Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
12/69 ΑS 1.43 X 28.5 Aquila 22 n.7 (12 /gr) 6* 57.50
KAX 13 mm .
Kάλυκας μαλακός .

Ολα τα ''ωραια'' μου εβαλες φιλαρα μου....απο αυτα που βγαζω σπυρια στην μουρη !!! :D
1ον ακοπος καλυκας. 2ον 1,43. -3ον 57,5... Παλι καλα που μου εβαλες παλι 57,8 !!:D

Με βρικες μικρο και με πειραζεις....:D
Αλλα ο μικρος....δεν μασαει...;)

Βγαλε παλι ογκομετρια.....κατι μετρησες λαθος....δεν εχει 13 χιλιοστα ...11 χιλιοστα και με το ζορι !!!:)

εικόνα_Viber_2023-03-14_10-02-33-998.jpg

Ολα τα ''ωραια'' μου εβαλες φιλαρα μου....απο αυτα που βγαζω σπυρια στην μουρη !!! :D
1ον ακοπος καλυκας. 2ον 1,43. -3ον 57,5... Παλι καλα που μου εβαλες παλι 57,8 !!:D

Με βρικες μικρο και με πειραζεις....:D
Αλλα ο μικρος....δεν μασαει...;)

Βγαλε παλι ογκομετρια.....κατι μετρησες λαθος....δεν εχει 13 χιλιοστα ...11 χιλιοστα και με το ζορι !!!:)

View attachment 68427
Αυτό που σούγραψα είναι ακριβώς το GAME BORE blk gold 28 μετρημένο το Σαββάτο .
Κάλυκας 69.00 όχι 68.40 καί βύσμα δικό τους 22άρι παρόμοιο με Aquila 22 .
Τέσπα ,δοκίμασε το με SG 19 αλλά πιστεύω θα σκορπίσει .Κάντο 1.40 μ'αυτό

Καλημέρα Νικόλα.
Θελω αν μπορείς να δοκιμάσεις το
2.00x36 νο5 ή 6 με z2m15 ή gt 15 με το 2 άστρα τσοκ (αν πάρεις τη μπερεττα)
Βάλε ότι καψουλι νομίζεις

Την μπερετα την ξεχνας....Τον Αυγουστο θα βγει απο την θηκη της,,,Ολες οι δοκιμες με το ΒΟΙΤΟ..
Τωρα οσον αφορα το βυσμα....ο Θωδη 16 σε ''χαλαει''...??
Ωστοσο...θα δοκιμασω και ενα απο αυτα που γραφεις...

ΥΓ. Δοκιμες...35 μετρα με 3* και 50 μετρα με φουλ....Αυτο το τσοκαρισμα εχει το ΒΟΙΤΟ και ειναι σταθερο.
Διαλεξε φιλε !!

Αυτό που σούγραψα είναι ακριβώς το GAME BORE blk gold 28 μετρημένο το Σαββάτο .
Κάλυκας 69.00 όχι 68.40 καί βύσμα δικό τους 22άρι παρόμοιο με Aquila 22 .
Τέσπα ,δοκίμασε το με SG 19 αλλά πιστεύω θα σκορπίσει .Κάντο 1.40 μ'αυτό

Τωρα συγνωμη δλδ.....Αλλα θελεις να κλεισω στο περιπου και να δοκιμασω εμπορικο φυσιγγιο ??
Και εφοσον το εχετε μετρημενο....εγω που ''κολλαω'' ??
Δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο εμπορικα με ακοπο καλυκα ....ΕΧΩ δικα μου σεταπ... με κομμενο καλυκα
στα 68,5.

εικόνα_Viber_2022-01-05_10-37-31-515.jpg

εικόνα_Viber_2022-01-05_10-37-37-626.jpg

Λαμπη μου....Συγνωμη....αλλα μεγαλωσα και εγινα γέρος και παραξενος φιλε !! :)

Τωρα συγνωμη δλδ.....Αλλα θελεις να κλεισω στο περιπου και να δοκιμασω εμπορικο φυσιγγιο ??
Και εφοσον το εχετε μετρημενο....εγω που ''κολλαω'' ??
Δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο εμπορικα με ακοπο καλυκα ....ΕΧΩ δικα μου σεταπ... με κομμενο καλυκα
στα 68,5.

