Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλο μεσημερι κυριακης παρεα.μολις τωρα ξυπνησα γιατι εχθες τελειωσαμε νωρις το πρωι.καλη παρεα πολυ καλο κρασι μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε.οριστε λιγα παραδειγματα
VYObLWk.jpg

2avSDXv.jpg

5RKtbkG.jpg

MDvfwcP.jpg

οπως καταλαβατε εγω εκανα το φωτογραφο
αυτές είναι φωτό
μια τέτοια δεν είδαμε από Τζουμέρκα :)

Καλησπέρα ρεμάλια .
Σήμερα ήμουν στην παραλία για καφεδάκι .
Μετάνιωσα που δεν πήρα το μαγιό μου.Τα ανίψια μου και η Σπίθα , μία που μπήκαν στην θάλασσα και μία που βγήκαν μετά από δύο ώρες για να φύγουμε.
Τέτοια καλοκαιρία μέσα Νοέμβρη δεν έχω ξαναδεί!!!!

Καλησπέρα σε όλους..
Χρήστο αν επιμένει πηγενε για αντιβίωση..Αν και το βράδυ πάντα αισθανόμαστε χειρότερα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Καλησπερίζω την παρέα!!!
Να πώ στον Τάσο (tasos hunter) και τον Χρήστο (Chris Kaz), περαστικά.
Την έκανα σήμερα τη βόλτα μου και πάρα την αρχική απαισιοδοξία, λόγω του καθημερινού πλέον ''μουχλιασμένου'' καιρού, κατάφερα και πήρα την 1η φάσσα της χρονιάς.
Είδα, μάλιστα, 5-6 κοπαδάκια τα περισσότερα από τα όποια πετούσαν ψηλά και μου φάνηκαν ταξιδιάρικα.
Είχε και μικρό μπάσιμο από κιχλοκότσυφα και μες στις 11:00, περάσαν από πάνω μου, 40-50 αγριόγαλοι σε σχηματισμό ταξιδεύοντας κράζοντας προς τα Νότια σε πολύ μεγάλο ύψος. Οι παλιοί έλεγαν ότι είναι σημάδι επερχόμενης βαρυχειμωνιάς...
Να δούμε...

Ρε παλικάρια που σκατά μπορούμε να δούμε το πως μας υπολόγισαν τον ΕΦΙΑ;

Εννοείς αναλυτικά ότι πήραμε τα τ.μ. επί αυτό το συντελστή κλπ κλπ; Αν εννοείς αυτό δεν φαίνεται κάπου και πρέπει να ζητήσεις στο λογιστή σου να στο υπολογίσει. Μπορείς βέβαια να ψάξεις από μόνος σου τον εν λόγω νόμο.

Καλησπερίζω την παρέα!!!
Την έκανα σήμερα τη βόλτα μου και πάρα την αρχική απαισιοδοξία, λόγω του καθημερινού πλέον ''μουχλιασμένου'' καιρού, κατάφερα και πήρα την 1η φάσσα της χρονιάς.
Είδα, μάλιστα, 5-6 κοπαδάκια τα περισσότερα από τα όποια πετούσαν ψηλά και μου φάνηκαν ταξιδιάρικα.
Είχε και μικρό μπάσιμο από κιχλοκότσυφα και μες στις 11:00, περάσαν από πάνω μου, 40-50 αγριόγαλοι σε σχηματισμό ταξιδεύοντας κράζοντας προς τα Νότια σε πολύ μεγάλο ύψος. Οι παλιοί έλεγαν ότι είναι σημάδι επερχόμενης βαρυχειμωνιάς...
Να δούμε...

Μπράβο Σπύρο και καλή αρχή.Εγω σε περίμενα για ράφτινγκ ,δεν ήρθες και πλακώθηκα στις σούβλες ..sarcastic.

Καλησπερίζω την παρέα!!!
Να δούμε...
Ευχαριστώ φίλε Σπύρο!
Καλά της έκανες!!:)Δεν αστειευονται τα διπλά...my man.

Μπράβο Σπύρο και καλή αρχή.Εγω σε περίμενα για ράφτινγκ ,δεν ήρθες και πλακώθηκα στις σούβλες ..sarcastic.
Είχε ομίχλη και έχασα το δρόμο βρε Δημήτρη.sarcastic.
Τελικά σ' αρεσε η ιδέα ''ραφτινγκ από ταβέρνα με κουπί τη σούβλα''.sarcastic.

Ευχαριστώ φίλε Σπύρο!
Καλά της έκανες!!:)Δεν αστειευονται τα διπλά...my man.
Κάτι κάνουν κ' αυτά...
Και για να μη σε κρατάω και σε αγωνία.sarcastic.
Μες στις 11:00 αφού πήρα ''μάτι'' τα κοπαδάκια φάσσες που πέρασαν ψηλά και επειδή είχα σχεδόν ώρα που δεν είχα δει τίποτα ενδιαφέρον, είπα να κάνω καμιά βόλτα μήπως κάνω καμιά ντουφεκιά σε κάνα κιχλοκότσυφο, πιο πολύ για τη μικρή μου, γιατί όποτε γυρνάω σπίτι χωρίς να φέρω κάτι κατσουφιάζει.sarcastic..
Όπως περπατούσα κάτω από κάτι ψηλά δεντρα, ένα κοπάδι πρόβατα που ερχόταν από την αντίθετη μεριά, έδιωξε ένα κοπαδάκι φασσες καμιά 10-15 πουλιά, ένα από αυτά πέρασε από πάνω μου ανάμεσα στις κορφές από τα δέντρα και το πήρα με μια ντουφεκιά. Έκατσα μετά καμιά ωρίτσα σε ένα ξέφωτο εκεί κοντά μπας και ξαναγυρίσουν αλλά τίποτα..
Τη ντουφέκισα από πάνω μου καμιά 30αρια μέτρα με την δεξιά κάννη 4* και Ζωχιού κίτρινο 32γρ. Νο 7, που μου έχουν μείνει από τα τρυγόνια και έπεσε ξερή.

Status
Not open for further replies.
Back