο για καρτέρι είναι....
Pentagon μετά τον λιτλ πολύ καλάΕπαναφέρω το θέμα καθώς είχα πάρει ένα termoswed , πολύ καλό αλλά το χω 20 χρόνια και πλέον μου είναι αρκετά στενο. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό, επίσης προτιμάτε κοντομάνικο ή μακρυμάνικο;
και το polo πωλη καλο για κρυοοοο το φωραωω αλα περπατιτο θα βγαζης φωτιεςςςςς,,καρτερι και για δουλιαΕπαναφέρω το θέμα καθώς είχα πάρει ένα termoswed , πολύ καλό αλλά το χω 20 χρόνια και πλέον μου είναι αρκετά στενο. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό, επίσης προτιμάτε κοντομάνικο ή μακρυμάνικο;
[της deerhunter πολυ καλο]και πλέον μου είναι αρκετά στενο.
Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά ισοθερμικά. Ακριβά, φτηνά, επώνυμα και μη. Το μόνο που μπορώ να προτείνω με κλειστά μάτια είναι της beretta.Επαναφέρω το θέμα καθώς είχα πάρει ένα termoswed , πολύ καλό αλλά το χω 20 χρόνια και πλέον μου είναι αρκετά στενο. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό, επίσης προτιμάτε κοντομάνικο ή μακρυμάνικο;
Μαχαιρια στην καρδιά ρε φίλε και αυτού μπετεταΈχω δοκιμάσει πάρα πολλά ισοθερμικά. Ακριβά, φτηνά, επώνυμα και μη. Το μόνο που μπορώ να προτείνω με κλειστά μάτια είναι της beretta.
Μόνο στα ρούχα Χάρη.Μαχαιρια στην καρδιά ρε φίλε και αυτού μπετετα
με κλειστά μάτια είναι της beretta.
Μαχαιρια στην καρδιά ρε φίλε και αυτού μπετετα
το σλογκαν μας και στην berettaΤφεκάει, δε χαλάει!
μας μπερδεψες με αλλον φιλος!!! ονοματα δεν λεμε! [v3 ]
Πολύχρονος φίλε Χάρη. Να είσαι πάντα υγιής και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.Μαχαιρια στην καρδιά ρε φίλε και αυτού μπετετα
Ευχαριστώ Γιώργο να σε καλά όλα εντάξει εσυ με την ίωσηΠολύχρονος φίλε Χάρη. Να είσαι πάντα υγιής και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.
Σήμερα βγήκα αρνητικός επιτέλους. Τέλος καλό , όλα καλά.Ευχαριστώ Γιώργο να σε καλά όλα εντάξει εσυ με την ίωση