Δεν χρειάζεται......είπαμε.... βράχος που δεν κυλάει χορταριαζει.Τωρα που ''γνωριστηκαμε με την κυρια'''.....θα την φερω στα μετρα μου φιλε !!!
Και παλι πολλα πολλα ευχαριστω....και επιφυλασσομαι αδελφε !!!![]()
Δεν χρειάζεται......είπαμε.... βράχος που δεν κυλάει χορταριαζει.Τωρα που ''γνωριστηκαμε με την κυρια'''.....θα την φερω στα μετρα μου φιλε !!!
Και παλι πολλα πολλα ευχαριστω....και επιφυλασσομαι αδελφε !!!![]()
Aυτό του 2011 γέμισε το με -0.05 στο βάρος καί λίγο πιο αργό καψύλι απο αυτόΟχι βρε φιλε...καλα το ''πηγα''....αλλα μου ειχαν μεινει καταλοιπα και απωθημενα απο τις βλητικες
δοκιμες...
ΑΚΟΥ τωρα...Το λοτ της ΤΕΚΝΑ που χαρησες του 2011...πολυ ανωτερο απο το λοτ που εχω 3/19...
Μου κρεμασε το σαγονι σημερα...στα ιδια σεταπ με του 3/19...
Το λοτ του 2011...τρελές ταχυτητες...φιλε....Πρεπει να βγαλω δικα του σεταπ !!![]()
Aυτό του 2011 γέμισε το με -0.05 στο βάρος καί λίγο πιο αργό καψύλι απο αυτό
που βάζεις στα set up της νέας 3/19
Και ελεγα να την παρο![]()
![]()
εχεις κανει ενα πολυ σοβαρο ΛΑΘΟΣ! σε κανενα δεν χρισημοποιησες το καψουλι της μαξαμ!!!το εχω ξανα πει με το καψουλι τους οι ισπανικες αλλαζουν το εργο ! θα ειχες τουλαχιστον 15 μ/δ παραπανω σε ολλα μεχρι και 25 μ/δ πανω!!!! και αλλες συγγεντρωσεις και κατανομεςΠαλικαρια....οσοι εχετε PSB2 Σπεσιαλ....θα σας στεναχωρησω....αλλα για βγαλετε σωστο και φονικο
σεταπ για 50 μετρα....κομματι δυσκολο το βλεπω....εκτος και εαν κανετε ειδικες βυσματωσεις !!
5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ σεταπ....κανενα δεν περασε το 45% συγκεντρωση με φουλ τσοκ στα 50 μετρα...
Εμενα με απογοητευσε....και ο λογος ειναι οτι δεν μου εδωσε και μεγαλες ταχυτητες...να εδινε ταχυτητες
να ελεγα οκ...θα κοψω γκαζια και θα την μαζεψω την τουφεκια...Αλλα αυτη σερνεται....
Η μεγαλυτερη ταχυτητα που εδωσε ηταν ενα V1,5-415m/s...και στα 50 μετρα με φουλ τσοκ 42% συγκεντρωση...
και με Ν4 σκαγια...!!!
Λοιπον θα γραψω τα σεταπ...και τι εδωσε το καθε ενα...Αποτυπωσεις εαν ανεβασω....θα βλεπετε
εφιαλτες το βραδυ στον υπνο σας !!
Γι'αυτο δεν θα ανεβασω...
ΣΕΤΑΠ.
616-2Χ36+1,5-Θωδη 16- Ν4 - 68,5 - 57- V1,5-415m/s 50 μετρα φουλ τσοκ 208 -87=42% συγκεντρωση.
CX2000-1,95X36+1,5-Drago 14- N5-68,5 - 57,5 -V1,5-409m/s 50 μετρα φουλ τσοκ -255-113=44,5 % συγκεντρωση.
688-1,95Χ37+1,5 - Θωδη 16 - Ν5 -68,5 -57 -V1,5-408m/s 50 μετρα φουλ τσοκ 262 -110 =42% συγκεντρωση
686 -2,05-Χ38+1,5 -Θωδη 16 -Ν5 -68,5 - 67,5 -V1,5-398m/s 50 μετρα φουλ τσοκ 269 -115=43% συγκεντρωση.
