Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μα δεν είπα ότι υστερεί αν και όταν ρίχτουν από ορισμένα τουφεκια σκορπίζουν απλά λέω ότι στην ουσία αργό με γρήγορο είναι μόνο στο μυαλό μας χωρίς να προσφέρει κάτι ή ταχύτητα
Σταύρο φίλε,νομίζω ότι θες να πεις ότι δεν είναι "άχρηστα" τα αργά φυσίγγια. Εν μέρη πιστεύω όλοι συμφωνούν... Σαφώς όμως για πιο απαιτητικές συνθήκες, αποστάσεις, καιρό, θήραμα, η αυξημένη ταχύτητα κάνει τη διαφορά.

Μα δεν είπα ότι υστερεί αν και όταν ρίχτουν από ορισμένα τουφεκια σκορπίζουν απλά λέω ότι στην ουσία αργό με γρήγορο είναι μόνο στο μυαλό μας χωρίς να προσφέρει κάτι ή ταχύτητα
Το πως θα πάει ένα φυσίγγι με ένα όπλο και ένα τσοκ είναι πολλοί παράγοντες που το επηρρεάζουν ...
Πολύ σημαντικό το σκάγι και το buffer, πυρίτιδα, βύσμα, πατήματα, ταχύτητα κτλ κτλ.

Τα αμερικάνικα πχ μπορεί να έχουν μικρότερες ταχύτητες αλλά έχουν σκληρότερα σκάγια.
Απομονώνοντας μόνο την ταχύτητα δεν οδηγείσαι σε κανένα ΓΕΝΙΚΟ συμπέρασμα.

Σταύρο φίλε,νομίζω ότι θες να πεις ότι δεν είναι "άχρηστα" τα αργά φυσίγγια. Εν μέρη πιστεύω όλοι συμφωνούν... Σαφώς όμως για πιο απαιτητικές συνθήκες, αποστάσεις, καιρό, θήραμα, η αυξημένη ταχύτητα κάνει τη διαφορά.
Θέλω πολύ απλά να πω από την αρχή που έγραψα το πρώτο μήνυμα ότι στα 30 μέτρα οι ταχύτητες είναι ίδιες το γρήγορο δεν κρατάει σε όλη τη διαδρομή τα μέτρα που βγάζει στην μέτρηση

Θέλω πολύ απλά να πω από την αρχή που έγραψα το πρώτο μήνυμα ότι στα 30 μέτρα οι ταχύτητες είναι ίδιες το γρήγορο δεν κρατάει σε όλη τη διαδρομή τα μέτρα που βγάζει στην μέτρηση

Σου ειπα και πριν....Στα 30 μετρα ολα σκοτωνουν....στα 40+ αρχιζουν τα ζορια...εκει το φυσιγγιο
δειχνει τι δυνατοτητες εχει.
Μαλλον τα κυνηγια σου ειναι μεχρι τα 30 μετρα και δεν ξερεις τι συμβαινει στα 40+μετρα.
Το γρηγορο σε κρυο και υγρασια στα 40+μετρα δεν θα σε πουλησει...με το αργο δεν θα παρεις θηραμα
η εαν το παρει καποιο ή καποια σκαγια...θα σου κουναει το μαντηλι ή θα το κυνηγας απο πισω τρεχοντας...
Και μιλαω για το ιδιο νουμερο σκαγιων στα φυσιγγια...

ΥΓ. Ουτε το αργο καταει τις ιδιες ταχυτητες ....
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ...το αργο ειναι αργο και το γρηγορο ειναι γρηγορο και εχει μεγαλυτερες
μενουσες... απο το αργο...και ας εχει μεγαλυτερη αντισταση ......

Και για γινω ποιο κατανοητος....λεω παντα για την ιδια γομωση σε βαρος σε διαμετρο σκαγιων.

ΥΓ, Ξερεις τι εκαναν οι κυνηγοι την εποχη του παππου μου ?? Ενας απο αυτους και ο παππους μου..
Ανοιγαν το φυσιγγιο εβγαζαν 2-3-4 -5 σκαγια αναλογα το ποσο κρυο ειχε....το ξανα εκλειναν ρελιαζοντας
χαμηλοτερα...και ξερεις το γιατι ?? Για να παρει δυναμη και ταχυτητα το φυσιγγιο και να σκοτωνει...!!!

Η δοκημες θα δηξουν .big smile.

