Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρε ζηλεύεις μικρό ήταν ρε 8μιση κιλά
μισή ώρα άντεξε
Εσυ εδώ πρέπει να μπεις.Στην κρυφή φωλιά και να κλείσεις το μαγαζί ....

IMG_2802.jpg

Καλησπέρα μάγκες! Ρε μην απογοητεύεστε, την υγειά μας να έχουμε!

Πριν λίγο καιρό και ενώ είχα αρχίσει να μετακομίζω στο νέο μου σπίτι είχαμε πάει μια βόλτα στο βουνό με το vpentz. Καθώς πηγαίναμε του ανέφερα ότι θέλω να μην αργήσω καθώς περιμένω να μου φέρουν το ψυγείο. Στο γυρισμό λοιπόν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και μου λέει:

Κα κα κα καλημέρα, έ ε ε χω ένα ψυ ψυ ψυ γείο να παραδώσω. Ρε γαμώ λέω κρίμα ο άνθρωπος είναι κεκές, για να μην κουράζω συμφωνήσαμε να το φέρει κατά τις 3. Αφού κλείνω το τηλέφωνο αυτό ξαναχτυπάει και ήταν ο Μάκης ο οποίος με ρώτησε " Τελικά στις 3 σε βολεύει να σου φέρω το ψυγείο;"

Ρε ποιο από τα 2 λαμόγια να δείρω;;.very happy.

Καλησπέρα μάγκες! Ρε μην απογοητεύεστε, την υγειά μας να έχουμε!

Πριν λίγο καιρό και ενώ είχα αρχίσει να μετακομίζω στο νέο μου σπίτι είχαμε πάει μια βόλτα στο βουνό με το vpentz. Καθώς πηγαίναμε του ανέφερα ότι θέλω να μην αργήσω καθώς περιμένω να μου φέρουν το ψυγείο. Στο γυρισμό λοιπόν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και μου λέει:

Κα κα κα καλημέρα, έ ε ε χω ένα ψυ ψυ ψυ γείο να παραδώσω. Ρε γαμώ λέω κρίμα ο άνθρωπος είναι κεκές, για να μην κουράζω συμφωνήσαμε να το φέρει κατά τις 3. Αφού κλείνω το τηλέφωνο αυτό ξαναχτυπάει και ήταν ο Μάκης ο οποίος με ρώτησε " Τελικά στις 3 σε βολεύει να σου φέρω το ψυγείο;"

Ρε ποιο από τα 2 λαμόγια να δείρω;;.very happy.
Ξεκινά από το αν μπορείς να βάλεις σε κάποιον από τους δύο..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back