Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να πω και εγώ την μ@λακία μου τώρα ...
Αν έχεις φυσίγγι με 60% στα 50m θα ρίξεις και πιο μακρυά γιατί το εμπιστεύεσαι και το 60% θα γίνει 40%.
Και το παπί θα χαιρετίσει από διάτρηση.
.yelling.
ps
Κανονίστε να ξεφύγετε από το "τζαρτζάρισμα".
Δεν υπαρχει κανενα τζαρτζαρισμα καουβεντα κανουμε και πηραζω και λιγο τον Νικο τωρα αν τον πηραξε να μου το πει !! Να κοψω λασπη !

Δεν υπαρχει Κανενα τζαρτζαρισμα....κουβεντα κανουμε....και εγω ''κεντρι'' δεν ειδα να βγαλω πουθενα..
οπως και ο Μητσος Βασιλη μου !! :)

Μητσαρα συνεχιζουμε κανονικα....ασε την λασπη για τους οικοδομους που την χειριζονται καλα !!!:)
Συμπαθης ομαδα και τεχνιτες για μενα !!

ΥΓ, Και επειδη....δεν αφηνω τιποτα να ''πεσει κατω''....για 50 μετρα μιλαω το 60%...και η διατρηση μεχρι
αυτα τα μετρα θα το ξεσκισει.... και λεω παντα για δικα μου φυσιγγια!!!;):).yelling..love.

Να πω και εγώ την μ@λακία μου τώρα ...
Αν έχεις φυσίγγι με 60% στα 50m θα ρίξεις και πιο μακρυά γιατί το εμπιστεύεσαι και το 60% θα γίνει 40%.
Και το παπί θα χαιρετίσει από διάτρηση.
.yelling.
ps
Κανονίστε να ξεφύγετε από το "τζαρτζάρισμα".

Το ''τζαρτζαρισμα'' το ξεκαθαρισαμε...τα ειπαμε...

Ξεχασα να σου πω....Εβαλα PSB2 σπεσιαλ και αναψα το τζακι για ψησουμε σουβλακια....Βρε φιλαρα
τι ομορφο αναμα ηταν αυτο !!! :D

Πιστεύετε ότι ένα γρήγορο φυσιγγι με ένα αργό στα 30 μέτρα έχουν μεγάλη διάφορα ?
Χοντρό με χοντρό όχι
Χοντρό με ψιλό έχουν κάποια
Χοντρό με ψιλό που έχει γίνει χαρτοπόλεμος μεγάλη

Προσκοπεύσεις ψάχνεις ?

Χοντρό με χοντρό όχι
Χοντρό με ψιλό έχουν κάποια
Χοντρό με ψιλό που έχει γίνει χαρτοπόλεμος μεγάλη

Προσκοπεύσεις ψάχνεις ?
Τίποτα δεν ψάχνω απλά για να δω τη γνώμη του καθενός γιατι κάποιοι νομίζουν ότι τα γρήγορα φυσιγγια σκοτώνουν από μόνα τους ή ότι τα αργά δεν τρυπάνε έχω ακούσει διάφορα τέτοια και από την εμπειρία μου πιστεύω ότι στα μέτρα που είπα οι ταχύτητες είναι οι ίδιες αντε με μια πολύ μικρή διαφορά που δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα

Τίποτα δεν ψάχνω απλά για να δω τη γνώμη του καθενός γιατι κάποιοι νομίζουν ότι τα γρήγορα φυσιγγια σκοτώνουν από μόνα τους ή ότι τα αργά δεν τρυπάνε έχω ακούσει διάφορα τέτοια και από την εμπειρία μου πιστεύω ότι στα μέτρα που είπα οι ταχύτητες είναι οι ίδιες αντε με μια πολύ μικρή διαφορά που δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα

Στα μετρα που εγραψες ( 30 ) σκοτωνεις και με αμμοχαλικο.....Η αξια και η διαφορα στα φυσιγγια
φαινεται μετα τα 35 μετρα.... και σε ''δυσκολους'' καιρους !!
Μην τα κανουμε ολα ''ισωμα''.....

Παραδηγμα τα ρεμηκτον εξπρες,νορμαλ ταχητιτες,για ρηξτα στα 40 μετρα και κοντραρε την διατριση με ενα τον 420+ και θαδης.θα τρηβης τα ματιασου
Έτσι ακριβώς και όχι μόνο στη διάτρηση των 40 αλλά και στην υπερδιατρηση κοντά η στη χάλια κατανομή αν δεν έχουν ειδικούς συγκεντρωτηρες και ριχνοντε από νεροσωληνες

Στα μετρα που εγραψες ( 30 ) σκοτωνεις και με αμμοχαλικο.....Η αξια και η διαφορα στα φυσιγγια
φαινεται μετα τα 35 μετρα.... και σε ''δυσκολους'' καιρους !!
Μην τα κανουμε ολα ''ισωμα''.....
Αν σε πάω παραπάνω πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε ανάποδο αποτέλεσμα

ΟΚ...Μπορεις να πιστευεις οτι γουσταρεις και αγαπας....Δεν ξερω ομως ποιον αλλον θα πεισεις....εκτος
απο τον εαυτο σου !!
Δεν θέλω να πείσω κανέναν Νικόλα ούτε φυσιγγια πουλάω ούτε κερδίζω κάτι από αυτό απλά λέω τι έχω δει στην πράξη η πες μου ποιο χελωνακι δεν έχει καλά σκοτώματα το ρεμι το rotweil και ακόμα καλύτερα παλιά που ήταν ποιο αργό τα selier τα eley ? Eιλικρινα δεν μπορώ να φανταστώ αργό που δεν έχει τρομερά σκοτώματα

Δεν θέλω να πείσω κανέναν Νικόλα ούτε φυσιγγια πουλάω ούτε κερδίζω κάτι από αυτό απλά λέω τι έχω δει στην πράξη η πες μου ποιο χελωνακι δεν έχει καλά σκοτώματα το ρεμι το rotweil και ακόμα καλύτερα παλιά που ήταν ποιο αργό τα selier τα eley ? Eιλικρινα δεν μπορώ να φανταστώ αργό που δεν έχει τρομερά σκοτώματα

Ναι....αν και εχω τις αντιρρησεις μου για το αργο....δεν μου ειπες που υστερει το γρηγορο ?? !!!

Ναι....αν και εχω τις αντιρρησεις μου για το αργο....δεν μου ειπες που υστερει το γρηγορο ?? !!!
Μα δεν είπα ότι υστερεί αν και όταν ρίχτουν από ορισμένα τουφεκια σκορπίζουν απλά λέω ότι στην ουσία αργό με γρήγορο είναι μόνο στο μυαλό μας χωρίς να προσφέρει κάτι ή ταχύτητα

Status
Not open for further replies.
Back