Βαρια η ατμοσφαιρα βλεπωκαλυτερα να παμε για υπνο .freezing cold..lazy. Χαιρετώ σας....
Βαρια η ατμοσφαιρα βλεπωκαλυτερα να παμε για υπνο .freezing cold..lazy. Χαιρετώ σας....
γειάσ ρε φλαράκ τκάνσ;;;;.lazy. Χαιρετώ σας....
κάτσε πίσω μου και μην φοβάσαι .victory.Βαρια η ατμοσφαιρα βλεπωκαλυτερα να παμε για υπνο .freezing cold.
Α μητσο αν θες τίποτα πάρε με τηλέφωνο ρε φίλε.lazy. Χαιρετώ σας....
Δώσε πόνο κωστααααααα![]()
Μολις βγηκε απο τον φουρνο .cool.
Χταποδακι με κοφτο μακαρονακι
Βουυυυυυυρ
Καλησπερα παλικαρια![]()
Εχω καιρό να σε ακούσω........hit.Α μητσο αν θες τίποτα πάρε με τηλέφωνο ρε φίλε
![]()
Καλά να περάσετε Κωνσταντινε.Καθοδον με τα φιλαράκια για σκοποβολη
uploading pictures
image hosting adult
Τι να σου πω ρε Ευριπιδη, να έρθεις δύο φορές στην πόρτα μου και να μην συναντηθούμε; όλα να πάνε καλά και δεν πειράζει την επόμενη. ....οπότε φίλε μύρο και την παρασκευή το καφεδακι αναβάλλεται λόγω ραδιενέργειας
Χρήστο, οι γαλότσες πως προέκυψαν στον καφέ; .asking. Είναι αυτές που είχε βάλει ο φίλος και περπάταγε στο στάδιο της Ξάνθης;Καλησπέρα σας.
Επιστροφή από καφεδάκι με τον Κώστα (kos kas) που ήρθε από την Ξάνθη. Για αρχή νομίζω πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.Όπως γνωρίζετε για τέτοιες κουβέντες ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός και σύντομα θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας...
![]()
Χρήστο, οι γαλότσες πως προέκυψαν στον καφέ; .asking. Είναι αυτές που είχε βάλει ο φίλος και περπάταγε στο στάδιο της Ξάνθης;![]()