Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περαστικα στο σκυλι Βικτωρα...
Πουρναρι σημερα, το πρωι με αρκετο κρυο... Στο πρωτο μερος δυο πουλια σηκωσαμε και τα πηραμε, μετα αρχισαν να ακουγονται μπιπερ απο παντου κ αλλαξαμε... Στο δευτερο μερος βρηκαμε 3-4 πουλια που κοτταριζαν σαν τρελλα... Φερμα τα σκυλια κ αυτες περπατημα... Οποτε αναγκαζονταν να πεταξουν ηταν 40-50 μετρα μπροστα τους... Ριξαμε κανα δυο τουφεκιες αλλα πολυ πυκνο, μας εκοβαν τα κλαδια...Αυριο παλι...

Μπράβο 'Αρι! μια χαρά...
Το πουρνάρι είναι το βασίλειο του ποδαρώματος της μπεκάτσα, ειδικά στα παλιά τα κυνηγημένα πουλιά.
Η σκυλίτσα πως τα πάει?

Περαστικα στο σκυλι Βικτωρα...
Πουρναρι σημερα, το πρωι με αρκετο κρυο... Στο πρωτο μερος δυο πουλια σηκωσαμε και τα πηραμε, μετα αρχισαν να ακουγονται μπιπερ απο παντου κ αλλαξαμε... Στο δευτερο μερος βρηκαμε 3-4 πουλια που κοτταριζαν σαν τρελλα... Φερμα τα σκυλια κ αυτες περπατημα... Οποτε αναγκαζονταν να πεταξουν ηταν 40-50 μετρα μπροστα τους... Ριξαμε κανα δυο τουφεκιες αλλα πολυ πυκνο, μας εκοβαν τα κλαδια...Αυριο παλι...

Τι να πω Άρι φωτο όπως πάντα τέλειες, καλή αρχή εύχομαι στην σκυλίτσα και ότι καλύτερο.

Καναμε την αρχη σημερα με τον μικρο,το πηρε το μαθημα του και εχουμε ακομα πολλα να μαθουμε
002.jpg
Μπράβο στο μικρό!
Η Αρχή είναι το ήμισυ του παντός Ηλία!

και αυτες ειναι απο τον ΤΟΡΡΟ μου που τον εχουν ριξει στα πιτ ακριβως δυο βδομαδες , το ξυλο αυτο ειναι διαστασεων 5εκ. επι 1 εκ. του μπηκε απο αναμεσα δυο δαχτυλα και εφτασε 6 εκατοστα πιο πανω ευτηχως το βγαλαμε μετα απο μια βδομαδα και τωρα εχει σχεδον κλειση η πλυγη απο βδομαδα παλι θα ειναι ενεργος για μαχη, προσοχη παιδια πανω απο ολα τα σκυλακια μας χωρις αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, καλο σαβ/κο σε ολους σας με ζεστες καννες
Περαστικά στο σκυλάκι σου ΒΙΚ

• Like
Reactions: BIK
Κριμα ρε βικ με τον τορο,,τελικα επαθε ζημια,,αλλα τα ποιντερ αναρωνουν πολυ γρηγορα,συντομα θα ειναι στο βουνο
τωρα θα παρη μπροστα η μικρη,δωστης πουλια

• Like
Reactions: BIK
Σήμερα ο φίλος στο νησί είχε επεισόδιο με μια μπεκατσα.
Την φερμαραν τα δυο σεττερ του από δύο μεριές. Το ένα έσπασε τη φερμα και καθώς σηκώθηκε το πουλί το δεύτερο σεττερ την άρπαξε στον αερα.
Η πλάκα είναι ότι είχε βάλει ένα καινούργιο διασπορας που του έστειλα να δοκιμάσει και η δοκιμή δεν έγινε.

Το ένα έσπασε τη φερμα και καθώς σηκώθηκε το πουλί το δεύτερο σεττερ την άρπαξε στον αερα
Αυτο δεν το έχω ξανακούσει ποτέ!!!
Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί σε κανέναν..Πλάκα θα είχε να το έβλεπα γαμωτο..

