Εχει κρύο εκεί πρόσεχεΔιατίθεται 43χρονος για ερωτικός μετανάστης σε Σκανδιναβικές χώρες.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Έχεις ατζέντη?Διατίθεται 43χρονος για ερωτικός μετανάστης σε Σκανδιναβικές χώρες.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Θοδωρη θα τον βγάλεις στο κλαρίΈχεις ατζέντη?
Γιατί ρε Βασίλη τάχα; Είναι σοβαροι δηλαδή;Μα το ΚΕΚΑ εμείς το θάψαμε πρώτοι εδώ μέσα Γιώργο, με διάφορα προσχήματα, τάχα δεν είναι σοβαροί κτλ. Τώρα τι καθόμαστε και ψάχνουμε; Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.
Κυριάκο, υγεία και καλή δύναμη σου εύχομαι . Όλα σωστά , αλλά γι' αυτά τα σπουδαία χρόνια τώρα φροντίζουν οι σπουδαίοι . Το ΚΕΚΑ είναι μονοθεματικό γιατί δεν απευθύνεται γενικώς στον λαό , αλλά σε μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που θέλουν να δώσουν ένα στίγμα ότι είναι ζωντανοί. Δεν γνωρίζω και δεν θέλω να ξέρω ποιοί το στελεχώνουν στην κορυφή , ξέρω όμως ότι η κλεψύδρα αδειάζει . Εν κατακλείδι χρειάζεται , όπως και δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο στα σοβαρά !Καλημέρα σε όλους.
Εχω χαθει τον τελευταίο καιρό λόγω καποιων θεματων αλλα μπαίνω καθημερινά και διαβάζω οσο μπορω.
Γιατί ρε Βασίλη τάχα; Είναι σοβαροι δηλαδή;
Οτι τι, εχουμε λυσει ολα τα πραγματικά μας προβλήματα με την υγεία, την παιδεία και την πεινα δηλαδη και τωρα μας έμεινε να δουμε τί θα κανουμε με το κυνήγι; Και ψηφίζοντας ενα κόμμα χωρις πρόγραμμα, χωρις ενημέρωση, χωρίς καμια παρουσία στελεχωμένο απο ποιους;;; και με τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας πρωτο πρώτο στη σελίδα του;
Παμε λαοκρατη έχω μια λιγούραΓειά σας παίδες![]()
Εγώ έχω φάει για μια εβδομάδα,πάρε τηλ τον Γιάννη.Παμε λαοκρατη έχω μια λιγούρα