Mafia Calabria
Moderator
Χαιρετώ την παρέα καλή εβδομάδα σε όλους.
Ρουτίνα Βίκτωρα.Φέτος άργησαν λίγο γιατί τα χιόνια καθυστέρησαν τα οργώματα και τις σπορές.Eιναι η εποχη τους. Ειναι τοσο σταθερος ο ετησιος κυκλος τους, που τεινει να γινει φυσικο φαινομενο
Εγω Γιάννη με postimage.orgΚαλησπερα κυριοι,καλη εβδομαδα ευχομαι!
Θα μπορουσε καποιος να μου πει με πιο προγραμμα ανεβαζουμε φωτογραφιες στο site;Διοτι χρησιμοποιουσα το imageshake αλλα τωρα πρεπει να πληρωσεις!
Επισης προσπαθησα να κανω αντιγραφη επικκοληση την αποθηκευμενη μου φωτογραφια αλλα δεν ανεβαινει
Δημητρη τελειωσαν αυτοι τις δουλειες τους ,και τωρα θα κλεισουν τις δουλειες των αλλων ανθρωπων........το μαθαμε τωρα !!!Ρουτίνα Βίκτωρα.Φέτος άργησαν λίγο γιατί τα χιόνια καθυστέρησαν τα οργώματα και τις σπορές.
Ουφ.......και ειχα αρχίσει να ανησυχώ .buy.
Μπα δε νομιζω Δημητρη.Περιμεναν πρωτα να τελ. Το γρουν.Ρουτίνα Βίκτωρα.Φέτος άργησαν λίγο γιατί τα χιόνια καθυστέρησαν τα οργώματα και τις σπορές.
Ουφ.......και ειχα αρχίσει να ανησυχώ .buy.
Σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά,εχω ώρες ώρες κάτι μικροενοχλησεις αλλά ευτες οι ενοχλήσεις μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικές να υπαρχουν και μπορεί να κάνουν και 6μηνες να φύγουν.εχω ξεκινήσει τώρα και κάνω κάποιες ασκήσεις και με έχουν βοηθήσει παρά πολύ.
Τοσο δυσκολο τους ειναι να την στησουν στα διοδια και να ανοιξουν τις μπαρεςΧαιρετώ την παρέα.
Μετα την εβδομαδιαία απαγόρευση έρχονται τα τρακτέρ.Για να δούμε.