Άλλες 2 βασίλισσες σήμερα πεταλωμένες.... Πλέον την πώρωση την διαδέχτηκε το άγχος και η απογοήτευση... :(
Καλά που δεν μιλάνε τα σκυλιά...
Χρηστο ψυχραιμία..Δεν χάθηκε ο κόσμος..
Δεν χρειάζεται άγχος κ απογοητευση αλλά μόνο επιμονή και υπομονή..
Και οι κόποι η δικοί σου κ του σκυλου δεν θα πάνε χαμένοι..

Τάσο και τα 2 πουλιά σηκώθηκαν βολικότατα. 6 τουφεκιές σύνολο στα 2 πουλιά. Στην κάθε τουφεκιά ήμουν σίγουρος ότι θα έβλεπα το πουλί να πέφτει και όταν το έβλεπα την κάθε φορά να συνεχίζει να πετάει το σοκ ήταν μεγάλο! Δεν το πίστευα που δεν έπεφτε...
Ίσως να έκανα μ@λακία που μετά από την προηγούμενη φορά άλλαξα το πέλμα στο κοντάκι...

Τάσο και τα 2 πουλιά σηκώθηκαν βολικότατα. 6 τουφεκιές σύνολο στα 2 πουλιά. Στην κάθε τουφεκιά ήμουν σίγουρος ότι θα έβλεπα το πουλί να πέφτει και όταν το έβλεπα την κάθε φορά να συνεχίζει να πετάει το σοκ ήταν μεγάλο! Δεν το πίστευα που δεν έπεφτε...
Ίσως να έκανα μ@λακία που μετά από την προηγούμενη φορά άλλαξα το πέλμα στο κοντάκι...
Αν είναι όπως τα λες κάτι δεν πάει καλά, ψάξτε το λίγο.

Γιάννη δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θα το ψάξω. Δεν μπορεί να μην χάνω ορτύκι και να μην μπορώ να πάρω μια μπεκάτσα σε βολικές βολές... .hit.
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ίσως το συγκεκριμένο θήραμα να μου προκαλεί άγχος με αποτέλεσμα να βιάζομαι και να μην κάνω καλή επώμιση... Το άλλο είναι ότι με μάτιασαν... .sarcastic.

Εγώ θα πω ότι ήτανε γραφτό να μην πεσουν.Ετσι απλα...
Εξάλλου αρκετοί έχουν χάσει μπεκάτσες στο καθαρό που τους βγήκαν μέσα στα μούτρα..Και εγώ το έχω παθει..
Ειναι αυτό που λέγαμε τις προάλλες για τα εύκολα θηράματα..
Σίγουρα σε μια βιαστική επωμιση που συνήθως το κοντακι δεν μας κάθεται καλα στον ώμο δεν ειναι κ ότι καλύτερο...

Ευχαριστω παιδες, Λουη καλη συνεχεια...
Η σκυλιτσα φορα με τη φορα βελτιωνεται αλλα εχουμε πολυ δρομο ακομα... Κατι η ανυπαρξια μπεκατσινιων, κατι που δεν εχει τυχει να κουτουλησει ακομα καποια μακρομυτα εχει μεινει λιγο πισω αλλα το παλευουμε...
Πουρναρι κ σημερα με αρκετο παγο το πρωι... 3 πουλια βρηκαμε που παρα το ατελειωτο ποδαρωμα μπλοκαριστηκαν απο τη γριουλα και οι δυο ηρθαν μαζι μας...

Αυτο δεν το έχω ξανακούσει ποτέ!!!
Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί σε κανέναν..Πλάκα θα είχε να το έβλεπα γαμωτο..
Μου έχει τύχει Τάσο δύο φορές με μια ποιντερινα που είχα, έψαχνε σε ένα πευκωτο δεν την έβλεπα αλλά την άκουγα ,ξαφνικά ησυχία πήρα και γω θέση και περίμενα ακούω φτερό και δεν βλέπω τίποτα να βγαίνει μετά από λίγο βγήκε η σκύλα και μου την αφησε στα χερια.

Status
Not open for further replies.
Back