Δν σε κατάλαβα τι εννοείς;;;Και τώρα πρόβλημα είναι το gps και το μπιπερ; ;;
Φίλε αν ένας καλός ΚΥΝΗΓΌΣ βαράει με τα σκυλιά του 8 10 πουλια είναι έγκλημα κατά της Μπεκάτσας.
Ενώ αν κάθονται καρτέρι οι Τσαντακιδες με το σκαρπινι γιατί μετά θα πάνε στην καφετέρια χωρίς να ιδρώνουν πάρουν αντίστοιχα πουλια δεν είναι έγκλημα, το ανυπερασπιστο πουλι που την τρώει χωρίς να καταλάβει τον κίνδυνο.
Δεν έχω gps. Έχει τύχει αρκετές φορές να δω ΚΥΝΗΓΟΎΣ με gps και τρεχαντιρια σκυλιά σε τόπους που παω και ρώτησα εκανες τίποτα και λεει δεν έχει τίποτα και ανεβαίνω την πλάγια και ακούει το ντουφεκι και κοιταει.
Οτι σκυλιά και να έχεις ότι μέρος και να είναι αν δεν πας εσύ να καθοδήγησης το σκυλί ΜΠΕΚΆΤΣΕΣ δεν έχει. Όποιος γράφει χιλιόμετρα και σάρωνη το βουνό πάντα θα βρει περισσότερα. ΜΠΕΚΆΤΣΕΣ δίπλα από τις Λακες και τα αυτοκίνητα πλέον δεν έχει.
Νομίζω συζητάμε για το αν υπάρχουν πολλές μπεκάτσες η μάλλον τι φταίει που δν υπάρχουν πολλα πουλια...εγώ σ ανέφερα ότι κάποτε ήταν νόμιμο το καρτέρι κ πουλιά υπήρχαν πάρα πολλά...
Το ότι κατέβαινε ένας από το βουνό με gps κ δν βρήκε πουλιά αλλά εσύ ανέβηκες κ βρήκες που κολλάει;;;
Το ότι έχει gps το σκυλί δν σημαίνει ότι θα πάρεις κ μπεκάτσες ..