Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λάμπρο κάνε κάτι με την φωτό ,δεν φαίνεται
Λαμπρο ουτε εγω μπορω να την δω..
όχι Λάμπρο δεν φαίνεται και σε μένα
Τι γίνεται βρε παιδιά; μόνο εγώ τη βλεπω;
Ρε παιδιά, συγνώμη για το .off topic. αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει, πραγματικά δεν βλέπατε τη φωτογραφία χθες βράδυ, ... ή κάνατε καζούρα στους 3 φίλους; .what.
... Γιατί εγώ την έβλεπα από την πρώτη στιγμή - και στο laptop και στο κινητό - όπως κι ο Γιάννης από Κέρκυρα (γι' αυτό εξάλλου ήμουν από τους πρώτους που έκανα like ...) ...
Μάλλον την βλέπουν η original μπεκατσαδες..
... παρόλο που δεν είμαι "original μπεκατσάς" ... Τάσο!!! .big smile.

Ρε παιδιά, συγνώμη για το .off topic. αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει, πραγματικά δεν βλέπατε τη φωτογραφία χθες βράδυ, ... ή κάνατε καζούρα στους 3 φίλους; .what.
... Γιατί εγώ την έβλεπα από την πρώτη στιγμή - και στο laptop και στο κινητό - όπως κι ο Γιάννης από Κέρκυρα (γι' αυτό εξάλλου ήμουν από τους πρώτους που έκανα like ...) ...
Αληθεια Στελιο..Και εγώ έκανα like ενώ η φωτο δεν είχε δεν είχε ανοίξει.Λεω κάποια στιγμή θα ανοίξει..Όμως δεν έγινε.Πιστευα ότι κατι έγινε με το σήμα εδώ..Άλλα μετά ειδα ότι δεν ήμουν ο μόνος που δεν την βλέπει...what.

...κι όμως Στέλιο , δεν την βλέπαμε και συνεχίζουμε να μην βλέπουμε (την πρώτη ) φωτογραφία.

Αληθεια Στελιο..Και εγώ έκανα like ενώ η φωτο δεν είχε δεν είχε ανοίξει.Λεω κάποια στιγμή θα ανοίξει..Όμως δεν έγινε.

...κι όμως Στέλιο , δεν την βλέπαμε και συνεχίζουμε να μην βλέπουμε (την πρώτη ) φωτογραφία.
.what..asking. Κανονίστε να με τρελάνετε!!! .smashfrak.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω! Εγώ κι από εδώ από τη δουλειά, από τον υπολογιστή του γραφείου τις βλέπω όλες κανονικά, και την πρώτη και τη δεύτερη (τη μικρότερη) στο πρώτο μήνυμα του μανιακού, που έχει κάνει edit και την έχει προσθέσει, αλλά και στο μήνυμα του Γιάννη corfu, που είχε κάνει copy-paste το μήνυμα του μανιακού, αλλά και στα δικά σας μηνύματα που είχατε κάνει quote το αρχικό μήνυμα, η μεγάλη (πρώτη) φωτο φαίνεται κανονικά! .fff.
Δεν ξέρω πολλά πράματα από υπολογιστές, εμπειρικός αυτοδίδακτος χρήστης είμαι, αλλά τέτοιο πράμα ... μου φαίνεται πολύ παράξενο! Windows XP έχω εδώ στο γραφείο και στο σπίτι το λάπτοπ έχει τα 8.1, ενώ browser χρησιμοποιώ τον Chrome και στα δυο. Αλλά και στο κινητό (LG) με το δικό του browser, τόσο στο σπίτι με wifi όσο κι εδώ τώρα που δοκίμασα με τη σύνδεση δεδομένων, κανένα πρόβλημα - όλες οι φωτο κανονικότατα ! .xm.

