Περαστικά στο σκυλί σου Βίκτωρα...
το ''ξετίναξε'' το καημένο.
Περαστικά στο σκυλί σου Βίκτωρα...
Μπράβο 'Αρι! μια χαρά...Περαστικα στο σκυλι Βικτωρα...
Πουρναρι σημερα, το πρωι με αρκετο κρυο... Στο πρωτο μερος δυο πουλια σηκωσαμε και τα πηραμε, μετα αρχισαν να ακουγονται μπιπερ απο παντου κ αλλαξαμε... Στο δευτερο μερος βρηκαμε 3-4 πουλια που κοτταριζαν σαν τρελλα... Φερμα τα σκυλια κ αυτες περπατημα... Οποτε αναγκαζονταν να πεταξουν ηταν 40-50 μετρα μπροστα τους... Ριξαμε κανα δυο τουφεκιες αλλα πολυ πυκνο, μας εκοβαν τα κλαδια...Αυριο παλι...
![]()
Τι να πω Άρι φωτο όπως πάντα τέλειες, καλή αρχή εύχομαι στην σκυλίτσα και ότι καλύτερο.Περαστικα στο σκυλι Βικτωρα...
Πουρναρι σημερα, το πρωι με αρκετο κρυο... Στο πρωτο μερος δυο πουλια σηκωσαμε και τα πηραμε, μετα αρχισαν να ακουγονται μπιπερ απο παντου κ αλλαξαμε... Στο δευτερο μερος βρηκαμε 3-4 πουλια που κοτταριζαν σαν τρελλα... Φερμα τα σκυλια κ αυτες περπατημα... Οποτε αναγκαζονταν να πεταξουν ηταν 40-50 μετρα μπροστα τους... Ριξαμε κανα δυο τουφεκιες αλλα πολυ πυκνο, μας εκοβαν τα κλαδια...Αυριο παλι...
![]()
Μπράβο στο μικρό!Καναμε την αρχη σημερα με τον μικρο,το πηρε το μαθημα του και εχουμε ακομα πολλα να μαθουμε![]()
Περαστικά στο σκυλάκι σου ΒΙΚκαι αυτες ειναι απο τον ΤΟΡΡΟ μου που τον εχουν ριξει στα πιτ ακριβως δυο βδομαδες , το ξυλο αυτο ειναι διαστασεων 5εκ. επι 1 εκ. του μπηκε απο αναμεσα δυο δαχτυλα και εφτασε 6 εκατοστα πιο πανω ευτηχως το βγαλαμε μετα απο μια βδομαδα και τωρα εχει σχεδον κλειση η πλυγη απο βδομαδα παλι θα ειναι ενεργος για μαχη, προσοχη παιδια πανω απο ολα τα σκυλακια μας χωρις αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, καλο σαβ/κο σε ολους σας με ζεστες καννες
Πρώτη Θέση !!!!!Καναμε την αρχη σημερα με τον μικρο,το πηρε το μαθημα του και εχουμε ακομα πολλα να μαθουμε![]()
Αυτο δεν το έχω ξανακούσει ποτέ!!!Το ένα έσπασε τη φερμα και καθώς σηκώθηκε το πουλί το δεύτερο σεττερ την άρπαξε στον αερα
Χρηστο ψυχραιμία..Δεν χάθηκε ο κόσμος..Άλλες 2 βασίλισσες σήμερα πεταλωμένες.... Πλέον την πώρωση την διαδέχτηκε το άγχος και η απογοήτευση...
Καλά που δεν μιλάνε τα σκυλιά...
Το προηγούμενο Γκόρντον σεττερ του το είχε κάνει δύο φορές μόνο του.Αυτο δεν το έχω ξανακούσει ποτέ!!!
Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί σε κανέναν..Πλάκα θα είχε να το έβλεπα γαμωτο..
Αν είναι όπως τα λες κάτι δεν πάει καλά, ψάξτε το λίγο.Τάσο και τα 2 πουλιά σηκώθηκαν βολικότατα. 6 τουφεκιές σύνολο στα 2 πουλιά. Στην κάθε τουφεκιά ήμουν σίγουρος ότι θα έβλεπα το πουλί να πέφτει και όταν το έβλεπα την κάθε φορά να συνεχίζει να πετάει το σοκ ήταν μεγάλο! Δεν το πίστευα που δεν έπεφτε...
Ίσως να έκανα μ@λακία που μετά από την προηγούμενη φορά άλλαξα το πέλμα στο κοντάκι...
Μου έχει τύχει Τάσο δύο φορές με μια ποιντερινα που είχα, έψαχνε σε ένα πευκωτο δεν την έβλεπα αλλά την άκουγα ,ξαφνικά ησυχία πήρα και γω θέση και περίμενα ακούω φτερό και δεν βλέπω τίποτα να βγαίνει μετά από λίγο βγήκε η σκύλα και μου την αφησε στα χερια.Αυτο δεν το έχω ξανακούσει ποτέ!!!
Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί σε κανέναν..Πλάκα θα είχε να το έβλεπα γαμωτο..