Περασαμε ενα ομορφο 3ημερο με τον φιλο μανιακο και βικ,,ολα ηταν τελεια,,συναντησα ανθρωπους που με καναν και αισθανθηκα
απο την πρωτη στιγμη σαν να ημουν στο σπιτι μου,,οτι και να πω θα ειναι λιγο για τους ανθρωπους που γνωρισα και θα τους αδικησω
καλη καρδια,καλη παρεα,με χιουμορ και αγαπη,,ευχαριστω τον φιλο μου και τους γονεις του για την φιλοξενεια που μου εκαναν
και για το ποσο ανετα αισθανθηκα,,,πρωτα υγεια και θα την ξανακανουμε γρηγορα,το ποτε δεν το λεμε γιατι πεφτει πολυ ματιασμα χα χα
Στα κυνηγετικα τωρα..απο πουλια θα ελεγα οτι ηταν αρκετα καλα,αν και τιποτα δεν μας χαριστηκε ευκολα,,και καναμε περπατημα απο τις 8 το πρωι
μεχρι τις 4 το απογευμα τουλαχιστον,,εκτος την τελευταια μερα,,καναμε καλο ζευγαρακι,,και καλη τριαδουλα αμα λαχη χα χα
ελπιζω να μην εχει παραπονα απο την συνεργασια μας
γιατι ειχαμε ποσοστο 90 τις εκατο στα πουλια που κλειναμε,και πολλα απο αυτα ηταν σε πυκνα σημεια μεσα στα ελατα
αλλα ο λι βαν κλιφ και ο τζερονιμο κανανε το καθηκον τους απεναντι στα σκυλια,,τα οποια δουλεψαν αριστα
οπως αλλωστε περιμενα οτι θα δουλεουν,,εχει αριστα μπεκατσοσκυλα γιατι κανει πολυ αγωνα και το αξιζει
δεν θα πω αλλα καλα γιατι δεν μου εβαλε ακομα τα λεφτα που ειχαμε πει στον λογαριασμο μου.ghe.
η φωτο ειναι απο την πρωτη μερα κυνηγιου με τον φιλο μας τον λαμπρο,και την σκυλα του την σιμπα
που τις παει τις μπεκατσες βεντουζα