688- 1,95Χ36+1,5-Ζ2Μ15-Ν5 -68,5 -57-35 ΜΕΤΡΑ 3*αστρα -V1,5-390m/s -255-195=76,5% συγκεντρωση.
Να πω και το αλλο....Στα βολια ''κατι εκανε''.....αλλα την ΜΒ36 την κοιταει με τα κιαλια....και την MG2
δεν την βλεπει ουτε στον υπνο της !!
Αυτα ηταν τα σημερινα αποτελεσματα των δικων μου δοκιμων..Ολα τα σεταπ που δοκιμασα ειναι
( παντα κατα την γνωμη μου ) για τα 40 μετρα...
Για 50 μετρα ψαξτε για αλλα σεταπ !!
ΥΓ. Τις δοκιμες με τα βολια θα τις ανεβασω στο θεμα τους .
εχεις κανει ενα πολυ σοβαρο ΛΑΘΟΣ! σε κανενα δεν χρισημοποιησες το καψουλι της μαξαμ!!!το εχω ξανα πει με το καψουλι τους οι ισπανικες αλλαζουν το εργο ! θα ειχες τουλαχιστον 15 μ/δ παραπανω σε ολλα μεχρι και 25 μ/δ πανω!!!! και αλλες συγγεντρωσεις και κατανομες![]()
εχεις κανει ενα πολυ σοβαρο ΛΑΘΟΣ! σε κανενα δεν χρισημοποιησες το καψουλι της μαξαμ!!!το εχω ξανα πει με το καψουλι τους οι ισπανικες αλλαζουν το εργο ! θα ειχες τουλαχιστον 15 μ/δ παραπανω σε ολλα μεχρι και 25 μ/δ πανω!!!! και αλλες συγγεντρωσεις και κατανομες![]()
να σου εδινε κανενα λοτ του 13 να σου "πεφτανε" τα αφτια !!! εκει να δεις στρακαστρουκεςΙσπανικες και πρασινα αλογα Μητσαρα !!!
Τεκνα....και ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ....V1,5-441m/s...και 87% συγκεντρωση με 42 γραμμαρια σκαγια...!!!!
Οι Ισπανικες ειναι για γαμους και πανηγυρια και για στρακα στρουκες του Πασχα φιλε !!!
View attachment 68548
View attachment 68549
Αυτες ειναι τουφεκιες....οι αλλες ειναι για κουβεντα και για να εχουμε να λεμε ......![]()
Το 13 πραγματικά ήταν η απόλυτη καταστροφή για την Τέκνα....... Γνωστά μαλλινοταπα Μ αυτήν στα 34 γραμμάρια δεν σκότωναν μπεκάτσα στα δεκαπέντε μέτρα....... Μόνο φτερά και πούπουλα....... Διαπιστωμένο από εμένα και τέσσερις πέντε φίλους......... Ούτε για γάμο δεν έκανε.....να σου εδινε κανενα λοτ του 13 να σου "πεφτανε" τα αφτια !!! εκει να δεις στρακαστρουκες![]()
![]()
Ένα εξαιρετικό φυσίγγι το SAGA speed 36 gr είναι στα ...
Ένα εξαιρετικό φυσίγγι το SAGA speed 36 gr είναι στα ...
12/69 uee 2.00 X 36 b&p diamante 18mm 6* 58 .00
To 15;άρι Ζ2Μ που έβαλες κ.Νίκο αυτοί το βάζουν στο 40gr High speed που
επίσης είναι εξαιρετικό .
PSB2 sp uee 2.25 X40 - z2m 15 6* 57.50Καλημερα και απο εδω Λαμπη μου!!!
Δεν ξερω κανενα απο αυτα τα φυσιγγια που γραφεις....
Συνδιασμοι σε σεταπ μπορεις να κανεις εκατονταδες οκ....εγω δοκιμασα 5 διαφορετικα σεταπ και
3 διαφορετικα βυσματα....και σε κανενα δεν πηρα ΜΙΑ τουφεκια με αξιοπρεπεια στα 50 μετρα...
