Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
βρεεεε παιδεςςς διαβαζω τωσες μερεςςςς τα λεγωμενασαςςς,,,,και εχω καραφλιασηηηηη ασε που ειμαι καραφλωςςς,,,το θεμα μπεκατσα το γαμησατεεεεε,,,, .hair.
Γιατί μωρέ Σάκη μου; ωραίος είναι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων......μονο φώτο με πτώματα πρέπει να ανεβάζουμε; .love.

Γιατί μωρέ Σάκη μου; ωραίος είναι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων......μονο φώτο με πτώματα πρέπει να ανεβάζουμε; .love.
Όχι δε χρειάζονται μόνο οι φωτογραφίες με θηράματα Γιάννη.... αλλά κάποια πράγματα που έχουν χιλιοειπωθει.... από κάποια στιγμή και μετά κουράζουν....

Καλημέρα σε όλους....Πείτε καμία γνώμη για πολύ πυκνό πουρναρι τη κάνετε εσείς τη θέση παίρνετε τη φυσίγγια κ τσοκ ρίχνετε.Εγω προσωπικά Ρίχνω Direct lampro με περνάει τσοκ.Για να βγω σε άνοιγμα κ να περιμένω δεν γίνεται γιατί είναι γύρω στα 2 μ2τρα ύψος παντου

Κάτι μπερδεύεις. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε αγωνοσκυλα. Ξέρεις τι πάει να πει μπεκατσοσκυλο με 200 πουλιά την σεζόν στο στόμα. Αίσθηση θηράματος.....

Αυτό το σκυλί που πάει 300 μέτρα και βρίσκει μπεκατσες θα βρει και την μπεκάτσα στα 60 μέτρα. Αυτό που πάει 60 μέτρα την μπεκάτσα στα 300 μέτρα δεν θα την βρει.

Είναι απλά αυτα που σού λέω. Εγώ δεν μιλάω για τρεχαντήρια. Μιλάω για καθαρά μπεκατσοσκυλα που περνούν κεφάλια στο βουνό.
Ρε φιλε τι δεν καταλαβενεις στα μερη μας δεν μπορεις να πας στα 300 μετρα να βρεις το σκυλι τι να το κανω να παει ο σκυλος να βρει την μπεκατσα ,να φερμαρει και να πω να παω θα θελω 3 ωρες να ανοιγω δρομο με το αλυσοπριονο ;; Και μην στεναχωριεσαι εμεις με τα κοπροσκυλα μας τα κοντινα σκοτωνουμε απο καμια μπεκατσουλα !!! Στο κατω κατω δεν ειμαστε και τιποτα νηστικοι 130 κιλα ανθρωπος ειμαι ,και ασχολουμαι και με αλλα κυνηγια γουρουνι ,λαγο ,παπια ,ο καταψηκτης γεματος ειναι απο τα αλλα !!!!
:D:D:D.very funny.

Γιατί οι άλλοι παίρνουν πουλιά και οι άλλοι δεν περνούν. Απλή λογική.
Λάμπρο , καλό μεσημέρι!:)

Αν κάποιος που σηκώνει το όριο των μπεκατσών και τουφεκάει και παίρνει τις μισές η το 1/3, γιατί έτσι θέλει για τους δικούς του λόγους , πια διαφορά έχει από έναν άλλο που καρπώνεται το όριο?

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις μεγάλε. Το θέμα μας ήταν ανοιχτός σκύλος. Με το σκύλο κυνηγάει με την πάρτυ τού. Εσύ αν κυνηγάς σε τέτοια Μέρη καλά κάνεις και έχεις κοντινά σκυλιά. Και δεν σου είπα ότι κοπρόσκυλα τα δικά σου η κάποιον από εδώ μέσα. Δεν σού είπα ότι νηστικός. Δεν σού είπα ότι δεν είσαι καλός κυνηγός και σε άλλα θηράματα.αφου το παλεύεις μπράβο σου.
Και δεν μιλάμε για τα μέρη τα δικά σου.

