Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα και το βόλι να είναι πολύ καυτό.

Για μένα είναι η πρώτη φορά που δεν θα ψηφίσω αφού οικογενειακή μερίδα έχω ανοίξει στην Ήπειρο αλλά δυστυχώς ήταν απαγορευτική η μετακίνηση λόγω της επέμβασης.
Τον χάσαμε τον ψήφο πατριωτ!!!

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλους και σε όλα τα κόμματα, λοιπόν, τα παιδιά μου είναι μικρά ακόμα για να τα διορίσουν!! Έπραξα όπως πρέπει για πάρτη μου (τουλάχιστον) και πάλι καλή επιτυχία......IMG_20230521_081543.jpg

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλους και σε όλα τα κόμματα, λοιπόν, τα παιδιά μου είναι μικρά ακόμα για να τα διορίσουν!! Έπραξα όπως πρέπει για πάρτη μου (τουλάχιστον) και πάλι καλή επιτυχία......View attachment 72314
Κι εγώ εκεί την έριξα πρωί πρωί στις 8.00. Ε, αφού ξύπνησα πολύ νωρίς, πήγα νωρίς στο εκλογικό κέντρο να ξεμπερδεύω.

Aυτό το ''μπάοκ'' και μάλιστα ''μπάογκ'' το άκουγα στη Σχολή από αντιπαοκτσήδες,συνήθως εκ Νοτίου Ελλάδος.Μια φορά ρώτησα ένα Θεσσαλό ΣΣΑΣίτη συμφοιτητή μου:''είπα καμμιά φορά ΜΠΑΟΓΚ;''.Όχι εσύ,απάντησε.Οι μόνοι που ίσως το προφέρουν έτσι είναι κάποιοι τσιγγάνοι.Όσο για το μπάσκετ,καλή τύχη στον Ολυμπιακό μολονότι δεν παρακολουθώ πλέον και τόσο πολύ μπάσκετ όπως παλιότερα...
Όντως το λένε οι μη ελληνικής καταγωγής οπαδοί του μπαοκ... Κυρίως.

Αλλά και οι λοιποί τους ερχεται πιο ευκολο😳❗

Βέβαια εμείς οι αντί...

το εξελιξαμε λίγο και το κάναμε μπαορκ για τις γνωστες καλές προθέσεις των απανταχού ορκ του κόσμου.

Αφού δεν σε τσακωσανε για καταμέτρηση τυχερός είσαι.
Πραγματικά είναι επικίνδυνο να πας το πρωί:άκουσα στον ΑΝΤ1 ότι σε κάποια εκλογικά τμήματα όπου λούφαραν τα προσκληθέντα μέλη της εφορευτικής,ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ τους καημένους που πήγαν από τους πρώτους για να ψηφίσουν!!:(

Status
Not open for further replies.
Back