150-350 ειδαΕυβοια και μαγνησια λεει ο μαρουσακης θα δεχτουν 100 με 150 το στρεμμα,σε αυτες τις 2 περιοχες εστιαζει,θα δειξει μεχρι αυριο!
150-350 ειδαΕυβοια και μαγνησια λεει ο μαρουσακης θα δεχτουν 100 με 150 το στρεμμα,σε αυτες τις 2 περιοχες εστιαζει,θα δειξει μεχρι αυριο!
Ελπιζω να μην ριξει τοσο νερο γιατι θα υπαρχει προβλημα!150-350 ειδα
Λες να φάει τόσο νερό η Κύμη ; Ελπίζω να κάνει λάθος ...Για κοιτάτε τι δίνει το ελβετικό...452 mm αν βλέπω καλά. Μακάρι να είναι μλκιες...View attachment 93345
Υπερβολικο πατριδα αλλα ποτε δεν ξερεις,πεσουν δεν πεσουν μεσα τα μοντελα δεν κυκλοφορεις αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος,το ειχες πει και προσφατα τι νερο ειχε ριξει εδω πριν 3,4 χρονια,και τι ειχε κανει!Για κοιτάτε τι δίνει το ελβετικό...452 mm αν βλέπω καλά. Μακάρι να είναι μλκιες...View attachment 93345
Χρειάζεται βροχή το νησί, ήμουν το καλοκαίρι εκεί κ πραγματικά το πρόβλημα της λειψυδρίας ήταν πολύ μεγάλο, κατά τα άλλα υπέροχο νησί.Στον Σκοπελίτη δουλεύεις;;;Παιδιά μολις τωρα περναω απο Δονούσα και το τι καταιγίδα εχει ξεσπασει βροχη με κουβάδες και αστραπόβροντα καργα.Αν μπορουσα να τραβήξω βίντεο
Ιδιαίτερα τα νησιά αλλα και παντού χρειάζεται νερο.Χρειάζεται βροχή το νησί, ήμουν το καλοκαίρι εκεί κ πραγματικά το πρόβλημα της λειψυδρίας ήταν πολύ μεγάλο, κατά τα άλλα υπέροχο νησί.Στον Σκοπελίτη δουλεύεις;;;
Εδώ έκανε καμιά ωρίτσα το μεσημέρι 2-3 και από τότε ούτε ξανάκανε.Για να δούμε.Μέχρι στιγμής εδώ 14 χιλιοστά έχει. Ρίχνει πότε πότε από μια μποριτσα και μπήκε ο δυνατός βοριάς.
Ακομα ειναι Ανατολικο το streamΈλα ήρθε ο Αλέκος αργοπορημενος αλλά αγριεμένος λέμε!!!
Βοριας κρύο και η πολλή βροχή στα ορεινα ημιορεινα. Η Στενή σε λίγη ώρα θα πιάσει κατοστάρα στα χιλιοστά. Εμείς εδώ στα 16. Ξεδιψαει η κατακαημενη η γης επιτέλους!!!
Λογικα αυτο λες, Ελληνικης κατασκευης και πρωτοπορο, λεει το αρθρο.Ιδιαίτερα τα νησιά αλλα και παντού χρειάζεται νερο.
Οχι δεν ειμαι στο Σκοπελίτη καπετανιος ειμαι στο Δ/Ξ Χρυσάνθη
Είναι ΒΑ ο ανεμος και ριχνει καλά. 100+ πλέον η Στενή. 20 εμείς. Τρομακτικές ριπες ανεμου. Καθαρά χειμωνιάτικη κακοκαιρία.Ακομα ειναι Ανατολικο το stream
Οταν γυρίσει ΒΑ θα πιάσει καλύτερα
Ερχομενος απο Πατρα προ μιας ωρας, κοιτουσα Ν.Δ. ας πουμε κ ηταν λες κ θα κατεβαινε ο θεός κατω, ο ουρανος....θα μας πιασει κι εμας να φανταστω αυτο το κυμα που ειναι προς Κέρκυρα;;....Απο το πρωι φανηκε οτι ειχε μείνει πισω η κακοκαιρία
Θα παει πισω κανενα 6ωρο
https://www.sat24.com/en-gb/country/gr#selectedLayer=euInfra&lightning=on
Τωρα περναει το κέντρο την Κερκυρα
Οι σημαντικές βροχές στις επίμαχες περιοχές θα έρθουν με το γύρισμα σε ΒΑ ανεμου
Το stream θα ειναι κανενα 8ωρο ετσι
Δεν είναι για γελια