Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην τον κοροϊδεύετε , πείτε του την αλήθεια .sarcastic.
Σε 11 μερες τελειώνουν όλα.
Ουτε κυνήγια όποτε γουστάρει , ούτε αλητείες ούτε τίποτα.
Βασιλάκη με λίγα λόγια , την γ@μησες. .....yelling.
Ασε θα μαθω το τηλ σου και θα σε αρχισω στις φαρσες ρεμαλι

Αστε το παιδι υσηχο .sarcastic.

Μην τον κοροϊδεύετε , πείτε του την αλήθεια .sarcastic.
Σε 11 μερες τελειώνουν όλα.
Ουτε κυνήγια όποτε γουστάρει , ούτε αλητείες ούτε τίποτα.
Βασιλάκη με λίγα λόγια , την γ@μησες. .....yelling.
Ρεεε αφήστε το παιδι...Άκου μπιλακο....Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνει φιλόσοφος Φράση που αποδίδεται στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη. Μήπως τελικά το κώνειο προήλθε… εκ των έσω?

Βαλατε και τον Καβαφη, για να μας πεισετε. Πιο πεσσιμιστης και απο τον Καρυωτακη. Αυτος και για καφε να εβγαινε, παλι κατι μαυρο και δυστυχισμενο θα ειχε να γραψει .sarcastic.

Υ.Γ Τις ευχες ολων μας ξερεις πως τις εχεις. Απλα σε πειραζουμε, γιατι ετσι. Αφου μπορουμε

Βαλατε και τον Καβαφη, για να μας πεισετε. Πιο πεσσιμιστης και απο τον Καρυωτακη. Αυτος και για καφε να εβγαινε, παλι κατι μαυρο και δυστυχισμενο θα ειχε να γραψει .sarcastic.

Υ.Γ Τις ευχες ολων μας ξερεις πως τις εχεις. Απλα σε πειραζουμε, γιατι ετσι. Αφου μπορουμε
Βικτωρα εργενης δεν εισαι;
Μετα περνεις σειρα ε.very funny.

Καλα ντε καλα σταματα να ριχνεις.sarcastic.

Παιδες το ομορφοτερο πραγμα σε αυτη την παρεα ειναι το γελιο απο τα αστεια αλλα και με σεβασμο πειραγματα .shake.

Ναι, γιαυτο πειραζω εκ του ασφαλους. Αν και περσι εχασα ολο το καλο περασμα τρυγονιων, λογω επισκεψης της κοπελιας στο σπιτι. ha haaa

Εννοειται πως χαιρομαι οταν οι φιλοι μου παντρευονται και ειναι χαρουμενοι.

Βασίλη μην ακους τίποτα.Αυτοι που σου τα λενε αυτα ζουν ένα δραμα.
.my man.Θα σου εξηγήσω εγώ απο κοντά την μεθοδο που εφαρμόζω και εχω δεκαπενθήμερα απο τοτε που γεννούσε κι εγώ εφευγα, ενώ δεν ειχε ακόμη σαραντίσει.
Βέβαια χρειάζεται και μια προεργασία προ γάμου.Διαφορετικά φίλε ,την γάμησες .threat.
.
.sarcastic..sarcastic.

Αν και περσι εχασα ολο το καλο περασμα τρυγονιων, λογω επισκεψης της κοπελιας στο σπιτι

Καλα δεν πιστευω αυτα που διαβαζω!!! Yπαρχουν και τροποι και για να σου επιτρεπει παντα το κυνηγι. Ασχετα αν το γουσταρει η οχι. Ξυπνας το πρωι στηνεσαι στο καρτερι για τα τρυγονακια σου, περνας απο το φουρνο για κανα κρουασαν, επιστρεφεις σπιτι σου και εχεις ετοιμασει της κοπελιας το πρωινο. Την ξυπνας με ενα φιλι και το τραπεζι στρωμενο. Αυτο για τη διαρκεια των περασματων. Μετα ελαττωνουμε λιγο το σερβις ουτως ωστε να καταλαβει οτι εισαι παρα πολυ ευτυχισμενος (μαζι της) την εποχη αυτη. Εγω μεχρι και τις διακοπες μου ρυθμιζα για Σεπτεμβρη παλια με διαφορες δικαιολογιες.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back