Γιατι τη εχει ηλιοφοβια Στελιο ??Για την Benella ψάχνομαι μήπως κ τη βγάλω από τη ντουλάπα κ δει το φως του ηλιου
Γιατι τη εχει ηλιοφοβια Στελιο ??Για την Benella ψάχνομαι μήπως κ τη βγάλω από τη ντουλάπα κ δει το φως του ηλιου
Ρε βγαλτη κ τουφεκατη...λυσαξατε ολοι σας με τα μπενελι αν σκοτωνουν...βαρεθεικα να σας διαβαζω εν τελοι....ολα σκοτωνουν...αντε γιατι αρχιζω να "βιδωνίζομαι"...Για την Benella ψάχνομαι μήπως κ τη βγάλω από τη ντουλάπα κ δει το φως του ηλιου
Φουλ θηραματοφοβια κ κρότοφοβία Ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως η εταιρεία έβγαλε τπτ μοντέλα προστασιας θηράματος.Γιατι τη εχει ηλιοφοβια Στελιο ??
Κωστή δεν έχεις δει τουφεκι να ρίχνεις κ να νομίζεις ότι διαλυσες το θήραμα κ αυτό να πέφτει κ να παίρνει δρόμο.Ρε βγαλτη κ τουφεκατη...λυσαξατε ολοι σας με τα μπενελι αν σκοτωνουν...βαρεθεικα να σας διαβαζω εν τελοι....ολα σκοτωνουν...αντε γιατι αρχιζω να "βιδωνίζομαι"...![]()
Καινουργιο οπλο ειναι ??"βιδωνίζομαι"...
Φυσίγγι, θήραμα, απόσταση ?Κωστή δεν έχεις δει τουφεκι να ρίχνεις κ να νομίζεις ότι διαλυσες το θήραμα κ αυτό να πέφτει κ να παίρνει δρόμο.
Κωτσο σε κόβω για αγορά benellasΡε βγαλτη κ τουφεκατη...λυσαξατε ολοι σας με τα μπενελι αν σκοτωνουν...βαρεθεικα να σας διαβαζω εν τελοι....ολα σκοτωνουν...αντε γιατι αρχιζω να "βιδωνίζομαι"...![]()
Από αδρανείας, ΜΟΝΟ F. Affinity φιλάρα...Κωτσο σε κόβω για αγορά benellas
Με εκτίμηση ββκ. Τριανταφυλλος εγγύησηΑπό αδρανείας, ΜΟΝΟ F. Affinity φιλάρα...
Από αερίων, ΜΟΝΟ Fabarm....
Με εκτήμιση, τα 2 "F"....![]()
Πιπερι μην λες παλιοκουβεντες, δεν κανει.Κωστή δεν έχεις δει τουφεκι να ρίχνεις κ να νομίζεις ότι διαλυσες το θήραμα κ αυτό να πέφτει κ να παίρνει δρόμο.
Κωστή δεν έχεις δει τουφεκι να ρίχνεις κ να νομίζεις ότι διαλυσες το θήραμα κ αυτό να πέφτει κ να παίρνει δρόμο.
Πιπερι μην λες παλιοκουβεντες, δεν κανει.![]()
Με όλο το θάρρος που σου έχω και παρ όλο πού έχεις δίκιο θέλω να σε ρωτήσω....Μήπως στραβογαμησες χθες?Εχετε παρει χαμπαρι....οτι εχετε κανει ολα τα θεματα μπουρδελο....με τις μπενελι σας ???
Ξεσκισατε το θεμα βλητικες δοκιμες...αντε τωρα καντε τα ιδια και εδω...
Ξερω γινομαι ''κακός''.....αλλα ρε μαγκες βγαλτε τα απωθημενα σας...στο αναλογο θεμα...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανετε αυτο ??
Ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να μπαινουν να διαβασουν για πυριτιδες...και διαβαζουν τις παπαριές σας
για τις μπενελι ??
Ελεος δλδ...και το λεω με το θαρρος της φιλιας μας....και μην μου θυμωσετε...γιατι ξερετε οτι εχω δικιο !!
Σοβαρευτειτε παιδες !!!
Εγω σοβαρά μιλάω ΝικόλαΕχετε παρει χαμπαρι....οτι εχετε κανει ολα τα θεματα μπουρδελο....με τις μπενελι σας ???
Ξεσκισατε το θεμα βλητικες δοκιμες...αντε τωρα καντε τα ιδια και εδω...
Ξερω γινομαι ''κακός''.....αλλα ρε μαγκες βγαλτε τα απωθημενα σας...στο αναλογο θεμα...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανετε αυτο ??
Ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να μπαινουν να διαβασουν για πυριτιδες...και διαβαζουν τις παπαριές σας
για τις μπενελι ??
Ελεος δλδ...και το λεω με το θαρρος της φιλιας μας....και μην μου θυμωσετε...γιατι ξερετε οτι εχω δικιο !!
Σοβαρευτειτε παιδες !!!
Με όλο το θάρρος που σου έχω και παρ όλο πού έχεις δίκιο θέλω να σε ρωτήσω....Μήπως στραβογαμησες χθες?![]()
Εγω σοβαρά μιλάω Νικόλα![]()
Στο είπα ότι αυτός που στη χάρισε σε αγαπάει πολύ...Οχι βρε φιλε...καλα το ''πηγα''....αλλα μου ειχαν μεινει καταλοιπα και απωθημενα απο τις βλητικες
δοκιμες...
ΑΚΟΥ τωρα...Το λοτ της ΤΕΚΝΑ που χαρησες του 2011...πολυ ανωτερο απο το λοτ που εχω 3/19...
Μου κρεμασε το σαγονι σημερα...στα ιδια σεταπ με του 3/19...
Το λοτ του 2011...τρελές ταχυτητες...φιλε....Πρεπει να βγαλω δικα του σεταπ !!![]()
Από ότι θυμάμαι Νικόλα που την γέμιζε ο κόσμος είναι ποιο ελαστική από τα μετέπειτα λοτ.Με λίγο ψάξιμο, πιστεύω καίγεται και στα 34Οχι βρε φιλε...καλα το ''πηγα''....αλλα μου ειχαν μεινει καταλοιπα και απωθημενα απο τις βλητικες
δοκιμες...
ΑΚΟΥ τωρα...Το λοτ της ΤΕΚΝΑ που χαρησες του 2011...πολυ ανωτερο απο το λοτ που εχω 3/19...
Μου κρεμασε το σαγονι σημερα...στα ιδια σεταπ με του 3/19...
Το λοτ του 2011...τρελές ταχυτητες...φιλε....Πρεπει να βγαλω δικα του σεταπ !!![]()
Στο είπα ότι αυτός που στη χάρισε σε αγαπάει πολύ...δεν ξαναβγήκε τέτοια τέκνα...
Από ότι θυμάμαι Νικόλα που την γέμιζε ο κόσμος είναι ποιο ελαστική από τα μετέπειτα λοτ.Με λίγο ψάξιμο, πιστεύω καίγεται και στα 34