Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα αδελφια. Σημερινο κυνηγι 11 πουλακια..... μετα το περας του κυνηγιου,το μπαρμπεκιου πηρε φωτια με ψαρακια απο την θασο και με την σπεσιαλιτε του λουι στα μανηταρια....

Το συμερινο κυνηγι μας ειναι αφιερωμενο στους αγαπημενους φιλους μας που μας στηριζουνε,καλα να περνατε φιλαρακια....

0438.jpg
Μπράβο φιλαράκια μου, τα χαμόγελα στο τραπέζι τα λέει όλα. Να'στε καλά και να περνάτε ωραία. Τελικά αν έχεις καλά σκυλιά και πόδια βρίσκεις και πουλιά.
*φάτε καλά αγόρια μου γιατί έχετε κάψει πολλές θερμίδες.
Χθες σου είπα ότι δε θα χωράνε στο τζάκι, μάλλον κάτι ήξερα .sarcastic.

Καλησπερα αδελφια. Σημερινο κυνηγι 11 πουλακια..... μετα το περας του κυνηγιου,το μπαρμπεκιου πηρε φωτια με ψαρακια απο την θασο και με την σπεσιαλιτε του λουι στα μανηταρια....

Το συμερινο κυνηγι μας ειναι αφιερωμενο στους αγαπημενους φιλους μας που μας στηριζουνε,καλα να περνατε φιλαρακια....

0438.jpg

image_5014df543130131cef4ddc80048a0841afcd2716cb.jpg

Ελα στελιο παρε ρε φιλαρακι......

Μπράβο και πάλι ρε φιλαράκια! respect. .well done. .bravo.

Εκτός από ψάρια το παλικάρι από τη Θάσο σας έφερε λουκουμάδες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .eat. :)

Ποιος τουφεκάει στις μπεκάτσες και πέφτουν στο ποτάμι; Α τώρα απλώστε τις να στεγνώσουν! .buy. .big smile. .ha ha ha. .sarcastic.

Last edited:

0438.jpg
Μπράβο στον Λαμπρο κ την παρέα του..
Προσκυνω άρχοντες..respect.
Οτι καλύτερο...Κάτι τέτοιες στιγμές μένουν στην ζωή..:):)

Καλησπερα φιλοι μου,πρωτη επαφη με τις βασιλισσες ευρέθησαν 3 σε μερος πυκνο ακαταδεκτες και μια αφου εφαγε 4 πετρες δεησε να τιναχθει απο τη φερμα του Daby και η οποια με ακολουθησε
Ωραίος Στέφανε, βρήκες τέσσερα πουλιά άρα μετακινήθηκαν στα μέρη σου. Αυτη ή συμπεριφορά τους πάλι,οι άλλες έφυγαν μονές τους και ή άλλη δεν κουνιόταν με τίποτα, άβυσσος ή ψυχή της μπεκάτσας τελικά. Καλή συνέχεια.
*ορτύκια δεν είχε το μενού σήμερα: .sarcastic.

Ωραίος Στέφανε, βρήκες τέσσερα πουλιά άρα μετακινήθηκαν στα μέρη σου. Αυτη ή συμπεριφορά τους πάλι,οι άλλες έφυγαν μονές τους και ή άλλη δεν κουνιόταν με τίποτα, άβυσσος ή ψυχή της μπεκάτσας τελικά. Καλή συνέχεια.
*ορτύκια δεν είχε το μενού σήμερα: .sarcastic.
Γιάννη...... έτοιμος να πάω ήμουν σήμερα .hunter.αλλά είχα μια προαίσθηση για μπεκάτσα και σκεφτόμουν από βραδύς και το μέρος και τώρα που έδειξε στοιχεία θα τις αναζητώ, άντε από ορτύκια γέμισε η μπαταρία του χρόνου πάλι..well done.
εδώ την αναζητήσαμε σήμερα:

forum image hosting

image upload

Γιάννη...... έτοιμος να πάω ήμουν σήμερα .hunter.αλλά είχα μια προαίσθηση για μπεκάτσα και σκεφτόμουν από βραδύς και το μέρος και τώρα που έδειξε στοιχεία θα τις αναζητώ, άντε από ορτύκια γέμισε η μπαταρία του χρόνου πάλι..well done.
εδώ την αναζητήσαμε σήμερα:

forum image hosting

image upload
Ωραία μέρη Στέφανε, βλεπω και ή σκυλίτσα πήρε το μπανακι της .sarcastic.
Έπρεπε να μπει Δεκέμβρης για να πιάσουν πουλιά στα μέρη σου και μη χειρότερα. .xm.

Τελικά είναι να σε θέλει η π....να η τύχη. Αρκετές μέρες τώρα σε μέρη που παραδοσιακά κρατάνε πουλιά δεν έχουμε πάρει ούτε μυρωδια με τη σκυλιτσα. Σήμερα λοιπόν, προέκυψε μια δουλίτσα το απόγευμα σχετικά μακριά από τα συνηθισμένα τσιχλοκάρτερα μου και καθώς βόλευε η ώρα είπα να πάω σε ένα μέρος που είχα να επισκεφτώ από πέρσι (για απογευματινό τσίχλας) το οποίο πάντα είχε πολύ κόσμο. Φτάνοντας στο σημείο βλέπω ότι δεν υπάρχει ψυχή. Κατεβαίνω και πιάνω το καρτεράκι και περιμένω. Μετά από τιτάνια μάχη με τα κουνούπια άρχισαν να εμφανίζονται κάποια πουλιά. Αστοχώ σε 1-2, παίρνω 1 και μετά από λίγο παίρνω άλλη μια που πέφτει περίπου 30-35 μ πίσω μου σε θαμνώδη περιοχή. Πάω προς τα εκεί με την σκυλίτσα αλλά η μύτη της την τραβούσε καμία 20μ πιο δεξιά προς ένα ρηχό ρεματάκι. Δεν έδωσα σημασία και την άφησα να δω τι μύρισε, και βουτάει σε ένα πουρναράκι, μικρό ούτε 1.50 ύψος, και ακούω το θρυλικό σήκωμα. Η κυρία σηκώθηκε και πέταξε αρκετά χαμηλά και σε ευθεία και την τουφέκισα από πίσω. Έπεσε ξερή και η σκυλίτσα την έφερε σχεδόν πετώντας πάνω από τους θάμνους. Στα καπάκια μου βρήκε και την τσίχλα. Είναι να σε θέλει....
tGYPqAw.jpg

στιγμές που μένουν για πάντα Βασίλη .well done.
Ετσι ακριβώς... Πάντως πιστεύω ότι ένα από τα πλεονεκτήματα των Σπρινγκερ έναντι των σκυλιων φέρμας είναι ότι αιφνιδιάζουν το πουλι και δεν έχει χρόνο να διαλέξει την καλύτερη δυνατή διαδρομή διαφυγής, απλά σηκώνεται για να ξεφύγει από το σκυλί προσφέροντας , σε πολλές περιπτώσεις, στον κυνηγό καθαρές τουφεκιές.

Status
Not open for further replies.
Back