Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ πυκνουρα Γιάννη ενώ την είχε καλά η σκυλίτσα δεν σε άφησε η μακρομυτα να πάρεις καλή θέση, δύσκολη τουφεκια φιλε.
Ή τουφεκιά Κωνσταντινε είναι πιο κοντινή απ'οτι φενεται, πρέπει να ήταν στα 3 το πολλη 4 μέτρα. Δεν είχα δυνατότητα να παω απέναντι από τη σκυλίτσα και έτσι πηγα εκεί αναγκαστικα. Το ήξερα το μέρος, θα μου έδινε χρόνο μόνο για μια τουφεκιά. Άξια ή βασιλισσα. respect.

Δεν πειράζει Γιάννη, είπαμε αν τα παίρναμε όλα το παιχνίδι θα ήταν στημένο...
Τέτοιες κοντινές και ''στοκάδες'' ντουφεκιές, πρέπει να έχεις τύχη και για να πάρεις το πουλί και για να μην το χαλάσει τελείως η ντουφεκιά...
Αν καθόσουν καμιά 10αριά μέτρα πίσω από τη σκύλα, θα το έβλεπες το πουλί στο σήκωμα?
Όπως και να' χει, το καλό είναι ότι υπάρχουν πουλιά και έχει ενδιαφέρον το κυνήγι...
Πολύ ωραίο μέρος!!!

Δεν πειράζει Γιάννη, είπαμε αν τα παίρναμε όλα το παιχνίδι θα ήταν στημένο...
Τέτοιες κοντινές και ''στοκάδες'' ντουφεκιές, πρέπει να έχεις τύχη και για να πάρεις το πουλί και για να μην το χαλάσει τελείως η ντουφεκιά...
Αν καθόσουν καμιά 10αριά μέτρα πίσω από τη σκύλα, θα το έβλεπες το πουλί στο σήκωμα?
Όπως και να' χει, το καλό είναι ότι υπάρχουν πουλιά και έχει ενδιαφέρον το κυνήγι...
Πολύ ωραίο μέρος!!!
Έτσι είναι Σπύρο, πρέπει να φεύγουν και πουλιά για να τις σκεφτόμαστε μετά. .xm.
Αν καθόμουν πιο πίσω δε θα την έβλεπα καθόλου Σπύρο, ήταν το μόνο σημείο που μπορούσα να παω για να δω το σήκωμα της. Χαλαλι της, μπορεί να μου ξαναχαρισει συγκίνηση καποια αλλη μερα η βασίλισσα. .sarcastic.

Σημερινο κυνηγι βρηκα 4 πουλακια πηρα τα 3...παρεακι με τον μπεμπι..

0441.jpg

DSC00128.jpg

DSC00130.jpg
Μπραβο Λάμπρο, συνέχισε φίλε να μας φτιαχνεις. Πάντως εμένα η συμπάθεια μου ειναι ο μπέμπης, ελπιζω να μην παρεξηγηθεί η Σιμπα μονο. .sarcastic.
Μονο η μια φώτο άνοιξε Λαμπρο.

Λάμπρο στεναχωρημένο τον βλέπω τον Μπέμπι...
Άλλη φορά σε παρακαλώ να του βαράς όλες τις ξυλόκοτες που σηκώνει.sarcastic.
Σπύρο θα ειναι στεναχωρημένος γιατι δεν επιασε νύχτα ιτσνεφυγαν απο το βουνο .sarcastic.
Αρε εσεις οι νησιωτες με τα πεταλωματα.... χαχαχαχα
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Τι να κάνουμε βρε φίλε, απ'οτι φενεται εκει εχουν έρθει οι "κουτές" μπεκατσες, ενω στα νησιά έρχονται οι "ξύπνιες" .yelling. .sarcastic.

Παιδια εσεις πειτε οτι θελετε αλλα την τουφεκια που κανει το ντιρεκτ 34 δεν την κανει κανενα. Τα εχω δκιμασει ολα για να ξερετε.

Υγ......Τασο το 1 ντιρεκτ 34 και για 2 3 λαμπρο καφε 33... και μετα το χαος φιλαρακι....

Πλακα εκανα πριν....
Ωραια τα εχεις συνδυάσει Λαμπρο!
Αν κ είμαι τις άποψης ότι την μπεκατσα την σκοτώνουν τα γρήγορα αντανακλαστικά κ το κατά πόσο είναι εξοκοιωμένος ο κυνηγος με τις μπηχτες τουφεκιές..Σαφώς και η διασπορά των σκαγιων παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό το κυνηγι..

Status
Not open for further replies.
Back