Κουζουλε...διαβασα...Την κατασκευαζει η DuPont εδω και 200 χρονια...καλες κριτικες...και αυτο που μου
εκανε μεγαλη εντυπωση...καθαρη καυση γραφουν...δλδ δεν αφηνει καταλοιπα...
Καλοριζικη και καλοριχτη βρε φιλε.
Φτιαξε καμιά φωτοβολιδα να την χαρουμε!!! :)

ΥΓ, Θελει ''φορτωμα'' για να βγαλει ταχυτητες...;)

Κουζουλε...διαβασα...Την κατασκευαζει η DuPont εδω και 200 χρονια...καλες κριτικες...και αυτο που μου
εκανε μεγαλη εντυπωση...καθαρη καυση γραφουν...δλδ δεν αφηνει καταλοιπα...
Καλοριζικη και καλοριχτη βρε φιλε.
Φτιαξε καμιά φωτοβολιδα να την χαρουμε!!! :)

ΥΓ, Θελει ''φορτωμα'' για να βγαλει ταχυτητες...;)
Και δεν ειμε του φορτοματος εγω,αλα τελος παντων .big smile. :rolleyes:.very funny.

Με κυνηγανε η ρουφιανες οι αμερικανες και μη.2 κιλα σιδνα παλια,κουροπατοβα μισο κιλο,και jk6 Bofors πολη παλια μισο κιλο ειρθε παλη σημερα.δεν βρησκουμε στο εμποριο αυτες που θελουμε,εναλακτηκη ληση τα κονε .big smile. :rolleyes:

Με κυνηγανε η ρουφιανες οι αμερικανες και μη.2 κιλα σιδνα παλια,κουροπατοβα μισο κιλο,και jk6 Bofors πολη παλια μισο κιλο ειρθε παλη σημερα.δεν βρησκουμε στο εμποριο αυτες που θελουμε,εναλακτηκη ληση τα κονε .big smile. :rolleyes:
Στηλε ρε Γιαννη καμια Αμερικανα !!!

Σου ειπα και πριν....Στα 30 μετρα ολα σκοτωνουν....στα 40+ αρχιζουν τα ζορια...εκει το φυσιγγιο
δειχνει τι δυνατοτητες εχει.
Μαλλον τα κυνηγια σου ειναι μεχρι τα 30 μετρα και δεν ξερεις τι συμβαινει στα 40+μετρα.
Το γρηγορο σε κρυο και υγρασια στα 40+μετρα δεν θα σε πουλησει...με το αργο δεν θα παρεις θηραμα
η εαν το παρει καποιο ή καποια σκαγια...θα σου κουναει το μαντηλι ή θα το κυνηγας απο πισω τρεχοντας...
Και μιλαω για το ιδιο νουμερο σκαγιων στα φυσιγγια...

ΥΓ. Ουτε το αργο καταει τις ιδιες ταχυτητες ....
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ...το αργο ειναι αργο και το γρηγορο ειναι γρηγορο και εχει μεγαλυτερες
μενουσες... απο το αργο...και ας εχει μεγαλυτερη αντισταση ......

Και για γινω ποιο κατανοητος....λεω παντα για την ιδια γομωση σε βαρος σε διαμετρο σκαγιων.

ΥΓ, Ξερεις τι εκαναν οι κυνηγοι την εποχη του παππου μου ?? Ενας απο αυτους και ο παππους μου..
Ανοιγαν το φυσιγγιο εβγαζαν 2-3-4 -5 σκαγια αναλογα το ποσο κρυο ειχε....το ξανα εκλειναν ρελιαζοντας
χαμηλοτερα...και ξερεις το γιατι ?? Για να παρει δυναμη και ταχυτητα το φυσιγγιο και να σκοτωνει...!!!
Εγώ φίλε μου τα σκοτωματα που έχω κάνει με εμπορικά χελωνακια όπως golden wing rotweιl τάπα και συγκεντρωτηρα seller και άλλα μετά τα 60 μετρα δεν τα έχω δει από κανένα γρηγορο τώρα αν δεν θέλεις να καταλάβεις αυτό που είπα απο την αρχη που όπως βλέπω μόνο ο Κώστας που έχει το σαιτ κατάλαβε δεν έχω κανένα θέμα να προσπαθώ να σε πείσω ότι σε κανει να αισθάνεσαι ασφάλεια να χρησιμοποιείς

Status
Not open for further replies.
Back