Μοναχικότητα και κυνήγι. Άρις Χελάς.

• Thread starter Thread starter teo66
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σε όλους.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άρθρο του "δικού μας" aris_kalamata που μόλις διάβασα.
Ο χρόνος στον οποίο δημοσιεύτηκε στο site της Κυνηγεσίας, δηλαδή τον Ιουλιο του 24 (καλοκαίρι γάρ) φταίει που τουλάχιστον εγώ δεν το είχα διαβάσει.
Το βάζω κι εδώ γιατί πιστεύω ότι αξίζει (με χίλια) να το διαβάσει κάποιος και γιατί όχι να ταυτιστεί, η και όχι, με τις σκέψεις του συγγραφέα.
ΜΠΡΑΒΟ ρε Άρη!!!
https://www.kynigesia.gr/kynigi/monachikotita-kai-kynigi/

Καλησπέρα σε όλους.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άρθρο του "δικού μας" aris_kalamata που μόλις διάβασα.
Ο χρόνος στον οποίο δημοσιεύτηκε στο site της Κυνηγεσίας, δηλαδή τον Ιουλιο του 24 (καλοκαίρι γάρ) φταίει που τουλάχιστον εγώ δεν το είχα διαβάσει.
Το βάζω κι εδώ γιατί πιστεύω ότι αξίζει (με χίλια) να το διαβάσει κάποιος και γιατί όχι να ταυτιστεί, η και όχι, με τις σκέψεις του συγγραφέα.
ΜΠΡΑΒΟ ρε Άρη!!!

Άντε μωρέ, δεν τον κάνει κανένας παρέα τον γρουσούζη και γράφει και άρθρα για μοναχικοτητες. 😂 😂 😂 😂

Καλησπέρα σε όλους.
ΜΠΡΑΒΟ ρε Άρη!!!

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε.. χαίρομαι που σού άρεσε... Το αν θα ταυτιστεί κάποιος η όχι είναι μεγάλη κουβέντα, είχαμε ξανακάνει μια παρόμοια στο θέμα φάσσα πριν λίγες μέρες, ωστόσο αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις...

Άντε μωρέ, δεν τον κάνει κανένας παρέα τον γρουσούζη και γράφει και άρθρα για μοναχικοτητες. 😂 😂 😂 😂

Δάσκαλε με βρίζουν γιατί κ σε πηγάδι να με βάλουν καρτέρι έρχονται τα παπιά επάνω μου ... 😜

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε.. χαίρομαι που σού άρεσε... Το αν θα ταυτιστεί κάποιος η όχι είναι μεγάλη κουβέντα, είχαμε ξανακάνει μια παρόμοια στο θέμα φάσσα πριν λίγες μέρες, ωστόσο αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις...

΄Αρη έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι μεγάλη κουβέντα και εντελώς υποκειμενικό αν θα ταυτιστεί κάποιος η όχι.
Εγώ πάντως ταυτίστηκα και συμφωνώ μαζί σου για αυτό και το πρότεινα στα παιδιά.
Πολλοί μπορεί να διαφωνήσουν και θα συμφωνήσω και με αυτούς γιατί δεν το βλέπουν όπως εγώ.
Επίσης η μοναχικότητα είναι μια κατάσταση που έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας ανάλογα και με το τερέν που κυνηγά ο καθένας.
Δεν αισθάνομαι το ίδιο ασφαλής στο πυκνό του αρκαδικού βουνού σε σχέση με τη φλαταδούρα του νησιού μου.
Όπως και να αισθάνεται ο καθένας από εμάς , είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με τα γραφόμενά σου , το άρθρο είναι εξαιρετικό και τροφή για σκέψη!!!
Μπράβο και πάλι!!!

Διαβασα τώρα το άρθρο. Ευτυχώς που το ανάρτησε ο φίλος. Δεν υπάρχει κάτι να προσθέσει κάποιος. Τα έχεις γράψει όλα γιατί βιώνεις την μοναχικοτητα στο κυνήγι και σού είναι εύκολο να την αποτυπώσεις. Τα τελευταία χρόνια κυνηγώ και εγώ μόνος και συγκρίνοντας τα χρόνια που αποτελουσα μέλος μιας μεγάλης παρέας δεν ξέρω αν θα ξαναγυρνουσα στο ομαδικό κυνήγι. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η αίσθηση του κινδύνου νομίζω μας εξιταρει, τουλάχιστον όσο είμαστε ακόμη νέοι. Αργότερα εκτιμώ ότι θα αλλάξει αυτό.

Και κάτι ακόμη, το μοναχικό κυνήγι είναι και λίγο πιο "αντρικιο" θα έλεγα, από την αρχή μέχρι το τέλος του. Από τη στιγμή που θα περπατήσεις τη νύχτα με φακό μέχρι να φτάσεις στο καρτέρι και θα δεις στο απέναντι τουμπι τα φωτάκια που λάμπουν στο σκοτάδι που τελικά δεν είναι φώτα από το απέναντι χωριό αλλά μερικά ζευγάρια μάτια λύκων που σε κοιτάζουν μέχρι το τέλος που θα αναρτήσεις μια φωτογραφία με τα δικά σου θηράματα και όχι όλης της παρέας.

Δάσκαλε με βρίζουν γιατί κ σε πηγάδι να με βάλουν καρτέρι έρχονται τα παπιά επάνω μου ... 😜
Αρη, συγχαρητηρια, εκπληκτικος!!!

Back