Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κυνήγι περδικας είχε το μενού σήμερα αλλά δυστυχώς ούτε πούπουλο..
Σε κάποια φάση πέρασα τυχαία από μεριά που παλιά σε περπατητο τσίχλας σήκωνα κ καμία μπεκατσα..Σε κάποια φάση μέσα από τα γρυπαρια πετάγεται ένα ορτυκι βολίδα..του ρίχνω δυο χωρίς αποτέλεσμα.Παω να ρίξω κ την τρίτη αλλά έβαλε ένα θαμνο πίσω του.Εγω εκεί ακίνητος ετοιμαζομε να γεμισω..και ξαφνικά φρρρρ πετάγεται η κυρά -μύτη..(στα 5 μέτρα από το ορτυκι καθόταν(!!!!!))και την πήρα με το ένα κ μοναδικό φυσίγγι που ήταν στην θαλάμη..condor ν6.Δεν είχα ποιό ψιλά μαζί μου γιατί ξεκίνησα για πέρδικα.Κωλοφαρδια στο φουλ...goodboy..ha ha ha.

image hosting no register
Μπράβο Τάσο, την αγκάλιασεςτη βασίλισσα, αν είχες και 4ο φυσηγγι θα σου πεταγοταν και κανας λαγός; .sarcastic.

Από αύριο λογικά Γιάννη, πρέπει να μπάσει καινούρια πουλιά...
Τώρα οι παλιές ή έχουν κυνηγηθεί και μπήκαν στους λόγγους
ή στους καταψύκτες των γνωστών καρτερολυγούρηδων:(
Έχεις δίκιο Σπύρο για το δεύτερο, είναι και αυτοί. Απλά μας έκανε εντύπωση γιατί στο ένα σημείο τη Τέταρτη υπήρχαν τρία πουλιά και χθες δε βρήκαμε καμία, αλλα έτσι είναι οι βασίλισσες, όλο εκπλήξεις.

Ωραιος Τασο...
Γιαννη, λογικο ειναι μετα απο τις τοσες βροχες να εξαφανιστηκαν τα πουλια που ηξερες... Τωρα εσπασαν παντου, η καταλληλοτητα του εδαφους βλεπεις το οπποιο τουλαχιστον ειναι ετοιμο να δεχθει καινουργια πουλια...
Κ εμεις την Κυριακη με βροχη σε πουρναρι, ενα φαντασμα βρηκαμε κ αλλη μια που αν κ μπλοκαριστηκε ωραια σηκωθηκε αναμεσα μας κ για λογους ασφαλειας δεν τουφεκισα...

Μπράβο Τάσο, την αγκάλιασεςτη βασίλισσα, αν είχες και 4ο φυσηγγι θα σου πεταγοταν και κανας λαγός; .sarcastic.
Ακου και αυτό..Και μου κάνες ωραία πασα γιατί το ξέχασα..
Όπως έφτασα στον κυνηγοτοπο το πρωί ακούω κουδουνάκια από μακριά κ μια μονή τουφεκιά λέω κάποιος λαγοκυνηγος θα ειναι..Σε μια φάση ενώ ετοιμαζόμουν βλέπω τον λαγό στο μονοπάτι να περνάει κοντά μου στα δέκα μέτρα,κοτσανιαζει (κάθετε)για λίγο με κοιτάει κ φεύγει.Βλεπω τον λαγοκυνηγο(ήταν γνωστός)του λέω προς τα εκεί πήγε..Γιατί δεν του εριξες και πάρε τον μου λέει δεν με νοιάζει.Του λέω ήμουν "άδειος"αλλά κ να είχα γεμίσει ξένο κυνήγι δεν βαράω..Ήταν δυο οι λαγοί μου λεει..Τον έναν τον χτύπησα!.off topic.

Γεια σας παιδια σημερα με τα μπεκατσοαδελφια βγηκαμε για πρωτη φορα κυνηγι παρεα μετα απο πολλες μερες αναμονης σμιξαμε στα βουνα.... το αποτελεσμα. Οι βασιλησες ακομα τρεχουνε........ και μια φοτο μετα απο κυνηγι πολυωρο αραγμενοι με τις φιλεναδες μας και συζηταμε τις ομορφες εικονες και στιγμες που ζησαμε....

20151130_191648.jpg
Λάμπρο κάνε κάτι με την φωτό ,δεν φαίνεται

Γεια σας παιδια σημερα με τα μπεκατσοαδελφια βγηκαμε για πρωτη φορα κυνηγι παρεα μετα απο πολλες μερες αναμονης σμιξαμε στα βουνα.... το αποτελεσμα. Οι βασιλησες ακομα τρεχουνε........ και μια φοτο μετα απο κυνηγι πολυωρο αραγμενοι με τις φιλεναδες μας και συζηταμε τις ομορφες εικονες και στιγμες που ζησαμε....

20151130_191648.jpg
Μπράβο στα φιλαράκια μου. Αυτές οι στιγμές μένουν παλικάρια μου. Πάντα σε χαρές.
* Άλλες 2-3 χωράνε πάνω στο τζάκι, οι υπόλοιπες στο ραφακι δεξιά αύριο. .sarcastic.

• Like
Reactions: BIK

maniakos

20151130_191648.jpg

* Έγινε τίποτα παιδιά;

0436.jpg

20151130_191648.jpg

Γεια σας παιχτούρες! Να περάσετε καλά ρε φιλαράκια! Καλά κυνήγια! Και πάλι μπράβο! Σας χαίρομαι! .bravo..well done.

Status
Not open for further replies.
Back