Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για την Benella ψάχνομαι μήπως κ τη βγάλω από τη ντουλάπα κ δει το φως του ηλιου
Ρε βγαλτη κ τουφεκατη...λυσαξατε ολοι σας με τα μπενελι αν σκοτωνουν...βαρεθεικα να σας διαβαζω εν τελοι....ολα σκοτωνουν...αντε γιατι αρχιζω να "βιδωνίζομαι"....hair.:mad:.yel..yel.

Ρε βγαλτη κ τουφεκατη...λυσαξατε ολοι σας με τα μπενελι αν σκοτωνουν...βαρεθεικα να σας διαβαζω εν τελοι....ολα σκοτωνουν...αντε γιατι αρχιζω να "βιδωνίζομαι"....hair.:mad:.yel..yel.
Κωστή δεν έχεις δει τουφεκι να ρίχνεις κ να νομίζεις ότι διαλυσες το θήραμα κ αυτό να πέφτει κ να παίρνει δρόμο.

Κωστή δεν έχεις δει τουφεκι να ρίχνεις κ να νομίζεις ότι διαλυσες το θήραμα κ αυτό να πέφτει κ να παίρνει δρόμο.
Φυσίγγι, θήραμα, απόσταση ?
Πες κανένα Lambro τώρα, να φωνάξω τον άλλο να σου σιάξει τα παΐδια.

Πιπερι μην λες παλιοκουβεντες, δεν κανει..hair.

Εχετε παρει χαμπαρι....οτι εχετε κανει ολα τα θεματα μπουρδελο....με τις μπενελι σας ???
Ξεσκισατε το θεμα βλητικες δοκιμες...αντε τωρα καντε τα ιδια και εδω...
Ξερω γινομαι ''κακός''.....αλλα ρε μαγκες βγαλτε τα απωθημενα σας...στο αναλογο θεμα...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανετε αυτο ??
Ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να μπαινουν να διαβασουν για πυριτιδες...και διαβαζουν τις παπαριές σας
για τις μπενελι ??
Ελεος δλδ...και το λεω με το θαρρος της φιλιας μας....και μην μου θυμωσετε...γιατι ξερετε οτι εχω δικιο !!
Σοβαρευτειτε παιδες !!!

Εχετε παρει χαμπαρι....οτι εχετε κανει ολα τα θεματα μπουρδελο....με τις μπενελι σας ???
Ξερω γινομαι ''κακός''.....αλλα ρε μαγκες βγαλτε τα απωθημενα σας...στο αναλογο θεμα...
Ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να μπαινουν να διαβασουν για πυριτιδες...και διαβαζουν τις παπαριές σας
για τις μπενελι ??
Ελεος δλδ...και το λεω με το θαρρος της φιλιας μας....και μην μου θυμωσετε...γιατι ξερετε οτι εχω δικιο !!
Σοβαρευτειτε παιδες !!!
Με όλο το θάρρος που σου έχω και παρ όλο πού έχεις δίκιο θέλω να σε ρωτήσω....Μήπως στραβογαμησες χθες?😃

για τις μπενελι ??
Σοβαρευτειτε παιδες !!!
Εγω σοβαρά μιλάω Νικόλα :cool:

Με όλο το θάρρος που σου έχω και παρ όλο πού έχεις δίκιο θέλω να σε ρωτήσω....Μήπως στραβογαμησες χθες?😃

Οχι βρε φιλε...καλα το ''πηγα''....αλλα μου ειχαν μεινει καταλοιπα και απωθημενα απο τις βλητικες
δοκιμες...
ΑΚΟΥ τωρα...Το λοτ της ΤΕΚΝΑ που χαρησες του 2011...πολυ ανωτερο απο το λοτ που εχω 3/19...
Μου κρεμασε το σαγονι σημερα...στα ιδια σεταπ με του 3/19...
Το λοτ του 2011...τρελές ταχυτητες...φιλε....Πρεπει να βγαλω δικα του σεταπ !! :)

Η PSB2 σπεσιαλ που δοκιμασα σημερα....εμενα δεν με ενθουσιασε....δλδ δεν μου εδωσε κατι παρα
πανω απο την ΜΒ36...
Τωρα βεβαια αυτα ειναι γουστα...απλα για μενα... πολυ καλυτερη η ΜΒ36..και ας ειναι για λιγοτερα
γραμμαρια...
Αυτη ειναι η ''πρωτη εντυπωση''....και ισως να κανω λαθος....Θα βγαλω αποτυπωσεις για να εχω
καλυτερη εικονα...και θα επανελθω !!!

Οχι βρε φιλε...καλα το ''πηγα''....αλλα μου ειχαν μεινει καταλοιπα και απωθημενα απο τις βλητικες
δοκιμες...
ΑΚΟΥ τωρα...Το λοτ της ΤΕΚΝΑ που χαρησες του 2011...πολυ ανωτερο απο το λοτ που εχω 3/19...
Το λοτ του 2011...τρελές ταχυτητες...φιλε....Πρεπει να βγαλω δικα του σεταπ !! :)
Στο είπα ότι αυτός που στη χάρισε σε αγαπάει πολύ... ;) δεν ξαναβγήκε τέτοια τέκνα...

δοκιμες...
Από ότι θυμάμαι Νικόλα που την γέμιζε ο κόσμος είναι ποιο ελαστική από τα μετέπειτα λοτ.Με λίγο ψάξιμο, πιστεύω καίγεται και στα 34

Από ότι θυμάμαι Νικόλα που την γέμιζε ο κόσμος είναι ποιο ελαστική από τα μετέπειτα λοτ.Με λίγο ψάξιμο, πιστεύω καίγεται και στα 34

Τωρα που ''γνωριστηκαμε με την κυρια'''.....θα την φερω στα μετρα μου φιλε !!!
Και παλι πολλα πολλα ευχαριστω....και επιφυλασσομαι αδελφε !!!:)

Status
Not open for further replies.
Back