Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας. Δεν έχει για μένα έξοδο γιατί από τη νύχτα έχω πυρετό και δεν μπορώ να καταπιώ ούτε το σάλιο μου...
Καλά να περάσετε
Σαν όλα τα παιδάκια αρρώστησες και συ φιλαράκι.Περαστικά και γρήγορα.

Καλημέρα σας. Δεν έχει για μένα έξοδο γιατί από τη νύχτα έχω πυρετό και δεν μπορώ να καταπιώ ούτε το σάλιο μου...
Καλά να περάσετε
Καλημερα σας...χρηστο περαστικα πριν 2 βδομαδες ειχα το ιδιο ...πηγσ στο γιατρο κ μου εδωσε αντιβιωση...οξεια αμυγδαλιτιδα μου ειπε....

Περαστικα Χρηστο
Ποιος μπορει να ξεχασει τις εικονες απο το Ιρακ-Αφγανισταν -Λιβανο οπου δεκαδες μισθοφοροι Ευρωπαιοι-Αμερικανοι παταγαν -κλωτσαγαν-βιαζαν -ξυλοκοπουσαν αθωους πολιτες γυναικοπαιδα γεροντες μεσα σε χωρια και πολεις ?
Τοτε στα ΜΜΕ μιλουσαν για καθαρση των ακραιων μουσουλμανικων στοιχειων χωρις να αναλογιστουν την καταστροφη που προκαλουσαν σε αυτους τους λαους
Σημερα κλαινε με κορκοδειλια δακρυα που η καταστροφη χτυπησε την πορτα τους
Πλεον ειναι πολυ αργα
Ας ελπισουμε να μην συνεχιστει κατι αναλογο με αυτο της Γαλλιας γιατι δεν θα μεινει ουτε κουνουπι αν αρχισει πολεμος μεταξυ θρησκειων

καλο μεσημερι κυριακης παρεα.μολις τωρα ξυπνησα γιατι εχθες τελειωσαμε νωρις το πρωι.καλη παρεα πολυ καλο κρασι μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε.οριστε λιγα παραδειγματα
VYObLWk.jpg

2avSDXv.jpg

5RKtbkG.jpg

MDvfwcP.jpg

οπως καταλαβατε εγω εκανα το φωτογραφο

καλο μεσημερι κυριακης παρεα.μολις τωρα ξυπνησα γιατι εχθες τελειωσαμε νωρις το πρωι.καλη παρεα πολυ καλο κρασι μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε.οριστε λιγα παραδειγματα
VYObLWk.jpg

2avSDXv.jpg

5RKtbkG.jpg

MDvfwcP.jpg

οπως καταλαβατε εγω εκανα το φωτογραφο

Πάντα τέτοια Ευριπίδη .Τι καλύτερο να ανταμώνεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε ,με συνοδεία οίνου και μεζέ.

Λοιπόν χθες που πήγα μια βόλτα στα Μεσόγεια ,αυτό που αντίκρισα μέσα στα χωράφια με τις ελιές αλλά και οπουδήποτε να κοίταζα ,θύμιζαν εικόνες από τριτοκοσμική χώρα λιαν επιεικώς !
Παντού μπάζα ,σκουπίδια ,φελιζόλ,ναύλον ,ρολά,ξύλα ,μπανιέρες ,νιπτήρες λεκάνες ,ταμπλό αυτοκινήτου και καθε πλαστικό που μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο και πολλά πολλά άλλα ήταν διάσπαρτα ,αλλά και σε μεγάλους σωρούς μέσα στα χωράφια.Κινδύνευες στο κάθε βήμα απο τα να σου καρφωθούν πρόγκες στα πόδια ,αλλά και απο τα σπασμένα και κομματιασμένα είδη υγιεινής μπορούσες να σκίσεις το πόδι σου.Από την Παιανία μέχρι το αεροδρόμιο και απο κει μέχρι τα Σπάτα η ίδια εικόνα .Πολύ χειρότερη από αυτή που θυμόμουν απο πέρσι.Με λόγια η εικόνα δεν περιγράφεται.Πρέπει να το δει κάνεις για να καταλάβει.
Για όλα αυτά ποιοι φταίνε; πάλι οι γύφτοι και οι μετανάστες ;Δεν νομίζω. Είναι η κατάντια που κουβαλάει μέσα του μεγάλη μερίδα αυτού του λαού.Είναι αυτοί οι ίδιοι που πετάνε από το παράθυρο του αυτοκινήτου το κουτί των τσιγάρων ,το μπουκάλι του νερού και οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζονται.Είναι αυτοί που πετάνε την γόπα του τελειωμένου τσιγάρου τους απο το μπαλκόνι πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.Είναι αυτοί που όταν καθρεφτίζονται και βλέπουν την φάτσα τους,νομίζουν ότι βλέπουν τον Πλάτωνα η τον Κολοκοτρώνη.Αυτοί που με μαγκιά ανυπέρβλητη γουστάρουν να κάνουν οτι θέλουν και από κει και πέρα ας φροντίσει το κράτος.Αυτοί που ψηφίζουν και καθορίζουν τις μοίρες όλων ,πλάθουν τους νεότερους στα χνάρια τους και για αυτούς τους φταίνε πάντα οι 300 που μας κυβερνάνε.
Ένας λαός χωρίς παιδεία , χωρίς γνώση ,χωρίς αυτογνωσία και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.
Ενα λαός ,μπάσταρδο συνονθύλευμα θα τολμούσα να πω.
Οσο για την γκρίνια μου αν δεν σας αρέσει μπορείτε να την θεωρήσετε κι αυτή χαρακτηριστικό του κλασικού μαλάκα νεοέλληνα .

aaaaaaa.jpg

bbbbbbbbbb.jpg

Last edited:
Καλά να περάσετε
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο...
Χρήστο περαστικά και εγώ κρυωμένος είμαι..τα κλασσικά τις εποχης είναι..
Μακάρι όλες οι αρρώστιες στον κόσμο να ήταν αυτές..
Περαστικά Χρήστο και Τάσο.
Ο Χρήστος μαλλον βγάζει δοντάκι και ο Τάσος εχθές στις πέρδικες ιδρωσε και τον φύσηξε. .sarcastic.

Περαστικά Χρήστο και Τάσο.
Ο Χρήστος μαλλον βγάζει δοντάκι και ο Τάσος εχθές στις πέρδικες ιδρωσε και τον φύσηξε. .sarcastic.
Μην το γελάς καθόλου..Αυτο επαθα.
Όπως ανέβηκα τον γκρεμο,αμέσως τον ξανακατεβηκα για να βρω την πέρδικα και δουλειά δεν έκανα...sarcastic..sarcastic.
Η φανέλα μούσκεμα στον ιδρώτα:)

Status
Not open for further replies.
Back