Λέμε για ένα ανοιχτό μπεκατσοσκυλο με ένα κοντινό. Το ανοιχτό θα σου δώσει πολλά παραπάνω πουλιά. Αυτό εννοώ.
Ναι ρε φιλε εγω σου ειπα μην εισαι απολητος ,στο πολυ σφιχτο με ενα μακρινο σκυλο θα χασεις τη μερα σου και δεν θα δεις και μπεκατσα ,και θα δεις τον σκυλο σου οταν αποφασησει να παρατησει και να ερθει να σε βρει

Ρε παιδια
Δεν ειναι με τηλεκοντρολ τα σκυλια!
Ο σκυλος ο ανοικτος και οχι ο ανεξελεκτος στο πυκνο που λετε δεν θα ανοιξει
Θα παει οσο πρεπει για να κανει τις επιστροφες του
Η διαφορα του ανοικτου και του κλειστου σκυλου δεν ειναι στο πυκνο απροσπελαστο
Ειναι στον καμπο η σε ανοιχτα πυκνουρια
Ο ανοικτος θα παει και πιο μακρυα να ερευνησει κανοντας επιστροφες
Ο κλειστος θα παει μεχρι εκει που ανοιγεται 50-80-100 και θα κραταει αυτη την ακτινα με το αφεντικο του ψαχνοντας και οι δυο μαζι το μερος
Δεν βρισκω καπου λαθος σε καποιο απο τα δυο εφοσον εχει αποτελεσμα!

Λάμπρο , καλό μεσημέρι!:)

Αν κάποιος που σηκώνει το όριο των μπεκατσών και τουφεκάει και παίρνει τις μισές η το 1/3, γιατί έτσι θέλει για τους δικούς του λόγους , πια διαφορά έχει από έναν άλλο που καρπώνεται το όριο?
Γιαννη;
Εννοεις να μου φερμαρει το σκυλι 4 πουλια να εχω σεικωσει οπλο και να παρω τα δυο και μετα να μην το σηκωνω γιατι καρπωθηκα αυτα που ηθελα;

Ακριβώς αυτό Χρύσανθε!:)
Εφοσον ειναι νομιμοι καμια αδερφε
Με το εξης σκεπτικο
Εισαι ναυτικος
Ξεμπαρκαρεις τον δεκεμβρη
Εισουν στην θαλασσα μεζρι τοτε και δεν εχεις κυνηγησει
Πεφτεις σε μερα που εχει πουλια
Κοπιαζεις και κανεις το οριο και πας σπιτι σου γεματος εικονες και χαρα
Εγω κυμηγουσα ας πουμε απο τον οκτωβρη
Βαρεσα πουλια χαρηκα τα σκυλια μου και την ιδια μερα που βρηκες εσυ τα πουλια εγω καπου αλλου στην 2 μπεκατσα σταματησα
Ηταν μια πολυ ομορφη φαση χαρηκα το σκυλι μου ενιωσα χορτατος και εφυγα
Ειμαι καλυτερος απο εσενα επειδη σταματησα στις δυο ενω εσυ εκανες οριο;
Ειμαι πιο ηθικος;
Οχι δεν ειμαι
Ετσι ενιωθα ετσι εππραξα
Εβαλα εμενα και εσενα σε ενα συμβολικο παραδειγμα ωια να πω αυτο που ηθελα

Καλό μεσημέρι. Απόλυτος καμία φίλε μου.
Ο καθένας όπως νιώθει και αισθάνεται.

Γιατί μου το ρωτάς αυτό ....?
Λάμπρο από περιέργεια και μόνο, ήμουν σίγουρος για την απάντηση!!!:) Πες την ρητορική...:)

Ο καθένας όπως νιώθει και αισθάνεται, συμφωνώ...:)

Αν εσύ βρεις 5 πουλιά και πάρεις τα δύο. Θα ερθω εγώ το μεσημέρι και πάω τα υπόλοιπα 3. Τι θα καταφέρεις? Ότι άφησες 3 πουλιά να ζήσουν,ότι τα άφησες για άλλο κυνηγό.? Που υπάρχει λογική σε αυτό το θέμα. ?
Λάμπρο, συγνώμη, δεν υπάρχει κάποιο Θέμα να λυθεί!:)

Ο καθένας όπως νιώθει και αισθάνεται, νομίζω είπαμε και οι δυο...:)

Δεν είπα οτι υπάρχει θέμα. Απλά αναρωτιέμαι φίλε μου....

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ποια η διαφορά να κυνηγάει ένας με κουδουνάκι, άλλος με Μπίμπερ και άλλος με GPS ?
Εγώ Λάμπρο μου είμαι πολύ πίσω για να απαντήσω σ' αυτά ...(ειλικρινά ε;)

Αρχαιολογία!!!.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back