View attachment 68435

View attachment 68436

Λαμπη μου....Συγνωμη....αλλα μεγαλωσα και εγινα γέρος και παραξενος φιλε !! :)
Ουσιαστικά ίδιο είναι .
Λίγο πιό δυνατό το GAMEBORE λόγω χαμηλότερου αμορτισέρ καί αυξημένης πυρίτιδας .
Με 23άρι βύσμα αυτό πόσο κενό σου αφήνει ,10 χιλ ;

Ουσιαστικά ίδιο είναι .
Λίγο πιό δυνατό το GAMEBORE λόγω χαμηλότερου αμορτισέρ καί αυξημένης πυρίτιδας .
Με 23άρι βύσμα αυτό πόσο κενό σου αφήνει ,10 χιλ ;

Ιδιο δεν ειναι αλλα...τελος παντων... με τον Θωδη 23 εχω 12χιλιοστα κενο χωρο Λαμπη!!

3

38+1,50???

Ναι....Αλλο πες μου....γιατι δεν την ξερω την πυριτιδα...και μηπως γλυτωσω λιγο ψαξιμο...
Για το τελικο υψος 57 εισαι σιγουρος ??? Σηκωνει ''στριμωγμα'' η πυριτιδα...ή βγαζει δοντια στο
στριμωγμα ??

Αυτό δεν γίνεται !!!
Όσο κονταίνει το βύσμα αντί να μεγαλώνει ο ΚΑΧ να μικραίνει !!!
12 χιλ με 23άρι άρα 13χίλ με 22άρι λέει η λογική .

Λαμπη μου ''συγκεντρωσου''.....Μην κοιτας μονο Νρο βυσματος....να κοιτας και τι υψος εχει το καθε
βυσμα...
Ο αγκουιλα 22 εχει 41 χιλιοστα υψος....και ο Θωδη 23 -39 χιλιοστα....Αδιαβαστο σε βρισκω φιλε !!!

Γενικά ο θωδης έχει διαφορετική ογκομετρια ,ανάλογα το ονομαστικό του ύψος,συγκρινόμενος με άλλα βύσματα,ειδικά ιταλικά.Ο Λάμπης κυρ Νίκο,ίσως δεν έχουν αυτά τα βύσματα στην Κύπρο.

Παρη μου....Τον Λαμπη τον γνωριζω πολλα χρονια...Με ξερει...και τον ξερω....Περα απο αυτο υπαρχει
και αλληλοεκτιμηση και συμπαθεια.....Παραλληλα ξερει οτι ειμαι γέρος και παραξενος...και οταν λεω
καποια πραγματα.....ακομα και εαν εκτροχιαστω...δεν θα πει κουβεντα γιατι απλα με ξερει !!:)
Τωρα για τα βυσματα...γι'αυτο του τα λεω....να ξερεις οτι κραταει σημειωσεις...δυσκολα θα τον βρεις λαθος !! ;)

Την μπερετα την ξεχνας....Τον Αυγουστο θα βγει απο την θηκη της,,,Ολες οι δοκιμες με το ΒΟΙΤΟ..
Τωρα οσον αφορα το βυσμα....ο Θωδη 16 σε ''χαλαει''...??
Ωστοσο...θα δοκιμασω και ενα απο αυτα που γραφεις...

ΥΓ. Δοκιμες...35 μετρα με 3* και 50 μετρα με φουλ....Αυτο το τσοκαρισμα εχει το ΒΟΙΤΟ και ειναι σταθερο.
Διαλεξε φιλε !!
Οκ. Boito με φουλ στα 50 σε νο4.

Ναι....Αλλο πες μου....γιατι δεν την ξερω την πυριτιδα...και μηπως γλυτωσω λιγο ψαξιμο...
Για το τελικο υψος 57 εισαι σιγουρος ??? Σηκωνει ''στριμωγμα'' η πυριτιδα...ή βγαζει δοντια στο
στριμωγμα ??
Οχη δεν βγαζη δοντια αν την στριμοξης.ειναι υπια νορμαλ.τηπου Α1 σπεσιαλ ας πιυμε.ελαχιστα πιο πρωοδευτηκη

Βρε, να σου στείλω κανένα Rooster να δεις το φως το αληθινό ?
Τι κάθεσαι και παιδεύεσαι ? 😍

Με +10% πρέπει να βγάλεις 105% στα 36m με την Beretta HP και 87% στα 50m.
Πόσο ακόμα θες ????????
Για την Benella ψάχνομαι μήπως κ τη βγάλω από τη ντουλάπα κ δει το φως του ηλιου

Status
Not open for further replies.
Back