Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιδεί δν παρακολουθώ ρε παιδιά,τη ακριβώς υπόθεικε από τν ..............................κ αν καταλαβα καλά επέτρεψε το κυνήγι του αγριόχοιρου;;;;
Απαγορεύεται το κυνήγι και επιτρέπεται μόνο το κυνήγι αγριογούρουνου σε Ροδόπη Ξάνθη Έβρο για την καταπολέμηση της πανώλης

Θα μου κλασουν μια μαντρα.
Κάθε Παρασκευή δεν θα ξαναανοιξεις tvθα σου στείλω τοτηλ μου σε πμ για να ενημερώνεσαι το Σάββατο και να μη Βρίζεις,Αλλα επειδη ειμαι ον λαιν με το επιτελείο στο λεω απο τώρα ΞΕΧΑΣΕ για φέτος το κυνήγι, τώρα από την μεθεπόμενη βδομάδα θα αρχίζουν να τα κλείνουν πάλι που θα αυξάνονται τα κρούσματα

Μου αρέσει που όποιον πιάσουνε λέει θα έχει και 3 χρόνια στέρηση άδειας!!!! Ρε τι ζούμε ρε! Τί ζούμε!
Και αυτόν που πιάσανε να πάει σούπερ μάρκετ χωρίς μήνυμα θα του στερήσουν το σούπερ μάρκετ για τρία χρόνια; Ρε θα μας σκάσουν;;; Τι θέλουν επιτέλους;;;

Το ihunt εκοψε τα σχολια απο της ανακηνωσης που βγαζει για την ,κ.σ.ε...πρεπει να συνδεθης για να κανης σχολιασμο .......ουτε κλικ πια απο εμενα
Και εμενα ειχε σβησει σχολιο στο fb που εγραψα σε εναν .. οικολόγο αντικυνηγο οτι ημε την αναστολη λειτουργίας της θηρας εγινε βιασμος λαθροθηριας τη νυχτα.

Τι χαρακτηρισμο να δωσω?????
Δυστυχως αυτη η κυβερνηση αποδεικνυεται οτι ειναι μια παρεα εκτος τοπου και χρονου, περιβαλομενη απο αχρηστους καιροσκοπους εκσυγχρονιστες, που δεν εχει καμμια σχεση με την ιδιοσυγκρασια, τα ηθη, τα εθιμα, τη ζωη των Ελληνων, της μεσαιας ταξης ολων εμας, καμμια σχεση με τους ανθρωπους του χωριου, του καμπου, του βουνου, της θαλασσας, των νησιων.
Σε τελικη αναλυση, δεν εχει καμμια σχεση με την Ελλαδα.
Καλο ειναι να ξεκουμπισθει το δυνατον συντομοτερο....

Ε και να στη πάρουν τι έγινε???? Υπάρχει και άλλος τρόπος ,σιγά.
Μα εγω του χρονου γιατι να πληρωσω την αδεια? Φετος αφησα 160€ και πηγαινα στην ζουλα ταλιμπαν....Αμα ειναι έτσι του χρονου ας τα κανω προεκταση αποθηκης, να χω να ριχνω και κατα ριπάς!!!

Μου αρέσει που όποιον πιάσουνε λέει θα έχει και 3 χρόνια στέρηση άδειας!!!! Ρε τι ζούμε ρε! Τί ζούμε!
Αυτή είναι η νέα μορφή / τρόπος ζωής που θέλουν να σου επιβάλουν, με το πρόσχημα του οποιουδήποτε "κινδύνου" θα σου δίνουν και θα σου στερούν ελευθερίες αντίστοιχα!!! Νεοταξικος φασισμός πατριώτη!!!

Status
Not open for further replies.
Back