Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω πιστευω πως δεν ειναι ιδιες πυριτιδες...η μια ειναι Cheddite κ η αλλη Ν.S....απλως οι κοκκοι ειναι ιδιοι...γιατι δηλαδη.
Σα να λεμε πως ειναι ιδιες η C7 με τη CH6 επιδη εχουν ιδιο μεγεθος φυλλιδιων...γνωμη μου.
Έβαλε ο Βασίλης την απάντηση που πήρε τίς προάλλες απο την εταιρεία .
Απλά χρωματίζουν την μιά καί την βαφτίζουν .

Έβαλε ο Βασίλης την απάντηση που πήρε τίς προάλλες απο την εταιρεία .
Απλά χρωματίζουν την μιά καί την βαφτίζουν .
ποια απο της 2 εταιριες δηλαδη την φτιαχνει και πουλαει στην αλλη?αυτο το ξερουμε?και γιατι να το κανουν αυτο?

Εγω πιστευω πως δεν ειναι ιδιες πυριτιδες...η μια ειναι Cheddite κ η αλλη Ν.S....απλως οι κοκκοι ειναι ιδιοι...γιατι δηλαδη.
Σα να λεμε πως ειναι ιδιες η C7 με τη CH6 επιδη εχουν ιδιο μεγεθος φυλλιδιων...γνωμη μου.
αυτο λεω και εγω,επειδη ειναι παρομιας φιλοσοφιας δεν σημαινει οτι της φτιαχνει μια εταιρια.

Παντού κάνει , γαζώνει ...
Σε ποιό χαμηλές θερμοκρασίες στο 1.55 Χ32 αλλάζεις σε 688 απο cx2000 καί
σε SG 19 (20) απο άλλα βύσματα καί θερίζει .Δοκιμασμένα όλα αυτά με GM3 .
;Aσε τον κ.ΝΊΚΟ Π. να ρίχνει cx2000 1.50 X32 8* ..........:):):):):)
Πολεμικό υλικό, Λάμπη όταν άρχισα ιδιογομοση πρώτη πυρίτιδα ήταν γκρανουλαρ, έφτιαχνα με δύο στάδια με την μηχανουλα του Λαναρά στο 1.50*32 κλείσιμο στα 58, και όταν πήρα χαμπάρι τη έφτιαχνε όπου έριχνα, την άφησα στην άκρη γιατί ήταν κρίμα να την χαλάω σε μικρά θηράματα. Και πήρα την ΑΣ για να φτιάχνω 28αρια. Και η δύο πυριτιδες όλα τα λεφτά πάντα κλείσιμο στα 57.8 της ερωτεύτηκα. 😍

Παντού κάνει , γαζώνει ...
Σε ποιό χαμηλές θερμοκρασίες στο 1.55 Χ32 αλλάζεις σε 688 απο cx2000 καί
σε SG 19 (20) απο άλλα βύσματα καί θερίζει .Δοκιμασμένα όλα αυτά με GM3 .
;Aσε τον κ.ΝΊΚΟ Π. να ρίχνει cx2000 1.50 X32 8* ..........:):):):):)

Λαμπη μου.....Κλεινω συμφωνα με τις εδω θερμοκρασιες....και οχι του Εβρου...
Που να τους βρουμε τους μειον 10 -15 βαθμους εδω...???
Αυτο δεν ειναι δικαιολογια....αλλα πραγματικοτητα φιλε μου !!! :)

Πολεμικό υλικό, Λάμπη όταν άρχισα ιδιογομοση πρώτη πυρίτιδα ήταν γκρανουλαρ, έφτιαχνα με δύο στάδια με την μηχανουλα του Λαναρά στο 1.50*32 κλείσιμο στα 58, και όταν πήρα χαμπάρι τη έφτιαχνε όπου έριχνα, την άφησα στην άκρη γιατί ήταν κρίμα να την χαλάω σε μικρά θηράματα. Και πήρα την ΑΣ για να φτιάχνω 28αρια. Και η δύο πυριτιδες όλα τα λεφτά πάντα κλείσιμο στα 57.8 της ερωτεύτηκα. 😍
Με το στήσιμο του φωτοβολίδα με LB6 + κομμάτι μισόταπας cal 20 μέσα στον LB6
καί 688 GRANULAR 1.60 X31 6* 57.80 θα τρελλαθείς που κτυπά .:)

