Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το φιλαρακι μου απ΄τους Λακωνες σημερα για να προλαβει μια
φερμα ετρεχε και επεσε σε τρυπα που ειχαν σκαψει να φυτεψουν
ελια και επαθε διαστρεμα, θα κατσει 15 μερες απατητος και βλεπουμε..kkk.
Περαστικά του...
Του κάτσε ρε γαμώτο και στη χειρότερη περίοδο, τώρα που άρχισε κάτι να παίζει...

.xm.Γιάννη κοίταξες μήπως είχε πάρει σκάγια στην κοιλιά και έπεσε παρακάτω?
Η μπεκάτσα όταν την ντουφεκάς πισώκωλα, είναι φορές που παίρνει σκάγια στην κοιλιά και δεν δείχνει σημάδι ότι έχει χτυπηθεί και την βλέπεις, αν έχεις ανοιχτό πεδίο, στα 50-100μ και πέφτει ξερή με ανοιχτές τις φτερούγες. Μπορεί αν την ''ψιλιαστείς την δουλεία'' και πάρεις την πορεία διαφυγής της να τη βρει και το σκυλί σκοτωμένη.
Έχει τύχει και σε μένα, το έχω ακούσει και από άλλους αλλά το έχω διαβάσει κιόλας.
Την έψαξα μετά Σπύρο όπως ειπες στη πορεία της, δε βρήκε κάτι η σκυλίτσα αν και έψαξε πολλή τόπο εκεί γυρω. Εύχομαι μόνο να μην πήρε σκάγια και πάει χαμένη.

Καλησπερα στην παρεα. Σημερα βγηκα για κυνηγι μετα απο μια μερα ξεκουρασης.αλλα κατι ελειπε απο το κυνηγι,ελειπε νη παρεα που με συντροφεβε 3 μερες τωρα. Ενιωθα καπως μονος οπως κυνηγαω ολα τα χρονια δηλαδη. Πολυ ησυχια ρε παιδι μου,ειχα το βικ και τον ηλια και δεν βαζανε γλωσσα μεσα....χαχαχαχα
Ευτηχως ειχα για παρεακι τον εμπιστο φιλο μου που με συντροφεβι για 6 χρονια τωρα στο κυνηγι τον μπεμπι. Ετσι μεσα σε μιση ωρα ηταν αρκετη για να με ξεκολησει το μυαλο απο την μοναξια και να μου το επαναφερει εκει που επρεπε,στην βελουδοματα.... πηραμσ την πρωτη φερμα ξαι και καρπωση κσι ολα πηρανε το δρομο τους. Βρηκαμε 5 πουλια κ πηραμε τα 3

0440.jpg
Φίλος που απ' τι φαίνεται ταιριάξανε οι τρέλες σας....
Λάμπρο σε έλατο κυνηγάς?

Καλησπερα στην παρεα. Σημερα βγηκα για κυνηγι μετα απο μια μερα ξεκουρασης.αλλα κατι ελειπε απο το κυνηγι,ελειπε νη παρεα που με συντροφεβε 3 μερες τωρα. Ενιωθα καπως μονος οπως κυνηγαω ολα τα χρονια δηλαδη. Πολυ ησυχια ρε παιδι μου,ειχα το βικ και τον ηλια και δεν βαζανε γλωσσα μεσα....χαχαχαχα
Ευτηχως ειχα για παρεακι τον εμπιστο φιλο μου που με συντροφεβι για 6 χρονια τωρα στο κυνηγι τον μπεμπι. Ετσι μεσα σε μιση ωρα ηταν αρκετη για να με ξεκολησει το μυαλο απο την μοναξια και να μου το επαναφερει εκει που επρεπε,στην βελουδοματα.... πηραμσ την πρωτη φερμα ξαι και καρπωση κσι ολα πηρανε το δρομο τους. Βρηκαμε 5 πουλια κ πηραμε τα 3

