Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

upload pictures free

Κ επειδή ζηλεψα κ εγω πηγα μια βολτα σε γειτονικο νομο με το δυνατο τριπλο team του forum μας!!!Ολοημερο κυνηγι με τον συνκυνηγο μου Θανο κ τα σκυλάκια μας με 11 σηκωματα κ 7 στο ντροβα!Στο πρωτο ημιχρονο καναμε 4 πουλακια κ στο δευτερο αλλα 3 με την βοηθεια κ ενός ακομη φιλου που καναμε μεταγραφη μετα που σχολασε από την δουλεια του!Για ακομη μια φορα περασα τελεια με τις εικονες κ τις συναντήσεις στην φυση κ ευχαριστηθηκα τα σκυλάκια μας!Καλη συνεχεια σε ολους μας συνάδελφοι!

Αν και τα ειπαμε στο φεις αλλα για να μην λενε οτι δεν σχολιαζω οταν βαρανε οι αλλοι χα χα χα
γεια σου ρε γιωργη δυναμης,εχω μαθη οτι εχεις αγριεψει πολυ με τις μπεκατσες τελευταιος χα χα

Κολλησαμε με το λαντιλακ αλλα το βγαλαμε αερα
12309697_707473459388720_7245275533908491468_o.jpg
12309828_707473496055383_3376640693800589030_o.jpg

Δεν πειραζει φιλε στην επομενη,,οταν κυνηγας μονος σου και εισαι σε φαση οπως αυτη δεν πας πισω απο τα σκυλια η το σκυλι,,
η μπεκατσα μεχρι να πας εσυ την εχει φερμα το σκυλι,και ετσι εχει ηδη σχεδιασει απο που θα φυγει
αμα πας πισω απο το σκυλι το σχεδιο της παραμενει το ιδιο και εξελισετε,,και στο τελος θα σου βαλει κατι μπροστα τις πιο πολλες φορες
εδω επρεπε να πας λιγο ανοιχτα και να βγεις απεναντι,η εστω στο πλαι απο τα σκυλια,ετσι τις χαλας το σχεδιο διαφυγης
και την αφνιδιαζεις πολλες φορες ετσι,,της χαλας το σχεδιο και εκει κανει το λαθος,,και πολυ πιθανο ειναι να φυγει μπουλακα και να δωσει ευκολη τουφεκια
η τουλαχιστον θα δωσει καλο στοχο μεχρι να σου βαλη κατι,,αλλα πολλες φορες χασνουμε και καμια σιγουρη,και εχει και αυτο την τρελα του

Ηλία τα είπες όλα! Όπως μου τα είχε πει τηλεφωνικώς μέρες πριν και ο Λάμπρος (maniakos) αλλά εγώ μυαλό ντιπ !:) Η σιγουριά βλέπεις... .hit.

Καλησπερα παιδια , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ, σημερα αλλη μερα σχετικα με την αναζητηση της κυριας ο καιρος με παχνη το πρωι και ομιχλη μετα ηλιολουστη η μερα σε αντιθεση με χθες που μπηκαν λιγα πουλακια σημερα για πολλες φορες ακουσα το μπιπερ να χτυπα 2 φορες και μετα το σκυλο να ντοριαζει στο εδαφος και τιποτε αλλο αβησσος η ψυχη της μπεκατσας !!!

Καλησπερα παιδια , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ, σημερα αλλη μερα σχετικα με την αναζητηση της κυριας ο καιρος με παχνη το πρωι και ομιχλη μετα ηλιολουστη η μερα σε αντιθεση με χθες που μπηκαν λιγα πουλακια σημερα για πολλες φορες ακουσα το μπιπερ να χτυπα 2 φορες και μετα το σκυλο να ντοριαζει στο εδαφος και τιποτε αλλο αβησσος η ψυχη της μπεκατσας !!!
Τελικά οι "φευγατες" ειναι παντού. Ξαδερφες με τις δικές μας εδώ θα είναι. .sarcastic.

