Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Aristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μια φορά είπα να κατεβω Αθήνα και γω...
View attachment 89497
Νίκο δεν ξέρω σε ποια περιοχή ήσουνα ,αλλά έχει καταντήσει γελοίο αυτό που συμβαίνει με το 112.
Πήρε φωτιά 1 πρακτορείο στο κηφισό και βαράει το 112 στους Αμπελόκηπους στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Μ αυτό τον τρόπο λειτουργίας γελοιοποιούν την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας και φυσικά την απαξιώνεται αφού όλοι γελάνε.

Νίκο δεν ξέρω σε ποια περιοχή ήσουνα ,αλλά έχει καταντήσει γελοίο αυτό που συμβαίνει με το 112.
Πήρε φωτιά 1 πρακτορείο στο κηφισό και βαράει το 112 στους Αμπελόκηπους στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Μ αυτό τον τρόπο λειτουργίας γελοιοποιούν την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας και φυσικά την απαξιώνεται αφού όλοι γελάνε.
Είναι η μοντέρνα έκδοση του παραμυθιού με τον βοσκό και τον λύκο.

Καλησπέρα παλικάρια.

Δημήτρη στον Υμηττό ήμουν 2 φορές βάρεσε.

Ευτυχώς πήγα φόρτωσα χθες
Πω ρε τι έπαθε ο άνθρωπος πως έγινε ρε Δημητρη
Η φωτια ξεκίνησε πισω απο τα γραφεία . Ισως κανα βραχυκυκλωμα.
Ειδα ξαφνικα τη φωτια πισω απο το κοντέινερ που ειναι συνεχόμενο με το γραφείο. Ανέβηκαν πανω δυο άτομα με πυροσβεστήρες και προς στιγμη φάνηκε οτι κατι γινεται . Ομως σε 5 λεπτα ειχαν παρει φωτια τα γραφεία και οι παλέτες που ηταν δίπλα με εμπορεύματα. Κάποιες ειχαν σπρέι και οι εκρήξεις ηταν συνεχόμενες αλλα οι εκτοξεύσεις των μπουκαλιών σαν να ηταν βλήματα και σε αποστάσεις πανω απο 80μ, ηταν τρομερό
Το γελοίο ηταν οτι ηρθε ενα ελικόπτερο και έριξε τοσο νερο οσο το κατουρο της αγελάδας και περα απο τη φωτια.
1722433160121.png

Status
Not open for further replies.
Back