0440.jpg
Παλι το ματωσες,,μαλον επιασε το ξεματιασμα χα χα,,,γιατι δεν λες οτι αμα ειμασταν παρεα χαλαρα θα ειχαμε και τις πεντε φιλαρακι
αφου ειδες ο λιβ βαν κλιφ ειναι σιριαλ κιλερ χα χα,,στακα γιατι εχω κατι κατα νου προσφατα,,σημερα ημουν σαν καινουριος φιλε,,πολυ ποδαρι ριξαμε αλλα αξιζε ακομα αλλο τοσο

Γιαννη και τα πεταλα μεσα στο προγραμα ειναι φιλε,,ολοι καποιες φορες ριχνουμε και απο κανενα πεταλο για να μην χαλαρωνουμε φιλε χα χα

0440.jpg
Έτσι είναι φίλε, πολλή ησυχία είχες σήμερα αφού έφυγαν τα φιλαρακια, αλλα είμαι σίγουρος πως το μυαλό τους είναι ακόμα εκεί, αφού πέρασαν ζάχαρη!!!!!! Μόνο τρεις σήμερα φιλαράκι; σε καταλαβαίνω ήσουν στεναχωρημενος που έφυγαν τα αγόρια. .sarcastic.
Γιαννακο δεν πηραζει ρε φιλε εχουμε και το γαμο του καραγκιαζη...... χαχαχα
Έχω πάντως φίλε τον τιμησα το γάμο σήμερα .sarcastic.

ελατο και κλαρι.και τα δυο φιλε....
Κατάλαβα, ξεκινάς από τους πρόποδες του βουνού, φτάνεις στην κορφή και κατεβαίνεις από την πίσω μεριά και γυρνάς στο αυτοκίνητα.sarcastic.
Ε! πως να μη βρεις μπεκάτσες...

upload pictures free

Κ επειδή ζηλεψα κ εγω πηγα μια βολτα σε γειτονικο νομο με το δυνατο τριπλο team του forum μας!!!Ολοημερο κυνηγι με τον συνκυνηγο μου Θανο κ τα σκυλάκια μας με 11 σηκωματα κ 7 στο ντροβα!Στο πρωτο ημιχρονο καναμε 4 πουλακια κ στο δευτερο αλλα 3 με την βοηθεια κ ενός ακομη φιλου που καναμε μεταγραφη μετα που σχολασε από την δουλεια του!Για ακομη μια φορα περασα τελεια με τις εικονες κ τις συναντήσεις στην φυση κ ευχαριστηθηκα τα σκυλάκια μας!Καλη συνεχεια σε ολους μας συνάδελφοι!

Μια χαρά τα πήγατε Γιώργο μπράβο σας και μπράβο στα σκυλιά σας, το κυριότερο είναι αυτό καλή παρέα και ωραίες στιγμές καλή συνέχεια.

Να εισαι καλα φιλε Κωστα πανω από όλα για εμενα η παρεα κ να βλεπω ότι ο τετράποδος φιλος μου παιδευεται για να με ευχαριστησει!Αλλα περισσοτερο με ευχαριστησε μια φαση που για μια συνεχομενη ωρα σηκωσα ένα πουλι 8 φορες κ ολο βατραχοπηδουσε(ο συνκυνηγος ηταν σε άλλη μερια 300 μετρα μακρυα)η σκυλιτσα μου ειχε τρελαθεί αλλα κ μανιωσει μαζι κ δεν την αφηνε με τιποτα!Τελικα καπου την στριμωξε ανοιχτηκα κ εγω λιγο πιο μπροστα κ καταφερα κ την πηρα!Αφου του λεω ρε φιλε κ άλλη να μην βαρεσω σημερα φτιαχτηκα μονο με ολη αυτή την φαση!

