Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η χειρότερη χρονια τον τελευταιον 10χρονον στο καλητερο καρτερη κανουν 2πουλια εγω δυστυχοσ δεν παω λογο θανατου που ειχαμε στην Οικογένεια μασ του πεθερου μου.
τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια Ηλία

Καλησπέρα σας κύριοι!
Ευριπιδη ο αδερφός μου εχει νοητική στέρηση (σύνδρομο Νταουν) τωρα εχει ουρολοιμωξη και ενα θεμα με τα νεφρά, ειναι 51 ετών (σπανιο για ανθρώπους με το σύνδρομο) και γενικά ο οργανισμός ειναι "κουρασμένος".
Γιάννη περαστικά στον αδερφό σου και γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί...
Όταν έχεις αδερφό με την ιδιαιτερότητα του αδερφού σου, έχω την αίσθηση ότι νιωθεις πολύ πιο δεμένος απ' ότι τα αδέρφια σε νορμάλ συνθήκες, και σίγουρα χρειάζεται να έχεις ψυχική αντοχή για να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις και μπράβο στην οικογένειά σου και σε σένα προσωπικά, αν και είμαι σίγουρος πως δεν νιωθεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που να χρειάζεται να σου πει κανείς μπράβο, απλά ζεις και βιώνεις τη σχέση σου με τον αδερφό σου λίγο διαφορετικά από τους υπόλοιπους.
Πάντως εγώ οφείλω να σε συγχαρώ!

Καλησπέρα σας κύριοι!

Γιάννη περαστικά στον αδερφό σου και γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί...
Όταν έχεις αδερφό με την ιδιαιτερότητα του αδερφού σου, έχω την αίσθηση ότι νιωθεις πολύ πιο δεμένος απ' ότι τα αδέρφια σε νορμάλ συνθήκες, και σίγουρα χρειάζεται να έχεις ψυχική αντοχή για να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις και μπράβο στην οικογένειά σου και σε σένα προσωπικά, αν και είμαι σίγουρος πως δεν νιωθεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που να χρειάζεται να σου πει κανείς μπράβο, απλά ζεις και βιώνεις τη σχέση σου με τον αδερφό σου λίγο διαφορετικά από τους υπόλοιπους.
Πάντως εγώ οφείλω να σε συγχαρώ!
Σ'ευχαριστω Σπύρο για τα καλα σου λόγια, να'σαι καλά εσυ και οι αγαπημένοι σου.

Η χειρότερη χρονια τον τελευταιον 10χρονον στο καλητερο καρτερη κανουν 2πουλια εγω δυστυχοσ δεν παω λογο θανατου που ειχαμε στην Οικογένεια μασ του πεθερου μου.
τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια Ηλία

Ηλια συλλυπητήρια και απο μενα

Last edited:

giannis corfu
ILIAS B said: ↑
Ηλία συλλυπητήρια, να χεται υγεία να τον θυμάστε.

Καληνυχτα παλικάρια.

Beccaccia%20vs%20Cornacchia.jpg

Καληνύχτα στην παρέα. Και την συμπαράσταση μας στους κατοίκους της Λευκάδας που δοκιμαστηκαν από τον σεισμό, πολλοί έχουν μείνει άστεγοι ,τρομοκρατημενοι, ας ευχηθούμε να σταματήσει το κακό εκει.

Last edited:
Καλημερίζω την παρέα απο την ..."φύση".
Τελικά μια και είχα μεταμεσονύκτιες ανησυχίες αποφάσισα να την κάνω το πρωί παρα την κυνηγητική φόλα που είναι δεδομένη.Ομως το ζήταγε ο οργανισμός μου......

Status
Not open for further replies.
Back