Καρτερι η περπατητο;καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι
βόλτα απογευματινή 1 τσίχλα είδα![]()
αυτές είναι φωτόκαλο μεσημερι κυριακης παρεα.μολις τωρα ξυπνησα γιατι εχθες τελειωσαμε νωρις το πρωι.καλη παρεα πολυ καλο κρασι μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε.οριστε λιγα παραδειγματα
![]()
![]()
![]()
![]()
οπως καταλαβατε εγω εκανα το φωτογραφο
.banana..banana..banana..banana..banana..banana.αυτές είναι φωτό
μια τέτοια δεν είδαμε από Τζουμέρκα![]()
Ρε παλικάρια που σκατά μπορούμε να δούμε το πως μας υπολόγισαν τον ΕΦΙΑ;
Καλησπερίζω την παρέα!!!
Να πώ στον Τάσο (tasos hunter) και τον Χρήστο (Chris Kaz), περαστικά.
Την έκανα σήμερα τη βόλτα μου και πάρα την αρχική απαισιοδοξία, λόγω του καθημερινού πλέον ''μουχλιασμένου'' καιρού, κατάφερα και πήρα την 1η φάσσα της χρονιάς.
Είδα, μάλιστα, 5-6 κοπαδάκια τα περισσότερα από τα όποια πετούσαν ψηλά και μου φάνηκαν ταξιδιάρικα.
Είχε και μικρό μπάσιμο από κιχλοκότσυφα και μες στις 11:00, περάσαν από πάνω μου, 40-50 αγριόγαλοι σε σχηματισμό ταξιδεύοντας κράζοντας προς τα Νότια σε πολύ μεγάλο ύψος. Οι παλιοί έλεγαν ότι είναι σημάδι επερχόμενης βαρυχειμωνιάς...
Να δούμε...
Ευχαριστώ φίλε Σπύρο!Καλησπερίζω την παρέα!!!
Να πώ στον Τάσο (tasos hunter) και τον Χρήστο (Chris Kaz), περαστικά.
Την έκανα σήμερα τη βόλτα μου και πάρα την αρχική απαισιοδοξία, λόγω του καθημερινού πλέον ''μουχλιασμένου'' καιρού, κατάφερα και πήρα την 1η φάσσα της χρονιάς.
Είδα, μάλιστα, 5-6 κοπαδάκια τα περισσότερα από τα όποια πετούσαν ψηλά και μου φάνηκαν ταξιδιάρικα.
Είχε και μικρό μπάσιμο από κιχλοκότσυφα και μες στις 11:00, περάσαν από πάνω μου, 40-50 αγριόγαλοι σε σχηματισμό ταξιδεύοντας κράζοντας προς τα Νότια σε πολύ μεγάλο ύψος. Οι παλιοί έλεγαν ότι είναι σημάδι επερχόμενης βαρυχειμωνιάς...
Να δούμε...
Είχε ομίχλη και έχασα το δρόμο βρε ΔημήτρηΜπράβο Σπύρο και καλή αρχή.Εγω σε περίμενα για ράφτινγκ ,δεν ήρθες και πλακώθηκα στις σούβλες .![]()
Κάτι κάνουν κ' αυτά...Ευχαριστώ φίλε Σπύρο!
Καλά της έκανες!!Δεν αστειευονται τα διπλά..
![]()