upload pictures free

Κ επειδή ζηλεψα κ εγω πηγα μια βολτα σε γειτονικο νομο με το δυνατο τριπλο team του forum μας!!!Ολοημερο κυνηγι με τον συνκυνηγο μου Θανο κ τα σκυλάκια μας με 11 σηκωματα κ 7 στο ντροβα!Στο πρωτο ημιχρονο καναμε 4 πουλακια κ στο δευτερο αλλα 3 με την βοηθεια κ ενός ακομη φιλου που καναμε μεταγραφη μετα που σχολασε από την δουλεια του!Για ακομη μια φορα περασα τελεια με τις εικονες κ τις συναντήσεις στην φυση κ ευχαριστηθηκα τα σκυλάκια μας!Καλη συνεχεια σε ολους μας συνάδελφοι!
Μπραβο Γιώργο μια χαρά τα πήγατε..respect..well done.
Καλή συνέχεια ευχομεθα..:)

Σήμερα ένοιωσα και εγώ αυτό που ένοιωσε και ο Γιάννης εχθές. Από εχθές το βράδυ μου μπήκε η ιδέα να πάω σήμερα χαμηλά όπως και έκανα. Κάποια στιγμή ακούσω το χαρακτηριστικό σήκωμα της κυρίας και προλαβαίνω να την δω για μια στιγμή ανάμεσα στα δέντρα και την Λούσυ να την κυνηγά. Όπλο δεν πρόλαβα να σηκώσω. Την σήκωσε η Λούσυ χωρίς να δεχτεί φέρμα. Μετά από ένα λεπτό περίπου ακούω το μπίπερ του Ζίκο περίπου 40 μέτρα πιο μακριά. Τρέχω και των βλέπω κόκκαλο. Υπέθεσα ότι ήταν το ίδιο πουλί. Μετά από μένα έρχεται και η Λούσυ κάνοντας συναίνεση. Αυτό κράτησε τουλάχιστον 3 λεπτά. Έβγαλα και φωτό την οποία παραθέτω πιο κάτω. Είχα μεγάλη σιγουριά ότι το πουλί το έχουμε. Σηκώνεται λοιπόν κάποια στιγμή, μου προσφέρει εύκολες τουφεκιές αλλά το πουλί ακόμη πετάει. .fiurius. .hit. Δεν περιγράφεται το πως ένοιωσα. Τα έβαλα με τον εαυτό μου βρίζοντάς με. Όχι για το πουλί που χάθηκε αλλά για τα σκυλάκια μου. Μου πρόσφεραν τόσο όμορφη στιγμή και εγώ στραβώθηκα... Εκεί που περπατούσα με το όπλο στον ώμο και βρίζοντας τον εαυτό μου μη συνειδητοποιώντας αυτό που έγινε, ξαφνικά ξεπετάγεται μια κυρία μπροστά από τον Ζίκο. Αιφνιδιάστηκα τόσο που οι δύο πρώτες τουφεκιές πήγαν κυριολεκτικά στον γάμο του καραγκιόζη και η τρίτη αν και λίγο αργά το είχα το πουλί αλλά πάλι δεν έπεσε. Αυτό δεν με πείραξε καθόλου αφού στο μυαλό μου είχε κολλήσει το σκηνικό με το "σίγουρο" πουλί... Ίσως το λάθος μου να είναι που περίμενα πίσω από τα σκυλιά... :(

upload pictures free

Μπραβο Γιωργο σε εσενα και την παρεα σου. Τα σκυλακια ειναι που μας φτιαχνουν τη μερα και φυσικα οι βασιλισσες. καλη συνεχεια ευχομαι σε σενα και τη παρεα σου.

Σημερα ήταν η δική τους σειρά..Αύριο θα είναι η δική σου Χρήστο..:)
Η αλήθεια είναι ότι τα θηράματα που χτυπάμε μετα απο λίγο τα ξεχνάμε.Ενω όσα μας φεύγουν τα θυμόμαστε για πάντα..
Αφού έχεις σκυλιά μην φοβασε τιποτα.Η Επόμενη συνάντηση πλησιαζει:)

