λουκετα εχω βαλει και εγω και ειναι τζετ.Το έχω υπόψειν μου κάτι τέτοιο ή ένα μικρό λουκετάκι.
Πολύ ωραίο...τελείωσε η δουλειά από το νέο σκυλόσπιτο που είχα αφήσει στη μέση... κόντρα πλακέ θαλάσσης με επένδυση...κόστος 100€.. ανοίγει αριστερά δεξιά, με χώρισμα στη μέση να μην έχουμε τσακωμούς με αλλά σκυλιά.. σύρμα αριστερά δεξιά.. συρτες με ελατήρια για να μην ανοίγουν.. και μερικές καλλιτεχνικές πινελιές από ξύλο.. το μόνο αρνητικό ότι βγήκε λίγο βαρύ...
photo upload in public
για μενα η προσθεση απο σηδερο πανω στο κουτη ειναι μονο βαρος(αν δεν ειναι αλουμινιο) και αυριο μεθαβριο εαν δεν ειναι ανοξηδοτα θα εχεις και σκουριες..τελείωσε η δουλειά από το νέο σκυλόσπιτο που είχα αφήσει στη μέση... κόντρα πλακέ θαλάσσης με επένδυση...κόστος 100€.. ανοίγει αριστερά δεξιά, με χώρισμα στη μέση να μην έχουμε τσακωμούς με αλλά σκυλιά.. σύρμα αριστερά δεξιά.. συρτες με ελατήρια για να μην ανοίγουν.. και μερικές καλλιτεχνικές πινελιές από ξύλο.. το μόνο αρνητικό ότι βγήκε λίγο βαρύ...
photo upload in public
Είναι φύλλα αλουμινίου.. πιο πολύ για ενίσχυση τα έβαλα γιατί το παλιό από το φόρτο ξεφορτο χτυπιόταν και είχε γίνει χάλια.. ναι όμως βάζει αρκετό βάρος αλλά μου κάνει πιο στοιβαρο..για μενα η προσθεση απο σηδερο πανω στο κουτη ειναι μονο βαρος(αν δεν ειναι αλουμινιο) και αυριο μεθαβριο εαν δεν ειναι ανοξηδοτα θα εχεις και σκουριες..
παρολα υτα πολυ καλο
μια ερωτηση
αυτες τις καλιτεχικες πινελιες τις ευτιαξες μονος σου η τις αγορασες απο καπου;
Φίλος μου έχει βάλει σε ένα Golf 2 (παλιό) κ δν το χορτένει αμορτισέρ.Φιλική συμβουλή, μην βάζετε βαριά σκυλόκουτα στο πίσω εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Μεγαλύτερο κακό στο αμάξι σας θα κάνετε με τον καιρό.
Ωραίο καλορίζικο συνάδελφε αλλά με τούς ηλίθιους που έχουμε μπλέξει να δούμε αν εμείς και εσύ που το έφτιαξες μπορέσουμε να τά ξαναβάλουμε στο αμάξι μας με το καταπτιστο νομοσχέδιο που έβγαλαν.Σχεδόν ετοιμο το σκυλοκουτο...View attachment 23935View attachment 23936View attachment 23937
Περιμένω να τελειώσει το λοκ ντάουν για να βρω τις γωνίες που θα του βάλω περιμετρικά για να δέσει καλά.
μερακλης εισαι. φυσικα και δεν θα εχεις προβλημα στην καροτσα.Νομίζω ότι στην καρότσα του αγροτικού δεν έχω πραβλημα...
Ωραίο, καλορίζικο Στράτο !Σχεδόν ετοιμο το σκυλοκουτο...View attachment 23935View attachment 23936View attachment 23937
Περιμένω να τελειώσει το λοκ ντάουν για να βρω τις γωνίες που θα του βάλω περιμετρικά για να δέσει καλά.
Εάν περάσει αυτό το άθλιο νομοσχέδιο (που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αντίδρασης) θα επιβέλλεται μεγάλο πρόστιμο αν βρεθεί σκύλος σε κουτί ακόμα κα στην καρότσα και θα χάνεις και την κυνηγετική άδεια.Νομίζω ότι στην καρότσα του αγροτικού δεν έχω πραβλημα...
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά αυτό που διάβασα είναι ότι θα απαγορευτεί στην πίσω μεριά του αυτοκινήτου,εκτός αυτοκινήτου δηλαδή.... Πως θα τα μεταφέρουμε; μέσα στο αυτοκίνητό θα πρέπει να τα έχουμε;Εάν περάσει αυτό το άθλιο νομοσχέδιο (που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αντίδρασης) θα επιβέλλεται μεγάλο πρόστιμο αν βρεθεί σκύλος σε κουτί ακόμα κα στην καρότσα και θα χάνεις και την κυνηγετική άδεια.
Εκτελούνται μεταφοραι.....Σχεδόν ετοιμο το σκυλοκουτο...View attachment 23935View attachment 23936View attachment 23937
Στο μυαλό μου είσαι....για το όπλο...Εκτελούνται μεταφοραι.....
Καλορίζικο κ καλους δρομους!
Θα βάψεις κ την 155 ίδιο χρώμα κ θα ταιριαξει γάντι....
Μη σου πω να βάψεις κ το κουρτσχααρ για παραλλαγη στις περδικες ...
Είναι απλό Στράτο, ο σκύλος οδηγός ή συνοδηγός και ο κυνηγός μέσα στο κουτί. Δυστηχώς απαγορεύεται το σκυλόκουτο.Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά αυτό που διάβασα είναι ότι θα απαγορευτεί στην πίσω μεριά του αυτοκινήτου,εκτός αυτοκινήτου δηλαδή.... Πως θα τα μεταφέρουμε; μέσα στο αυτοκίνητό θα πρέπει να τα έχουμε;