Ωραίος ο Στέφανος,
Μπραβο Στέφανε, ετσι που ειναι τα πουλιά φέτος σε καποια μέρη και το ενα στο σακίδιο, αν εισαι και μόνος, κατόρθωμα ειναι. Καλη συνεχεια.
Μπραβο φιλε. Και οτι σκεφτόμουν σήμερα οτι μας έλειψες, φτου σκόρδα στο σκυλακι σου και σ'εσενα Λαμπρο.6 πουλακια σημερα με την σιμπα....
![]()
![]()
![]()
Ελα ρε Λάμπρο και έλεγα που είσαι τόσο καιρό?6 πουλακια σημερα με την σιμπα....
![]()
![]()
![]()
Την 2η και την 3η φωτο, δεν μπορώ να την ανοίξω, γιαυτό δεν την είδα...Την 6 την πηρα σε ενα αλλο κοματι φευγωντας για την επιστοφη..... για αυτο και εβγαλα μονη της. Αρχησε να νυχτωνει κιολας...
Ελα ρε Λάμπρο και έλεγα που είσαι τόσο καιρό?
Να δεις έλεγα, που έχει ξεφύγει εντελώς και δεν κατεβαίνει ούτε το βράδυ από το βουνό.
Θα ''σκάσει μύτη'' μετά από κάνα μήνα, με ένα μούσι σαν του Βελουχιώτη και κάνα χωράφι στρωμένο μπεκάτσες
Στη 1η φώτο ξέχασες μια στο γιλέκο ή εγώ δε βλέπω καλά...
Τη 2η και την 3η φώτο δε μπορώ να τις δω![]()
Παλα καλά που θυμήθηκες να φύγεις κιόλας.Την 6 την πηρα σε ενα αλλο κοματι φευγωντας για την επιστοφη..... για αυτο και εβγαλα μονη της. Αρχησε να νυχτωνει κιολας...
Καθολου καλα, ελεγα την περσινη ως χειροτερη αλλα τουτη φετος τρεις χειροτερη, Πολυβολειο ναιι εδω ο τοπος ειναι γεματος απο οχυρωματικα εργα, Το δικαννο ειναι το Lanber mod 2077 το νεο μου οπλο.Ωραίος ο Στέφανος,
Δεν βλέπω να πάει καλά η χρονιά πάνω Στέφανε!
Στη 2η φώτο, το σκύλι μπροστά σε πολυβολείο είναι?
Το δικαννάκι Iσπανικό LANBER είναι?
ετσι ειναι Γιαννη για τη μια παμε ολα τα κανει ο καιροςΜπραβο Στέφανε, ετσι που ειναι τα πουλιά φέτος σε καποια μέρη και το ενα στο σακίδιο, αν εισαι και μόνος, κατόρθωμα ειναι. Καλη συνεχεια.
Τάσο μου ή σκυλίτσα μια χαρά ειναι, τα πουλιά είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν .ha ha ha.Αυτό είναι όλο το σκηνικό Γιάννη ..Να βλέπεις την σκυλίτσα να εξελίσσεται σιγά σιγά...Και θα έχουν κ τα υπολοιπα...
![]()
Κάποτε θα Χορέψουν στο ταψί μην φοβασε...Η ακόμα καλύτερα στην κατσαρόλα...Τάσο μου ή σκυλίτσα μια χαρά ειναι, τα πουλιά είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν .ha ha ha.![]()
Σ΄άλλα με υγεία Γιάννη, νίκη, ήττα, ισοπαλία όλα μέσα στο παιχνίδι είναι !!!!Καλησπέρα. Στο 2ο ημίχρονο εγινα όλο το παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο μέρος που επελεξα βρηκα 3 πουλιά αλλά ήταν φευγατες, μόνο μια κατάφερα να δω μακριά και ενώ ή σκυλίτσα ήταν μακριά της. Μετά άλλαξα μέρος, ανέβηκα πιο ψηλά και εκεί εγινε παιχνίδι. Βρηκα 3 πουλιά που ήταν δεκτηκά στη σκύλα, το πρώτο φερμαριστικε βαθιά στο πυκνό δεν κατάφερα να πλησιασω αρκετά και τελικά έφυγε ατουφεκιστη, η δεύτερη ξεκίνησε από την άκρη το περπάτημα και ή σκυλίτσα από κοντά, λόγω πυκνού δε μπορούσα να περάσω μπροστά από τη σκύλα οπότε αναγκαστικά εμένα από πίσω της, τελικά μπήκαν βαθια στο πυκνό, πήρα θέση σε ένα μικρό ξέφωτο δεξια και περιμένα, να ακούω το μπιμπερ να χτυπάει και να μην μπορώ να πλησιασω, έκανα 2 απόπειρες αλλά μάταια, το μέρος ήταν πολλή κλειστό, μετά από 5-6 λεπτά σηκώθηκε αλλά δε την είδα, δεν ξαναβρήκα καμία απο τις δύο. Λιγο πριν φτασω στο αμάξι μπαίνω σε ένα μονοπάτι που γύρω γύρω είναι πυκνά, παίρνει μια μυρωδιά ή σκυλίτσα, ποντάρει και μένει φερνα καμιά 10αρια μετρα μεσα, μπαίνω μέσα πλησιαζω και σηκώνεται ή βασίλισσα στα 3 μέτρα, μια τουφεκιά αλλά έφυγε κυρία. Δύσκολη τουφεκιά, πολλή κοντινή. Αυτά από μένα σήμερα, μπορεί ή βασίλισσα να με νίκησε αλλά έφυγα οικανοποιημενος από τη σκυλίτσα και την προσπάθεια της, σήμερα δεν βραβεύτηκαν οι κόποι μας, ήταν ή μέρα τους.
* Μόλις μπορέσω θα ανεβασω και το βιντεακι.