Μπραβο γιωργαρε εισαι ωραιος.... τα σκυλακια ειναι αυτα που μας κανουνε κυνηγους αδερφε..... οσο για την φαση που λες οταν την ζεις τοτε νιωθεις υπηρεφανος που εχεις τετοιο μπεκατσοσκυλο.. τις προαλες που πηγαμε κυνηγι με τα παιδια 3 φασεις δεν θα ξεχασω. Η μια ειναι οτι την πρωτη μπεκατσα τις εριξα μθα μπιχτι και πηρα και το ελατο μαζι και η κυρια εφυγε η σιμπα ομως την φερμρισε 4 φορες και εμεις δεν την βρισκαμε ωσπου στην τελευταια ητανε κοκαλο. Αυτο το πουλι ειχε παρε σκαι και σηκωνατανε ξαι καθωτανε ωσπου δεν αντεξε. Αλλα η σιμπα καταφερε και δεν την εχασε.και μετα ειπαμε μετα παιδια ποσες μπεκατσες αφηνουμε πισω.Η 2 ειναι μια μπεκατσα μας πηγενε 4 και 30 δευτερολεπτα ποντα φερμα και μετα εκσνε ενα πεταγμα 100 μετρα χωρις να την δουμε αλλα η σκυλιτσα την βρηκε. Και η 3 την τελευταια μερα που πηγαμε κατεβασα την σιμπα να βαλω μπιμπερ κ GPS. Και δεν καθοτανε με τραβουσε ηθελε να φυγει. Και λεω παιδια αυτο πρωτη φορα με το κανει.να δειτε οτι εχει βρει μπεκατσα μεσα απο το αυτοκινητο. Ε ενταξει μολις την αφησα εκανε ενα ανεβασμα και στο λεπτο και το ξανα λεω στο λεπτο πηραμε την πρωτη φερμα κ μπεκατσα της ημερας... και το καλο απο ολα αυτα ειναι οτι τα εχουμε γραμενα σε καμερα που ειχανε και τα 2 τα παιδια. Τα βλεπω και αυτο που αισθανομαι ειναι απεριγραφτο φιλε μου....
Ετσι ειναι παιδιά αν το σκυλι βγαίνει εξοδους και βρισκει πουλάκια, αν το έχει και λίγο, θα γίνει αστέρι. Στη Σιμπα και τον Μπέμπη, ο Λάμπρος βλέπει τους κόπους του,τις βενζίνες και τα χιλιόμετρα που εχει περπατήσει στα βουνά. Να 'σαι καλα φίλε να χαίρεσαι τα σκυλάκια σου.

Δεν πειράζει Χρήστο, χρειάζονται και αυτες για να μας θυμίζουν ποσο απρόβλεπτο και γοητευτικό ειναι αυτο το θήραμα. Σήμερα ηταν η μέρα τους φίλε. Εγω προσωπικά πρωτη μου επιλογή ειναι να παρω θέση απέναντι απο τα σκυλιά εφόσον βέβαια ειναι εφικτό αυτο αν και στο κυνήγι της βασίλισσας ολα σχετικά ειναι.
*Αν κάποιος φιλος δει μπεκατσα με κρεμασμενο όπλο Berreta 391, του Χρήστου θα ειναι!!!!!.sarcastic.

Δεν σε ειπα να κυκλωνεις το πουλι.
γω προσωπικά πρωτη μου επιλογή ειναι να παρω θέση απέναντι απο τα σκυλιά

Γιάννη μου το έλεγε ο Λάμπρος στο τηλέφωνο αλλά με έφαγε η σιγουριά... .hit. Προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε, μετά τον αρχικό εκνευρισμό, ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο Λάμπρος ...
Πράγματι αυτά που χάνεις είναι και αυτά που θυμάσαι και περισσότερο... ;)

Στην φοτο που βλεπω επρεπε να παρεις θεση απο αριστερα απο τα σκυλια και να βγεις λιγο πιο μπροστα. Και παντα απο κατω προς τα πανω να κοθτας ωστε να εχεις τον ουρανο για φοντο γθα να την διακρινεις...

Λάμπρο το πουλί έφυγε δεξιά με σχεδόν κάθετη απογείωση...

Status
Not open for further replies.
Back