Πριν 4-5 χρόνια,είχε κυκλοφορήσει ένα λοτ gm3 που ήταν ο,τι να 'ναι.Κατα καιρούς επίσης,παρουσιάζει αστάθεια από λοτ σε λοτ,κάτι που δεν ισχύει για τη γκρανουλαρ..Τώρα τι να πω...
Την πουλάνε για GM3 ενώ στην πραγματικότητα είναι η τελευταία επιλογή ονόματι GIRO

Θα γραψω την γνώμη μου για ολλα τα φθηνό μπαρούτα τύπου gm3/ granular/psb1/akuila….. εκτός της ακουιλα που δηχνει μια αξιόλογη σταθερότητα στα λοτ εδώ και χρόνια η άλλες δηχνουν πλήρες ασταθια… εγώ πρωσοπικα δεν μπόρεσα να βρω σταθερές ντουφεκες… καπια στιγμή είχα Πεσι σε ένα εξερετικο λοτ στη. Granular το 14/15 αν θυμάμαι καλά που δούλευε με ολλους τους καιρούς πραγματικά όμως από Οκτωβρίου μεχρει τέλος ένα σεταπ .. από εκεί και μετά δεν μπόρεσα να ξανα βγαλο αυτές της ντουφεκες.. υπόψην που δεν μου αρεση να κυνηγαο με την ζώνη γεμάτη σεταπ 2 & πολύ που είναι….σταθερές ντουφεκες να κυνηγαο όλλοι την χρόνια μπόρεσα να βγαλο με s4/a1/mb32 με την sipe δεν τα βρηκα δεν έψαξα πολύ όμως….

Η chedditte δεν παράγει πυριτιδες, τις παράγει η Nobel Sport η οποία ανήκει στην vectan. Η προοδευτικότητα μπορεί να διαφοροποιειται ανάλογα την παραγγελία, το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις πυρίτιδες είναι η αστάθεια από παρτίδα σε παρτίδα, η συγκεκριμένη είναι η πλέον πορωδης πυρίτιδα της vectan και η πιο ευλεκτη, εύκολα ξεφεύγει σε πιέσεις αλλά αν κάποιος είναι προσεκτικός έχει μεγάλη ευελιξία σε χαμηλές γομωσεις.

Σημερα ειναι η μερα για την PSB2 σπεσιαλ....Εαν το επιτρεψει ο αερας...θα ριξω μερικα φυσιγγια σε
Ν5 και Ν4....και 2-3 φυσιγγια με βολια...
Εαν πανε ολα καλα...το απογευμα θα ανεβασω αποτυπωσεις... :)

ΥΓ, Οποιος φιλος εχει σεταπ για μετρημα...να το γραψει !!!;)

Σημερα ειναι η μερα για την PSB2 σπεσιαλ....Εαν το επιτρεψει ο αερας...θα ριξω μερικα φυσιγγια σε

Νικο να σου στειλω ενα 10 βολο που δεν προλαβα να δοκιμασω ;

Καλημέρα Νικόλα.
Θελω αν μπορείς να δοκιμάσεις το
2.00x36 νο5 ή 6 με z2m15 ή gt 15 με το 2 άστρα τσοκ (αν πάρεις τη μπερεττα)
Βάλε ότι καψουλι νομίζεις

12/69 ΑS 1.43 X 28.5 Aquila 22 n.7 (12 /gr) 6* 57.50
KAX 13 mm .
Kάλυκας μαλακός .

Καλημέρα Νικόλα.
Θελω αν μπορείς να δοκιμάσεις το
2.00x36 νο5 ή 6 με z2m15 ή gt 15 με το 2 άστρα τσοκ (αν πάρεις τη μπερεττα)
Βάλε ότι καψουλι νομίζεις

Το εχω κλεισει αυτο Στελιο...παει για δοκιμη φιλε !!
Νικο να σου στειλω ενα 10 βολο που δεν προλαβα να δοκιμασω ;

ΟΚ...Σου εστειλα ΠΜ.

Status
Not open for further replies.
Back