Νίκο δεν ξέρω σε ποια περιοχή ήσουνα ,αλλά έχει καταντήσει γελοίο αυτό που συμβαίνει με το 112.Μια φορά είπα να κατεβω Αθήνα και γω...
View attachment 89497
Είναι η μοντέρνα έκδοση του παραμυθιού με τον βοσκό και τον λύκο.Νίκο δεν ξέρω σε ποια περιοχή ήσουνα ,αλλά έχει καταντήσει γελοίο αυτό που συμβαίνει με το 112.
Πήρε φωτιά 1 πρακτορείο στο κηφισό και βαράει το 112 στους Αμπελόκηπους στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Μ αυτό τον τρόπο λειτουργίας γελοιοποιούν την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας και φυσικά την απαξιώνεται αφού όλοι γελάνε.
Ευτυχώς πήγα φόρτωσα χθες
Δημήτρη στον Υμηττό ήμουν 2 φορές βάρεσε.Νίκο δεν ξέρω σε ποια περιοχή ήσουνα ,αλλά έχει καταντήσει γελοίο αυτό που συμβαίνει με το 112.
Πήρε φωτιά 1 πρακτορείο στο κηφισό και βαράει το 112 στους Αμπελόκηπους στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Μ αυτό τον τρόπο λειτουργίας γελοιοποιούν την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας και φυσικά την απαξιώνεται αφού όλοι γελάνε.
Η φωτια ξεκίνησε πισω απο τα γραφεία . Ισως κανα βραχυκυκλωμα.Ευτυχώς πήγα φόρτωσα χθες
Πω ρε τι έπαθε ο άνθρωπος πως έγινε ρε Δημητρη
Ε ναι ,μπορουσε η φωτια απο το πρακτορείο στον Κηφισό να φτασει στον ΥμηττόΔημήτρη στον Υμηττό ήμουν 2 φορές βάρεσε.
Δημήτρη είναι ο Πουχιας που πηγαινει Κοζάνη? Ε ρε τι πάθαν' οι άνθρωποι!!!