Για δείτε τώρα. Έκανα μια μικροεπέμβαση στο post του Λάμπρου :)
Εγώ το βλέπω το ποστ του Λάμπρου ακριβώς όπως και πριν. Μόνη διαφορά το ότι κάνοντας κλικ πάνω στη μεγάλη φωτο, ενώ πριν άνοιγε σε full size επί τόπου, τώρα ανοίγει σε άλλη καρτέλα (με τις διαφημίσεις από κάτω, όπως συνηθίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις από το postimage) ;)

Καλησπέρα παλικάρια. Κυνήγι φαντασμάτων είχα σήμερα! Τα πουλιά (και) σήμερα ηταν πολλη ανήσυχα, βρήκα 3ή 4 πουλιά τα οποία εκαναν συνέχεια φτερό χωρις να δεινουν την ευκαιρία στη σεττερινα για μια φερμα, εφευγαν μπροστα,έπιαναν λιγο παρακατω και παλι εφευγαν πριν φτάσει η σκύλα. Προς το τέλος η σκυλίτσα ανέβηκε μια πλαγιά και στα 40-50 μέτρα φερμαρε, η μοναδική βασίλισσα που έμεινε σήμερα, αφού το πηρα απόφαση να ανέβω πηρα θεση απέναντι απο τη σκυλίτσα, σηκωνεται η βασίλισσα και παιρνει το κατήφορο, η 1η τουφεκιά έφυγε απο πάνω αλλα η δεύτερη με το μάλλινο την έστειλε στο στόμα της σκυλίτσας η οποία έκλεισε την ωραία φαση με υποδειγματικό απορτ, το δικαιούνταν το πουλί αυτό η σεττερινα γιατι εψαξε πολλη τόπο και δεν έκοψε παρόλο που έβγαλε μετά ζεστη. Ετσι έκλεισε όμορφα η σημερινή έξοδος, δεν το περίμενα γιατι η συμπεριφορά των πουλιών σήμερα δεν μου έδινε ελπίδες, όχι για καρπωση, αλλα ούτε για φερμα. Καλη συνέχεια σε όλους.
7WKdw7kh.jpg

Μπράβο Γιάννη, από τη μια είναι σπαστικη η συμπεριφορά αυτών των πουλιών από την άλλη είναι μεγάλο σχολείο για την σκυλίτσα γίνεται πιο επιφυλακτική. Καλή συνέχεια φίλε.
Ετσι ειναι Κωνσταντίνε αυτα τα πουλιά ειναι σχολείο, αν και φέτος το παρατηρώ σε μεγαλο βαθμό, ίσως να φταίει η πιεση που δέχονται τα πουλιά αν και τα τελευταία χρονια γινονται ολο και πιο "ανάλαφρες". Λίγες πλεον δέχονται τα σκυλιά για πολλη ωρα οπως παλιά.
Θυμαμαι παλιά ο ποιντερας μου ειχε μεινει σε πουλί μετρημένα 12 λεπτα και αν δε πήγαινα κοντά γιατι ειχε αφρισει ακομα εκει θα ηταν. Σε μεγάλο ποσοστό τα πουλιά καθορίζουν τη διάρκεια της φερμας, αρκει το σκυλί να ειναι ήρεμο και να μην τα πιέζει.

Ετσι ειναι Κωνσταντίνε αυτα τα πουλιά ειναι σχολείο, αν και φέτος το παρατηρώ σε μεγαλο βαθμό, ίσως να φταίει η πιεση που δέχονται τα πουλιά αν και τα τελευταία χρονια γινονται ολο και πιο "ανάλαφρες". Λίγες πλεον δέχονται τα σκυλιά για πολλη ωρα οπως παλιά.
Θυμαμαι παλιά ο ποιντερας μου ειχε μεινει σε πουλί μετρημένα 12 λεπτα και αν δε πήγαινα κοντά γιατι ειχε αφρισει ακομα εκει θα ηταν. Σε μεγάλο ποσοστό τα πουλιά καθορίζουν τη διάρκεια της φερμας, αρκει το σκυλί να ειναι ήρεμο και να μην τα πιέζει.
Έχεις δίκιο Γιάννη μέχρι να ρθουν στη χώρα μας έχουν κυνηγηθει σε όλα τα Βαλκάνια, και από τους φασαριοζους (μπιπερ,μεγάλες παρέες) και πανταχού παρόντες Ιταλούς.

Μπράβο παλληκάρια, μια χαρά τα πάτε! Πάντα καλά να περνάτε! .well done.
Και, Λάμπρο ... ανέβαζε τις φωτογραφίες όπως ανέβασες τη χθεσινή την πρώτη, κι ας μην τις βλέπουν μερικοί-μερικοί, γιατί η δεύτερη χθεσινή και η σημερινή είναι πολύ μικρές και θολές και δεν μπορούμε να τις απολαύσουμε! .big smile.
Μα κι αν δεν μπορούν να τις δουν όλοι, θα το διορθώσει ο Χρήστος!!!
.sarcastic..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back