Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτη η ρουφιανα κεγετε σαν την σιπε πολη γρηγορη.θα αρχησο απο 1,60χ30 να δο τη θα δοση.βλεποντας και κανοντας μετα.απο βετερανους μου ειπαν σαν μεζουρα δουλεβανε 1 καληκα γεματο 9 χηλ με 30γρ περηπου σκαγια.αλα τοτε κανανε πατατες πολεςςςς
Πως θα την καψεις .Με τι καψουλι και προσαναμα .Οι παλοι εβαζαν μαυρη Ετσι μου ελεγε ενας παππους

Αυτη η ρουφιανα κεγετε σαν την σιπε πολη γρηγορη.θα αρχησο απο 1,60χ30 να δο τη θα δοση.βλεποντας και κανοντας μετα.απο βετερανους μου ειπαν σαν μεζουρα δουλεβανε 1 καληκα γεματο 9 χηλ με 30γρ περηπου σκαγια.αλα τοτε κανανε πατατες πολεςςςς
Γιάννη είναι από τις γερμανικές σφαίρες! Έσπασε πολλά τουφέκια τότε! Έβαζαν πολύ λίγη, θέλει μεγάλη προσοχή.!! Αν μπορείς ψάξε παλιές συνταγές για ραβδωτά των 7χιλ. Τόσο διαμέτρημα είχαν και να δεις περίπου αντιστοιχίες με τις σημερινές. Πρόσεχε φίλε!

Σίγουρα έτσι είναι στα ανοιχτά τσοκ.
Το λένε πολλοί.
Ψάχνω να βρω και εγώ μια Optima να βεβαιωθώ για τα κλειστά τσοκ.

Έχετε παράξενη άποψη για την ειρωνία.
Έχεις χτυπήσει εσύ λαγό στα 100μ+ και τον πέρασε σουβλάκι ;
Τον ρώτησα αν ισχύει μόνο για την Optima, γιατί τα φυσίγγια τα αγόρασα και αμφιταλαντεύομαι αν θα τα ρίξω με την 1187 ή την μ2.
Ποιά πρόοδο συζήτησης μου λες τώρα ;
Αν οι λαγοί κατεβαίνουν στα 100+μ με ιταλικό φυσίγγι μιλάμε για βλητικά άλματα.
Θα δοκιμαστούν όμως να μας φύγει η απορία.
Λογικά θα αφήνουν τα Rooster χιλιόμετρα πίσω.

Δεν ειρωνεύομαι κανέναν.
Μιλάω με επιχειρήματα και δοκιμές.

Ειλικρινα απορω με την υπομονη σου και το που καθεσαι ασχολησαι με τις ασυναρτησιες και τις φαντασιωσεις
που γραφει !!!
Αυτα τα φυσιγγια περνανε τον λαγο σουβλακι στα 100+ μετρα....
Καπου διαβασα απο τον ιδιον...εγραφε οτι τα σκαγια στο percorso μεχρι τα 36 μετρα δεν εχουν βγει απο
το κυαθιο....ελεος δλδ !!!
Δλδ απο την μια δεν ξερει τι του γινεται....και απο αλλη υποτιμα και την νοημοσυνη μας..
Ποιος λογικος ανθρωπος θα πιστεψει τις ασυναρτησιες του και οτι περναει το οπλο του σουβλακι τον λαγο
στα 100+ μετρα με απλο φυσιγγιο...????
Και βεβαια πεταει την ασυναρτησια του....και οταν τον ρωτας δεν απανταει...γιατι δεν μπορει να τεκμηριωσει
αυτο που λεει...
Εσυ και ολοι οι αλλοι μιλαμε με επιχειρηματα και αποδειξεις....
Αυτος τι κανει ??? Μας γραφει τα ονειρα που βλεπει καθε βραδυ....και καθεσαι εσυ και του απαντας ???
Αυτος εχει ξεπερασει τα ορια...μας θεωρει ολους βλακες... ηθελα να ηξερα εφοσον το βλεπεις πως εχεις
τοση υπομονη και ανοχη στις ασυναρτησιες που γραφει ???
Χαρας την υπομονη σου βρε φιλαρα μου !!! :)

Last edited:
Γιάννη είναι από τις γερμανικές σφαίρες! Έσπασε πολλά τουφέκια τότε! Έβαζαν πολύ λίγη, θέλει μεγάλη προσοχή.!! Αν μπορείς ψάξε παλιές συνταγές για ραβδωτά των 7χιλ. Τόσο διαμέτρημα είχαν και να δεις περίπου αντιστοιχίες με τις σημερινές. Πρόσεχε φίλε!
Ωρεοςς ευχαρηστο για της πληροφοριεςςς

Status
Not open for further replies.
Back