επειδη καποιοι ματιασαν τον τορρο μου να σας πω πως ο τορρο ειναι στην αναρωση μετα απο ενα ξυλο 5εκ. επι 2 εκ που μπηκε απο το πελμα και βρεθηκε σχεδον 10 εκατοστα πιο πανω, το βγαλαμε τελικα μετα απο 6 μερες παραμονης του στο ποδι του αλλα εχω και αναπληρωματικο παιχτη ,την σκυλα, σαββατο μαζι με το φιλαρακι μου στα 800-900 μετρα αφου στην αρχη ειχα φερμα σε ζεστη θεση αρκετα πιο μακρια μου φερμαρει μια κυρια αφου την ειχε κανα 5 λεπτο μεχρι να φτασω μου εφυγε της ριχνω μια την βλεπω να χανει υψος αλλα συνεχισε κανονικα αφου μου την βρηκε ακομη μια φορα αλλα εφευγε στο τελος την μπλοκαρισε ομορφα αλλα, τωρα τα δυσκολα, την φερμαρε σε εναν βραχο επανω ο οποιος στα 5-6 μετρα κατεληγε σε γκρεμο 10-12 μετρων λεω αμα σηκωθει και την κυνηγησει θα πεταξει μαζι με την μπεκατσα, αρχιζω προσεκτικα κανω κυκλο για να την βαλω αναμεσα και να φυγει προς το βουνο , ετσι και εγινε ευτηχως ,της εριξα και μια αλλα δεν την πηρα, κυριακη χθες σε αλλο μερος και παλι στα 900 μετρα κανω το λαθος και βαζω μονο το κουδουνι στην σκυλα με το που βγαινω απο το αμαξι αναβαινω την παλγια σε 2 λεπτα σταματαει το κουδουνι αλλα δεν ηξερα που ακριβως τελικα την βρισκω, φευγει αβολα το πουλι την ριχνω δυο δεν την παιρνω αλλα ειδα που περιπου εκανε,αφου εβαλα το μπιμπερ την αφησα να ηρεμισει για να την βρω στην επιστροφη αφου περασα πολλα γκρεμια σε ενα πευκοδασακι βρηκα μια κυρια την οποια και πηρα στην επιστροφη βρηκα και 5-6 περδικες κρατησα και απο κει εναν πανεμορφο κοτσο και τελικα βρηκα και την πρωτη την οποια και πηρα μετα απο ενα ομορφο ντουμπλε, αυτα και απο μενα

επειδη καποιοι ματιασαν τον τορρο μου να σας πω πως ο τορρο ειναι στην αναρωση μετα απο ενα ξυλο 5εκ. επι 2 εκ που μπηκε απο το πελμα και βρεθηκε σχεδον 10 εκατοστα πιο πανω, το βγαλαμε τελικα μετα απο 6 μερες παραμονης του στο ποδι του αλλα εχω και αναπληρωματικο παιχτη ,την σκυλα, σαββατο μαζι με το φιλαρακι μου στα 800-900 μετρα αφου στην αρχη ειχα φερμα σε ζεστη θεση αρκετα πιο μακρια μου φερμαρει μια κυρια αφου την ειχε κανα 5 λεπτο μεχρι να φτασω μου εφυγε της ριχνω μια την βλεπω να χανει υψος αλλα συνεχισε κανονικα αφου μου την βρηκε ακομη μια φορα αλλα εφευγε στο τελος την μπλοκαρισε ομορφα αλλα, τωρα τα δυσκολα, την φερμαρε σε εναν βραχο επανω ο οποιος στα 5-6 μετρα κατεληγε σε γκρεμο 10-12 μετρων λεω αμα σηκωθει και την κυνηγησει θα πεταξει μαζι με την μπεκατσα, αρχιζω προσεκτικα κανω κυκλο για να την βαλω αναμεσα και να φυγει προς το βουνο , ετσι και εγινε ευτηχως ,της εριξα και μια αλλα δεν την πηρα, κυριακη χθες σε αλλο μερος και παλι στα 900 μετρα κανω το λαθος και βαζω μονο το κουδουνι στην σκυλα με το που βγαινω απο το αμαξι αναβαινω την παλγια σε 2 λεπτα σταματαει το κουδουνι αλλα δεν ηξερα που ακριβως τελικα την βρισκω, φευγει αβολα το πουλι την ριχνω δυο δεν την παιρνω αλλα ειδα που περιπου εκανε,αφου εβαλα το μπιμπερ την αφησα να ηρεμισει για να την βρω στην επιστροφη αφου περασα πολλα γκρεμια σε ενα πευκοδασακι βρηκα μια κυρια την οποια και πηρα στην επιστροφη βρηκα και 5-6 περδικες κρατησα και απο κει εναν πανεμορφο κοτσο και τελικα βρηκα και την πρωτη την οποια και πηρα μετα απο ενα ομορφο ντουμπλε, αυτα και απο μενα
Μας χορτασες φιλε.
Περαστικά στο σκυλάκι σου Βίκτωρα. Απ'ότι φενεται σε ωφέλησε η βόλτα στη Θεσσαλία, πήρες λίγο φενεται απο την κολ....ρδια (συγγνώμη ικανότητα) του Λαμπρου, .sarcastic.
Συνέχισε φιλαράκι.

τα ψιλοκαταφερα. δειξτε επιεικια,ειναι το 1ο βιντεο παιδια.
Να γελάσεις θέλεις???Άκου τα ψιλοκαταφερε..
Το βίντεο σου είναι πολύ ωραίο .well done.
Και η φερμα του σκύλου υπέροχη...congrats.
Και είσαι άριστος χειριστής της "επανάληψης"(όπως έλεγε κ ένας γνωστος)Πριν καλά καλά πέσει το πουλί είχες ηδη οπλίσει..:)
Πολύ ωραία μερηrespect.

Status
Not open for further replies.
Back