Και ασχετα εαν οι εταιρειες μας εχουν βαλει στο ''τρυπακι'' των 35 και 36,5 μετρων....οι καλες τουφεκιες
στα 50 μετρα φαινονται.
Μεχρι τα 35 -36,5 μετρα σκοτωνει και το ''αμμοχαλικο''....
Αυτα βεβαια που λεω δεν ειναι κανονας....αλλα τα δικα μου ''θελω''...
Αυτο uee-2Χ36 στα 58 ρελιασμενο τι ταχυτητα πιστευεις οτι βγαλει...? οταν το 616-2χ36 στα 57 εδωσε
415 μ/δ ?? Εαν δωσει ας πουμε 400μ/δ....σε εναν παγετο τι θα κανει ??
Ειλικρινα σου λεω....εαν μου εδινε ''κατι καλο'' η επομενη δοκιμη μου θα ηταν με φυσιγγια απο την
καταψυξη....για να δω τι θα κανει στους μειον βαθμους...αλλα μετα απο αυτα που ειδα...τσαμπα κοπος..
Θα παθει και αυτη οτι επαθε η Μ92ς που εχασε σε νορμαλ σετατ 35μ/δ απο την αρχικη της σε καλο καιρο.
Πολυ θα ηθελα να δω μια αποτυπωση αυτων των φυσιγγιων που αναφερεις στα 50 πραγματικα μετρα!!
Για να κλεισω το ''σεντονι'' σου λεω οτι το σεταπ με την μισοταπα ΘΩΔΗ και την granular στο 1,40χ30
απελπιστικά ΑΡΓΟ...τοσο που εριξα και δευτερο για επιβεβαιωση....δεν πιστευαν τα ματια μου αυτο που
εβλεπα...
Μου ειχες πει 375-380μ/δ με το ζορι....αλλα αυτο σερνεται στην κυριολεξια...με 354-και 360μ/δ.
ΥΓ. Φιλε outiander εχθες δεν σε ξεχασα...πηρα μαζι μου το φυσιγγιο με την granular και με 686 που
το ειχα κλεισμενο για να το μετρησω....
Δεν ηθελε να πεσει το ''γαμηδι''.....Εριξα 40 φυσιγγια...και οταν εψαχνα να το βρω...αυτο αφαντο...
Βρε εφαγα το τοπο να το βρω...πουθενα αυτο..Το βρηκα οταν γυρισα σπιτι...πλακωμενο κατω απο
τους 12/76 που ειχα ριξει...
Δεν δικαιολογουμε....απλα σου λεω τι εγινε....φιλε μου !!!![]()
Οπότε είμαστε 4 τώρα με τούτη την άποψη!Ισπανικες και πρασινα αλογα Μητσαρα !!!![]()
Λάμπη δεν είναι πολύ το 2,25? Σε όλους τους πίνακες, τα 40 γρ. τα φορτώνουν με 2,05. Δεν ανεβαίνει πολύ η δόση; Ξέρεις, ρωτάω γιατί θέλω να κλείσω κάποια φυσίγγια με αυτό το μπαρούτι και όχι για να βρισκόμαστε σε κουβέντα. Αν γνωρίζεις λεπτομέρειες γράψε, είτε δημόσια, είτε με μήνυμα. Ευχαριστώ.PSB2 sp uee 2.25 X40 - z2m 15 6* 57.50
Αυτό είναι το 50μετρο φυσίγγι της PSB2 sp σε χοντρό βέβαια σκάγι καί κατάλληλο κρύο .
Οπότε είμαστε 4 τώρα με τούτη την άποψη!
Λάμπη δεν είναι πολύ το 2,25? Σε όλους τους πίνακες, τα 40 γρ. τα φορτώνουν με 2,05. Δεν ανεβαίνει πολύ η δόση; Ξέρεις, ρωτάω γιατί θέλω να κλείσω κάποια φυσίγγια με αυτό το μπαρούτι και όχι για να βρισκόμαστε σε κουβέντα. Αν γνωρίζεις λεπτομέρειες γράψε, είτε δημόσια, είτε με μήνυμα. Ευχαριστώ.